najlepší kamaráti a jedno dievča

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
ela
Expert
Expert

Re: najlepší kamaráti a jedno dievča

Príspevok od používateľa ela »

kvoco napísal:robit taketo ceremonie na par mesacnom erasme, budete si posielat pohladnice na vianoce?
kto povedal, že sa chcem vrátiť domov?

//autoeditácia príspevku (01 Feb 2012, 16:42)
zuzanuska napísal:ale dačo by sa hádam našlo, nie?

dačo na PC nepotrebuješ, aby ti pomohol? a za odmenu by si ho pozvala von ;)
alebo kupovať nejaké technické "hračky" nejdeš?
mesto poznáš dostatočne? so španielčinou nemáš problém? ......
budem rozmýšlať, zatiaľ ma nič nenapadá
Soviet
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Ach.. rozmyslat.. A naco ti bude chlop, ktory nevie ani povedat a ist za tym co chce? Teda povedat kamosovi, ze prepac, ale proste idem s nou von?
Staci ho nakopnut a to tym, ze asi ty povies tomu Sexy, ze nech sa do teba a toho druheho nestara. Vsak nebud tiez ako mulica a otvor usta :)
ela
Expert
Expert

Soviet napísal:Ach.. rozmyslat.. A naco ti bude chlop, ktory nevie ani povedat a ist za tym co chce? Teda povedat kamosovi, ze prepac, ale proste idem s nou von?
Staci ho nakopnut a to tym, ze asi ty povies tomu Sexy, ze nech sa do teba a toho druheho nestara. Vsak nebud tiez ako mulica a otvor usta :)
problém je v tom, že to sú iba moje domnienky, že Mr. Sexy niečo nakázal Mr. Shyovi, ja nemôžem Mr. Sexy povedať nech sa nestará keď o tom nemám dôkaz, on mi povie, že o ničom takom nevie
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

SPANIEL ???? SERIOUSLY?! :roll: :roll: :roll:

boze, baba si nevie najst na SR chlapca a ked pride do zahranicia prve co ju laka cigan alebo cernoch. A ked ma ksicht zaliaty kyselinou tak beha ako pes s prebitou nohou a skavinci aby jej niekto pomohol.....

:arrow: sorry taketo veci ja nemusim. Ela prepac ale tymto sa meni cela situacia, na erasme dlho nebudes, a zacinat si nieco s ludmi tohoto typu je vyslovene o hubu, . . . . Jasneee, sprdne ma grim, a vsetci na okolo, ale ako ja pisem, ja taketo veci nemusim. A zase ja by som v zivote nebral dievca ktore chodilo alebo bolo vo vztahu s takymito ludmi, u mna je to niekto kto spi s cigosom. Tym padom je to pre mna odpad, a mozte byt vsetci multi-kulti ako chcete. . . . . Cakam utok na moju osobu, ale ked sa nevie niekto zamysliet nad tym ze slovenke je vytvarat kratkodoby vztah v zahranici z ktoreho nic nebude, maximalne tak problemy, na hovno tak chlapci zamyslite sa tuna nad sebou.
ela
Expert
Expert

qwerty-xyz napísal:SPANIEL ???? SERIOUSLY?! :roll: :roll: :roll:

boze, baba si nevie najst na SR chlapca a ked pride do zahranicia prve co ju laka cigan alebo cernoch. A ked ma ksicht zaliaty kyselinou tak beha ako pes s prebitou nohou a skavinci aby jej niekto pomohol.....

