Najlepší futbalový brankár
-
Royalflush
Guru wannabe
-
P41NK1LL3R
Light Professional
Toto sa da povazovat za perlu roka. Contofalsky je najlepsi branakr na detskom ihrisku. Aj tam sa mozno najdu lepsiCalligen09 napísal:Podľa mňa Kamil Čontofalský. Nie, zahraničných nepoznám.
Mne sa jednoducho páči. Nebudem tvrdiť, že je najlepší na svete, lebo to tak určite nie je. Ale pre mňa je určite jednotka. Je to môj názor a ty, priateľu, na ňom nič nezmeníš.- eXo - napísal:Toto sa da povazovat za perlu roka. Contofalsky je najlepsi branakr na detskom ihrisku. Aj tam sa mozno najdu lepsi
Ale ved samozrejme. Ja ti ho menit nechcem - ja som len povedal svoj nazor na neho.Calligen09 napísal:Mne sa jednoducho páči. Nebudem tvrdiť, že je najlepší na svete, lebo to tak určite nie je. Ale pre mňa je určite jednotka. Je to môj názor a ty, priateľu, na ňom nič nezmeníš.
-
IamMartinQo
Star
- Kontaktovať používateľa:
-
IamMartinQo
Star
Hej, Seaman bol dobrý, ale nikdy nezabudnem na dva jeho kiksy na konci kariéry - gól od Ronaldinha na MS 2002 a gól od neviem koho (z nejakej menšej futbalovej krajiny, tuším Moldavsko, Arménsko alebo Macedónsko) priamo z rohového kopu.. Toto urobilo škvrnu na jeho kariére, ale tak dlhodobý brankár The Gunners, tam chytal skvelo, zaslúži si miesto mniimálne v TOP10.
-
IamMartinQo
Star