Najlepsi diel Simpsonovcov
Re: Najlepsi diel Simpsonovcov
Neviete v ktorom diely je tá hláška, keď volá niekto Vočkovi do baru a Vočko hneď na to : Kruci našli nás.... odbehne dozadu do skladu a tam chlapi oblievajú veľrybu, a v inej časti tam má zase pandy ? 
Ta velryba je v dieli Akta S (8x10), pri pandach si este musim spomenut na dej, tam to bolo nieco o tom, ze Vockovi volali, ze o tom vedia a nech prestane, len neviem coho sa to tykalo...
//tak uz to mam - Mys Hruzy 5x02
//tak uz to mam - Mys Hruzy 5x02
Mne sa najviac paci jak Homer povie Marc ... budem u vocka a uz len pocut buchtutie dveri na aute a smyk

mne sa pacil diel, v ktorom bol Homer doma (myslim, ze bol zraneny) a nevedel co od nudy, tak sa rozhodol skrizit Snehovu vlocku a Spasitela (inak to kto prekladal do cestiny?
) len nevime ako sa volal... dostal som sa len ku citatu z toho dielu, ale neviem jeho cislo ani seriu...
12x20 - Homerem zapomenute deti....vcera som to akurat pozeral 
No macka sa vola Snowball a pes Santa's little helper, takze to su podla mna este celkom schopne preklady, pretoze treba zohladnit aj to, ze sa to musi dat nadabovat. A inak mam pocit, ze macku kedysi Lisa volala Snehulka, co bolo este o kusok lepsie ako vlocka.jackb napísal:mne sa pacil diel, v ktorom bol Homer doma (myslim, ze bol zraneny) a nevedel co od nudy, tak sa rozhodol skrizit Snehovu vlocku a Spasitela (inak to kto prekladal do cestiny?) len nevime ako sa volal... dostal som sa len ku citatu z toho dielu, ale neviem jeho cislo ani seriu...
A aj v inych dieloch je vidiet, ze preklad je prisposobovany tuzemskemu divakovi, pretoze niektore odkazy na menej zname americke vyrobky a osobnosti by poznal len malokto.
Za chybu mozeme povazovat preklad v uvode halloweenskeho dielu 9. serie, kde prelozili "cocaine line" ako "linka na vyrobu kokainu", ale to tiez nie je nieco vazne.
ja chapem, ze je nutne prekladat to tak aby to bolo pochopitelne aj inde ako v anglofonnych krajinach a zaroven dabovatelne, ale niektore preklady mi az tak nevyhovuju, aj ked na druhej strane sam neviem navrhnut nic priatelnejsie...
-
iceman1414
Medium Star
Môj je asi Akta S 8x10
Videl už niekto nový diel Homerland?
.. Treba čeknuť:
mrzelo ma, ze sa Saul a Carrie nedabovali samy, inak super. hlavne to casovanie s premierou 3. serie Homelandu
Prosim poradte mi..hladam diel kde Homer mal v baraku Nemcov alebo Skotov teraz nevime a spieval po nemecky dakujem za odpoved 
Je to diel 16x17 The Heartbroke Kid (Pozirac srdci)
http://videosift.com/video/Homer-sings- ... ostel-kids
http://videosift.com/video/Homer-sings- ... ostel-kids
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Americký prezident chcel oslabiť vplyv Simpsonovcov. Nepodarilo sa
Čítajte viac: http://kultura.sme.sk/c/20358815/americ ... z4NQhDTdX0
Čítajte viac: http://kultura.sme.sk/c/20358815/americ ... z4NQhDTdX0
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
mozno je to jedna cast, ale hladam kde homer popod mesto daval odpad, az sa to stupnovalo a hybalo sa cele mesto.
dalej hladam kde homer sa chcel zbavit dokazov, tak posunul svoje auto do baziny a viac si nepamatam
vdaka
//tak potom som videl ten odpad, lebo som uz na 12tej serii.inac to auto spustil do baziny, nie do mora
dalej hladam kde homer sa chcel zbavit dokazov, tak posunul svoje auto do baziny a viac si nepamatam
//tak potom som videl ten odpad, lebo som uz na 12tej serii.inac to auto spustil do baziny, nie do mora
09x22 - Kam s odpadem?
a druha
09x16 - Jak napálit pojišťovnu (aspon myslim, tu zbehol autom do mora)
a druha
09x16 - Jak napálit pojišťovnu (aspon myslim, tu zbehol autom do mora)