To ti nikto nepovie. Kazdy parfem funguje na rozne na roznych pokozkach...cize ked ti ja poviem, ze tento a tento parfem mi vydrzal 24hod tak tebe nemusi vydrzat ani polovicu z toho.
Lub0$ napísal:To ti nikto nepovie. Kazdy parfem funguje na rozne na roznych pokozkach...cize ked ti ja poviem, ze tento a tento parfem mi vydrzal 24hod tak tebe nemusi vydrzat ani polovicu z toho.
teda na pokozku si davat parfem, fíííí
mne dost dlho drzal parfem Hugo Boss Energise, teraz cakam na dalsi, 125ml,dufam ze do konca tyzdna pride
Broetchen mit zwiebel od nemeckej firmy Hotel mama vydrzi dost dlho ...
.. presne sa dostalo k tomu ze je to nezmysel, lebo kazdy drzi v inych podmienkach inak dlho a na druhej strane tu bude kazdy pisat ten co pouziv ... lebo ten je predsa najlepsi, najkrajsi, najviac vydrzi, ma najlepsi pomer cena/vykon a tak podobne no nie ?
DeFeAt napísal:teda na pokozku si davat parfem, fíííí
parfem sa dava zasadne na pokozku, najlepsie na miesta, kde pulzuju tepny. Vtedy jeho vona najviac vynikne
Preto sa odporuca skusat vone pri kupe na vnutornej strane zapastia.
Lub0$ napísal:To ti nikto nepovie. Kazdy parfem funguje na rozne na roznych pokozkach...cize ked ti ja poviem, ze tento a tento parfem mi vydrzal 24hod tak tebe nemusi vydrzat ani polovicu z toho.
Stenky napísal:poviem ti co je uplne nanic. ked sa nacakas drahym uberparfemom tak to mas na par hodin max.... ked sa natres hovnom, tak smrdis cely tyzden :D:D
Necakam ze mi tu niekto napise nejaky super nevyprchajuci parfum, len ma zaujimaju skusenosti roznych ludi ohladom trvacnosti roznych znaciek parfumov.
ved pohoda. ja som fanda parfemov a hovnami sa nenatieram len pisem ze je to nefer chapes. nech sa snazis vonat ako len chces chce to prachy a namahu a ked mas smrdiet tak to ide prekvapivo lahko :D:D to bola len taka mala filozoficka odbocka... pardon