Klasika asi drsne spekuje anglicky
btw pametate si este v "staroveku" ked vynasli u nas videorekordery na tie hovorene "titulky" stale jednym a tym istym clovekom...
presne filmy ako Rambo, Komando, Karate Kid...
a polstina ta bola uz na death.... ked povedal Arnie vetu KAM SE PANKO ZAKRADA? tak som lahol popolom
Hmmm dobry akcny film? To je dobra otazka, lebo je ich celkom dost, ale moj najoblubenejsi je SKALA. Hra tam Nicolas Cage a Sean Connery. Neviem preco, ale tento film sa mi najviac paci. Poznam ho uz naspamet a este stale ho mozem pozerat
ja mam najradsej starsie filmy s van damom S.W.A.T bol dobry aj rukojemnik doporucujem a Nicolas Cage ma najlepsie filmy napr. Lovci Pokladov a prepadnutie okrsku 13 je dobry film
..vacsinou akcne filmy s Bruce Willisom mi sedia (okrem armagedonu a inych jeho vystrelkov).. resp. seria s mel gibsonom (smrtonostna zbran alebo past.. furt si to mylim)..
Mne sa pacil hlavne Matrix ale v ramci akcnosti by som sem zaradil aj napr. Bad boys 2, collateral, minority report, mission impossible 2 a terminatora 2.
Kurier1,2,Yamakasi,Taxi1,2,3,Rychle a zbesile......aj ked je v tychto filmoch je vela bajok aj tak sa mi velmi pacia vacsina z nich je od rezisera Luc Besson-a a musim povedat ze ma velmi dobre napady a vsetky filmy su vtipne spravene
slide napísal:Kurier1,2,Yamakasi,Taxi1,2,3,Rychle a zbesile......aj ked je v tychto filmoch je vela bajok aj tak sa mi velmi pacia vacsina z nich je od rezisera Luc Besson-a a musim povedat ze ma velmi dobre napady a vsetky filmy su vtipne spravene
Luc Beson ma skvele filmy, hlavne ked do nich obsadi Jeana Rena, ale aj inych