:arrow: sorry taketo veci ja nemusim. Ela prepac ale tymto sa meni cela situacia, na erasme dlho nebudes, a zacinat si nieco s ludmi tohoto typu je vyslovene o hubu, . . . . Jasneee, sprdne ma grim, a vsetci na okolo, ale ako ja pisem, ja taketo veci nemusim. A zase ja by som v zivote nebral dievca ktore chodilo alebo bolo vo vztahu s takymito ludmi, u mna je to niekto kto spi s cigosom. Tym padom je to pre mna odpad, a mozte byt vsetci multi-kulti ako chcete. . . . . Cakam utok na moju osobu, ale ked sa nevie niekto zamysliet nad tym ze slovenke je vytvarat kratkodoby vztah v zahranici z ktoreho nic nebude, maximalne tak problemy, na hovno tak chlapci zamyslite sa tuna nad sebou.
problém bude asi v tom, že som mala šťastie na Slovensku na takých magorov ako si ty..
to či si ja nájdem chalana na mesiac, polroka, či celý život je moja osobná vec, nikdy nevieš ako sa situácia vyvinie, ja sa už na Slovensko ani vrátiť nemusím
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

qwerty - ale ja s tebou súhlasím...je to hovadina, takéto krátkodobé vzťahy...
ela
Expert
Expert

Grim napísal:qwerty - ale ja s tebou súhlasím...je to hovadina, takéto krátkodobé vzťahy...
ale ako viete, že bude krátkodobý?? ja sa už ani na Slovensko vrátiť nechcem
mám kamarátku čo bola na erasme keď bola v 3. ročníku VŠ, spoznala sa s Holanďanom, 2 ďalšie roky to ťahali na diaľku a v apríli sa idú brať, takže neviem kde je problém, človek nikdy nevie ako to dopadne
ani keď si nájdeš na Slovensku chalana, nie je zaručené, že to bude dlhodobý vzťah
qwerty-xyz

to či si ja nájdem chalana na mesiac, polroka, či celý život je moja osobná vec, nikdy nevieš ako sa situácia vyvinie, ja sa už na Slovensko ani vrátiť nemusím

-- myslim ze toto povedalo vsetko.

:smt015 mohla si povedat uz na prvej strane ze si chces uzit so spanielskym romom, a nemuseli sme sa tu cele forum snazit vyriesit vztahovy problem na 6 stran ! .....

:) Anyway, nie som magor a ked sa chces silou mocou tisnut do spanielska nech sa paci, ... ja ti isto nebranim. Ale potom neplac ked to nedopadne podla tvojich predstav, co podla mna nedopadne ani omylom.
ela
Expert
Expert

qwerty-xyz napísal:to či si ja nájdem chalana na mesiac, polroka, či celý život je moja osobná vec, nikdy nevieš ako sa situácia vyvinie, ja sa už na Slovensko ani vrátiť nemusím

-- myslim ze toto povedalo vsetko.

:smt015 mohla si povedat uz na prvej strane ze si chces uzit so spanielskym romom, a nemuseli sme sa tu cele forum snazit vyriesit vztahovy problem na 6 stran ! .....

:) Anyway, nie som magor a ked sa chces silou mocou tisnut do spanielska nech sa paci, ... ja ti isto nebranim. Ale potom neplac ked to nedopadne podla tvojich predstav, co podla mna nedopadne ani omylom.
keby som si chcela užiť, tak je to už dávno vyriešené, ok prestávam sa o tom s tebou baviť, lebo to itak nemá význam
qwerty-xyz

:smt015

Ela myslis ze debata s ostatnymi bude o inom? blaznis? pridu si tu zgustnut na mojich vylevoch to bude asi tak vsetko, a okrem toho tu dostanes par vseobecnych rad, ktore su v praxi nepouzitelne. Vztah ktory ty popisujes je nerealny. Ked budes chciet ostat v spanielsku tak ostan, vtedy to ma zmysel, ale skutocne sa zamysli, bude to mat zmysel? ty si myslis ze tito dvaja chalani sa budu fakt o teba dlhodobo zaujimat? nie je v tom nic ine? nelaka ich "exotika" ? Alebo si fakt az takto silne naivna ze veris ze to dopadne dobre ?
Ked v spanielsku neostanes, je to nerealne uz duplom, mas v strednej europe vela peknych aj normalnych mladikov, za predpokladu ze nie si divocak, alebo hrosak, a aj to by si si niekoho nasla lebo lovcov hrochov je vsade vela ako tak zistujem ....

