najlacnejsia donaska pizze v ke
najlacnejsia donaska pizze v ke
aka je podla vas najlacnejsia donaska pizze v ke?
ja zvyknem objednavat v cucabambe alebo tak... potrebujem niaku co najlacnejsiu.
co odporucate?
ja zvyknem objednavat v cucabambe alebo tak... potrebujem niaku co najlacnejsiu.
co odporucate?
Re: najlacnejsia donaska pizze v ke
uvar si spagety
cucabamba je fajn, teda myslím chuťovo, ale najlacnejšie mi to vychádza z Ateliéru aj s donáškou +-7,3€ okolo vždy takto nejak za 2 pizze aj s donáškou, chuťovo veľmi dobré
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Alebo si kup Ristorante, Gussepe ci nejake Tesco/Kaufland pizze a spravi si ich v mikrovlnke/rure doma.
je to zvlastne lebo napr. v Mi je pizzerka kde su pizze vsetky za 2,50 a potom jedna kde su za 3e....
-
audiotrack
VIP
a čo je na tom zvláštne?
preco aj v ke niesu ceny aspon podobne dalsia vec tak ci tak pizza kde je aj nieco okrem syra stoji cez 5e....
-
audiotrack
VIP
a u nás stojí pizza 4.20, vidíš to. Každý si dá cenu akú chce a akú si môže dovoliť kvôli konkurencii. Má veľku konkurenciu? Dá lacnejšie. Má veľa zákazníkov a robí kvalitné? Môže si dovoliť dať drahšie.
-
hojko
Site Admin
Chcel by si vela jedla za malo penazi. Nikto ti nebrani v tom, aby si si kupil cesto, pripadne zakladnu syrovu pizzu, tak ako to robi moj kamarat a doma si to dochuti na co ma chut - olivy, klobasa, sunka, oregano, kukurica, chilli...
aj s donaskou 3€? tak to ste na tom dobre, zalezi aj od toho ako je to pizza vsakze a ako chuti 
tu je link na tu michalovsku donasku http://www.pizzatutti.sk/
//autoeditácia príspevku (07 Aug 2012, 14:15)
ono niekto vyššie tu už nieco zabrdol ohladom konkurencie. v ke neni ani jedna poriadna donaska pomaly za zmienku stoji mozno tato: http://www.alte.karkado.sk/ .
cucabamba bola kedysi top ale uplne sa pokazily aj cenovo a podla mna uz ani ta pizza neni co bola od nich... co sa tyka reštik celkom slusna je ta nova pizzerka v optime kde od 18:00 davaju druhu pizzu za 1e.
//autoeditácia príspevku (07 Aug 2012, 14:15)
ono niekto vyššie tu už nieco zabrdol ohladom konkurencie. v ke neni ani jedna poriadna donaska pomaly za zmienku stoji mozno tato: http://www.alte.karkado.sk/ .
cucabamba bola kedysi top ale uplne sa pokazily aj cenovo a podla mna uz ani ta pizza neni co bola od nich... co sa tyka reštik celkom slusna je ta nova pizzerka v optime kde od 18:00 davaju druhu pizzu za 1e.
Michalagelo v Barci, 4€ mala 6€ velka, vacsina pizzi (divne slovo) je dobra. Donaska zadarmo
stale nevidim nic z Kosic, co by sa chytalo na Atelier, 2x600-750g pizza +-7€ aj s donaskou a krabicami
cennik najlepsej pizze u nas v meste http://www.napizzu.sk/donaska-pizze/piz ... v/stropkov najlepsie pizza, ma konkurenciu, kde si este drahsie, no urcite vyhrava tato... ked uz tak kazdy dava kde aka je 
Ty kokos, nejaká drahá nie? U nás o dosť lacnejšia http://www.napizzu.sk/donaska-pizze/piz ... inok/casta
//autoeditácia príspevku (07 Aug 2012, 15:47)
Aha, až teraz som si všimol že u nich má velká pizza 1kg ;D
//autoeditácia príspevku (07 Aug 2012, 15:47)
Aha, až teraz som si všimol že u nich má velká pizza 1kg ;D
Donatello má za 4€, počas happy hours za 3,50€.. či je ešte niečo lacnejšie... neviem. Treba ale tiež pozerať zlavy.sme.sk - občas tam vyskočí nejaká zľava na pizzu.
Ak chceš ešte lacnejšie, doporučujem nejakú mrazenú.. momentálne som prejedený z pizze z donášok.... a tak sa obžieram mrazenou pizzou z Lidla - Bolognese už nemajú, tak riešim Prosciuto, prípadne Margheritu.. a dopĺňam ich surovinami, čo chladnička dá..

Ak chceš ešte lacnejšie, doporučujem nejakú mrazenú.. momentálne som prejedený z pizze z donášok.... a tak sa obžieram mrazenou pizzou z Lidla - Bolognese už nemajú, tak riešim Prosciuto, prípadne Margheritu.. a dopĺňam ich surovinami, čo chladnička dá..
Medzi 10:00 a 14:00 ma parlamentka.com 2 druhy pizze za 3 €, ale cena zodpoveda kvalite
Radsej hladaj podla kvality, je lepsie priplatit si 1-2 € a najest sa lepsie ako mat lacny suchy kus cesta s nejakym bordelom na vrchu. Ale ceny ako v MI necakaj, v KE su vyssie platy a vyssi dopyt.
inac na mesta su to neskutocne ceny, u nas na dedine mame dve pizzerie, ale ak chcete nejaku poriadnejsiu pizzu, tak u kazdej nechate okolo 5e
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
a objednava niekto cez napizzu.sk? lebo som si vsimol ze ak sa objedna priamo u pizzerky vyjde to o cca 50 centov lacnejsie.
Akurát teraz som objednal z napizzu.sk, cenu nejako neriešim ..