Najdenie zariadenia Bluetooth

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Grim
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Najdenie zariadenia Bluetooth

Príspevok od používateľa Grim »

ahoj

v NB (Vista)mam adapter bluetooth ale nejde mi zapnut, a v ovladacom paneli ani nemam polozku Bluetooth. V pomocnikovi som sa zasekol na tom ze som nemohol najst tu polozku. Malo to byt v ovladaci panel Hardver a zvuk/Bluetooth. Ked ho chcem zapnut tak nejde a ani wifi. Pritom ovladace mam nainstalovane. maM notas asus n50vc a spustam wifi aj bt cez fn+F2...treba to stlacat viac krat ale ked to stlacam tak sa nic nedeje. Ovladace som mal k NB original na cd. tie som nainstaloval. este ma napadlo ze kuknem cez everest, ale tam mi pri bluetooth nepise ziadne ovladace...mam aj service pack a vsetky klavesy s Fn funguju len toto nefunguje. Skusal som instalovat oficialne ovladace zo stranky ASUSu no a pri instalacii BT mi vyhodilo toto:
Obrázok
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Notebooky Asus mávajú ešte jedno prepínatko na zapnutie WIFI/Bluetooth.. pohľadaj niekde po bokoch notebooku.

//Podľa manuálu by to malo byť vpredu ako máš konektory na sluchátka, esata.. tak naľavo od nich..
Strana 21: http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/nb/N50Vc/E4017_N50.zip
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

brm napísal:Notebooky Asus mávajú ešte jedno prepínatko na zapnutie WIFI/Bluetooth.. pohľadaj niekde po bokoch notebooku.

Podľa manuálu by to malo byť v predu ako máš konektory na sluchátka, esata.. tak naľavo od nich..
do predele....ja som strasny blbec....jasne ze to bolo tym prepinacom...normalne sa hanbim teraz :(

a mam dalsi problem...ten bluetooth uz sice ta diodka svieti ale stale sa nevie pripojit...jednoducho je vypnuty a nejde zapnut ani cez Bluesoleil...co mam robit?

Obrázok
Napísať odpoveď