Najhaluznejsie screenshoty z hry :)
no..., ja som si to nikdy nevedel predstavit, ako to vyzera, ked ma niekto cheaty..., a tuto som to mal moznost vidiet bez toho, aby som si ich zapinal...
Najviac ma dojal na jednom serveri chlapik, ked sa chvalil tym, ze ma tak nastaveny cfg, ze sa mu nezobrazuje trava, predmety ..., a pod..., a pritom bud nevedel, ze ma wallhack, alebo sa len tvaril hlupucko
Najviac ma dojal na jednom serveri chlapik, ked sa chvalil tym, ze ma tak nastaveny cfg, ze sa mu nezobrazuje trava, predmety ..., a pod..., a pritom bud nevedel, ze ma wallhack, alebo sa len tvaril hlupucko
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
taky config mam aj ja.. ze je pekne vidiet steny na bielo, trava v podstate ziadna.. je tam len menej zobrazovanych farieb, takze sa daju jednoduchsie rozlisit predmety (hlavne nepriatelia su lepsie viditelnejsi)johny_sk napísal:Najviac ma dojal na jednom serveri chlapik, ked sa chvalil tym, ze ma tak nastaveny cfg, ze sa mu nezobrazuje trava, predmety ..., a pod..., a pritom bud nevedel, ze ma wallhack, alebo sa len tvaril hlupucko
ale ze by sa nezobrazovali predmety je kktina.. take nieco sa cez config neda nastavit...
Re: Najhaluznejsie screenshoty z hry :)
kde hlava tej pani...ja si myslim ze je to nejaky zombie
...
-
blazer
Professional
Ten z GTA je v pohoi-cube napísal:keby ste tak radsej pridavali screeny, ktore su naozaj zaujimave ..
jeden tu hra s botmi a raduje sa, ako ich obalamutil .. dalsi odstreli hlavu pedestrianovi v gta .. super
no offense
hod link na supertazkych botov. ja som sa stretol s mnohymi botmi a zatial som nevidel problem poradit si hociktorym druhom. nevravim, ze si ich davam k ranajkam, ale dali sa zatial porazit vsetci s ktorymi som sa stretol. rad by som si zatrenoval aj ja na dobrych botoch. takze link je vitanyzarobenie17 napísal:Toto sa mi podarilo dnes
Oni dali bombu a cakali, ze vsetci CT pridu od CT spawnu.. A aj sa tak stalo. Vsetci sa postavili do dveri a snazili sa vsetkych CT, ktori isli od CT spawnu pozabijat az na mna, lebo ja som siel naokolo
on ma Z-botov myslimturtlak69 napísal:hod link na supertazkych botov. ja som sa stretol s mnohymi botmi a zatial som nevidel problem poradit si hociktorym druhom. nevravim, ze si ich davam k ranajkam, ale dali sa zatial porazit vsetci s ktorymi som sa stretol. rad by som si zatrenoval aj ja na dobrych botoch. takze link je vitanykludne aj cez SS
-
audiotrack
VIP