Najkrajsie mesto na Slovensku
Re: Najkrajsie mesto na Slovensku
Fiha,nevedel som,že na Slovensku mame mesto Poloniny???A aby som nebol OT,som sice vychodnar,ale pre mna su najkrajšie mesta na strednom slovensku,banske mesta,Kremnica,BB,Banska Štiavnica,Zvolen(hlavne kvoli svojej zachovalej historickej architekture a peknej prirode naokolo.
Za najkrajšie na Slovensku považujem Banskú Štiavnicu. Žiadne veľkomesto sa jej nevyrovná 
U mňa je to Bardejov Krásne historické mesto. No Košice sa mi páčia tiež
Prikladám screen z námestia.
Prikladám screen z námestia.
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
podla mna Pezinok a Senec vedu ,mne osobne sa pacia aj Piestany
men sa najviac pacia KOSICE a bratislava Do Bratislavy idem aj tento rok
U mňa vyhráva Nitra a Banská Bystrica... asi mám k nim citový vzťah , aj keď vôbec niesom ani len z okolia 
ja by som povedal ze Martin je tu krasne okolita priroda ,namestie ,historicke pamiatky no na prosto ocarujuce malebne mesto:) 
Bardejov je podľa mňa veľmi pekné mesto. Ale aj Kremnica má niečo do seba 
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Mne sa nepáči žiadne mesto na SR ako celok. Áno majú nádherné historické centrá ako Bardejov, Bratislava, Kremnica ale okolie ? Odpadky ,všade nelegálne smetiská, polorozpadajúce budovy, deravé cesty a pod. V ČR som sa s tým ešte nestretol.
A to nehovorím ešte o megalomanských sídliskach ... 
Tak v tom prípade sa Ti nemôže páčiť žiadne mesto na svete. Všade máš sídliská a aj časti mesta, v ktorých býva spodina.
BB, PP, KE
-
dreamcetcher
Novice
banska bystrica ma naozaj svoje caro tak ako vacsina miest na strednom slovensku ako su kremnica, BS no aj levoca je pekna. Z vychodneho slovenska co som videl tak len kosice stali za uvahu napisat ich sem.
bratislava ako hlavne mestu vytvara vo mne hanbu pretoze ako metropola statu stoji za velke lobogo no ma svoje caro vdaka pomerne modernej vystavbe v porovnani so zbytkom slovenska.
Mesta ktore sa mi naozaj nepacia su presov trnava zilina topolcany zlate moravce...
A to ktore naozaj u mna dominuje je Nitra.zil som v nej mesiac a videl som naozaj asi kazdy kut no je fakticky prekrasna.rozne panoramy mesta ktore vytvara kalvaria zobor ci hradny kopec vedia naozaj ocarit no aj ked som sa prechadzal po uliciach ci skoro rano poobede alebo vecer mal som velmi prijemny pocit a nitru neskutocne milujem.
bratislava ako hlavne mestu vytvara vo mne hanbu pretoze ako metropola statu stoji za velke lobogo no ma svoje caro vdaka pomerne modernej vystavbe v porovnani so zbytkom slovenska.
Mesta ktore sa mi naozaj nepacia su presov trnava zilina topolcany zlate moravce...
A to ktore naozaj u mna dominuje je Nitra.zil som v nej mesiac a videl som naozaj asi kazdy kut no je fakticky prekrasna.rozne panoramy mesta ktore vytvara kalvaria zobor ci hradny kopec vedia naozaj ocarit no aj ked som sa prechadzal po uliciach ci skoro rano poobede alebo vecer mal som velmi prijemny pocit a nitru neskutocne milujem.
Súhlas. Každý kto vystrčil päty zo Slovenska aj trochu inde ako na dovolenku k moru musí vidieť, že BA je zhmotnenie všetkého čo na Slovensku nefunguje do jedného mesta.dreamcetcher napísal:banska bystrica ma naozaj svoje caro tak ako vacsina miest na strednom slovensku ako su kremnica, BS no aj levoca je pekna. Z vychodneho slovenska co som videl tak len kosice stali za uvahu napisat ich sem.
Akurát minulý piatok som sa vrátil z týždňovej služobky vo Wiedni a po tom čo prvá návšteva Slovenska viedla do reštiky tak sa mi chcelo plakať... Cena rovnaká, porcia 4x menšia!!! a samozrejme hneď pokus odrbať nás v štýle "Jáááj pomýlila som sa prepáčte."
Keď idem z Pešti domov a prejdem hranicu tak je to ako príchod do mesačnej krajiny..no hrôza. V HU z Pešti až na hranicu dobrá cesta, okolie normálka u nás okamžite cesta samá jama a v priebehu 15 km 3 zrúcaniny bývalých fabrík alebo JRD alebo čoho. Hanba hanba hanba.
begbee: pripomenul si mi tento clanok - http://bratislava.sme.sk/c/5147951/pave ... ejina.html
Podla mna dost dobre sedi na velku vacsinu restauracii na Slovensku (cest vynimkam). Ale to len tak na okraj
Podla mna dost dobre sedi na velku vacsinu restauracii na Slovensku (cest vynimkam). Ale to len tak na okraj
Áno to je dobrý článok, čítal som ho už a musím povedať, že chlap má krutú pravdu. Svoj názor síce podal dosť arogantne a zčasti bez znalosti miestnych reálií ale na 90% sa trafil.
A súhlasím s ním najmä v tom, že vyprážaný kurací rezeň s hranolkami, vyprážané kuracie prsia s hranolkami, vyprážané morčiacie prsia s hranolkami a vyprážané plnené morčacie prsia s hranolkami nie sú 4 jedlá ale iba jedno...
A ako sa stalo z Cordon Bleu na Slovensku Gordon Blue je príbeh sám o sebe
A súhlasím s ním najmä v tom, že vyprážaný kurací rezeň s hranolkami, vyprážané kuracie prsia s hranolkami, vyprážané morčiacie prsia s hranolkami a vyprážané plnené morčacie prsia s hranolkami nie sú 4 jedlá ale iba jedno...
A ako sa stalo z Cordon Bleu na Slovensku Gordon Blue je príbeh sám o sebe
Ten rozhovor teda stojí zato, musel som sa smiať. 
V akom zmysle? Súhlasíš - nesúhlasíš? 
Súhlasím, aj keď podľa mňa týpek preháňa, ale to je len uhol pohľadu, on je profesionál, nie ja.
-
redliner
King
- Kontaktovať používateľa:
BB,BS,PP,PO,KE