No toto je podla mna parodia...
K najhorsim podla mna patria tie, ktore si mlade slovenske skupiny daju na musicbox. Vyzera to, ze jeden vikend nejdu chlastat a za usetrene peniaze natocia biedny klip. (Nazvy skupin presne neviem, ale su to dost nezname skupinky...) Navyse aj hudba je k tomu casto velmi strasna.
Ked sa uz chcu presadit a zaujat tak nech si na to vezmu uver aspon na par desiatok tisic a spravia poriadny klip...
nordkapp_pb napísal:asi objektivne najhorsie su klipy podobneho razenia ako Zlad - Supersonic elecronic ... ale prvy krat to bol neskutocny attack na branicu
nordkapp_pb napísal:asi objektivne najhorsie su klipy podobneho razenia ako Zlad - Supersonic elecronic ... ale prvy krat to bol neskutocny attack na branicu
Ináč ale Zlad to robí naschvál, ja som sa na to najprv tak zmotal a nemohol som z toho a potom som zistil že je to len paródia, ale aj tak dosť vydarená..
K téme: podľa mňa všetky klipy rapera Modrá Žiara ako už bolo spomenuté vyššie
tak to potom ano .. ako parodia je to neskutocne dobre, pretoze prvy krat ked som to videl, tak som padal pod stol, ale vtedy (az do dnes) som si myslel ze to ten clovek mysli vazne ...
a teda ak Nowy God od nejakych rusov ci ukrajincov neni parodia, tak to je najhorie co zatim bolo
No najhorší klip, čo som v poslednom čase videl, bol Maduar - Cryin Rain ...Raiiiiiiiiin, I'll call your naaaame som sa na tom šúľaľ...a že vraj to chcel byť rap!!! hahahahaaaaa
//Ale aj ten Zlad je fajný, tak takúto recesiu som ešte nevidel