A ela ? Holandan, cisty holandan, nie je spaniel. Fakt nie ... :wink: Je pravda ze dneska moze byt holandanom ktokolvek kto si o to poziada, ale vies ako to myslim.....
ela
Expert
Expert

qwerty-xyz napísal::smt015

Ela myslis ze debata s ostatnymi bude o inom? blaznis? pridu si tu zgustnut na mojich vylevoch to bude asi tak vsetko, a okrem toho tu dostanes par vseobecnych rad, ktore su v praxi nepouzitelne. Vztah ktory ty popisujes je nerealny. Ked budes chciet ostat v spanielsku tak ostan, vtedy to ma zmysel, ale skutocne sa zamysli, bude to mat zmysel? ty si myslis ze tito dvaja chalani sa budu fakt o teba dlhodobo zaujimat? nie je v tom nic ine? nelaka ich "exotika" ? Alebo si fakt az takto silne naivna ze veris ze to dopadne dobre ?
Ked v spanielsku neostanes, je to nerealne uz duplom, mas v strednej europe vela peknych aj normalnych mladikov, za predpokladu ze nie si divocak, alebo hrosak, a aj to by si si niekoho nasla lebo lovcov hrochov je vsade vela ako tak zistujem ....

A ela ? Holandan, cisty holandan, nie je spaniel. Fakt nie ... :wink: Je pravda ze dneska moze byt holandanom ktokolvek kto si o to poziada, ale vies ako to myslim.....
mal by si rozmýšlať menej rasisticky
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

ela nejak lahko si to vsetko predstavujes :) Sak co, ja tam chcem ostat ... Aj ja chcem ostat Civilnym Pilotom, ale nemam 6000€ na rozdavanie.

Qwerty ... No ked na to tvoje fnukanie pozeram tak sa nedivim, ze tie zeny zdrhaju za spanielmi.
Ak sa prezentujes furt ako chudak, sam, nikym nemilovany, tak po tebe ani zatulana fena z ciganskej osady nestekne.
qwerty-xyz

ELA,.... narozdiel od inych viem co sa vo svete deje a viem aj ako tito ludia aj rozmyslaju aj sa spravaju, ... to nie je rasisticke to je skutocnost.
Pokial si to nemyslis, znova ta napomeniem, nebud naivna.
ela
Expert
Expert

Shark NX napísal:ela nejak lahko si to vsetko predstavujes :) Sak co, ja tam chcem ostat ... Aj ja chcem ostat Civilnym Pilotom, ale nemam 6000€ na rozdavanie.

Qwerty ... No ked na to tvoje fnukanie pozeram tak sa nedivim, ze tie zeny zdrhaju za spanielmi.
Ak sa prezentujes furt ako chudak, sam, nikym nemilovany, tak po tebe ani zatulana fena z ciganskej osady nestekne.
áno máš pravdu nie je to najjednoduchšie, ale ak človek chce, dá sa všetko,každý niekde musí začať a vôbec takéto niečo momentálne neriešim, už sme sa dostali v tejto téme úplne inde

//autoeditácia príspevku (01 Feb 2012, 21:11)
qwerty-xyz napísal:ELA,.... narozdiel od inych viem co sa vo svete deje a viem aj ako tito ludia aj rozmyslaju aj sa spravaju, ... to nie je rasisticke to je skutocnost.
Pokial si to nemyslis, znova ta napomeniem, nebud naivna.
ja mám skôr pocit, že ty žiješ vo vlastnom svete
qwerty-xyz

Jasneee ja zijem vo vlastnom svete, :lol: :lol: :lol: ty holka sledujes spravy? Alebo si vazne az taka sialene naivna, a myslis si ze toto cele bude jedna velka romanticka super laska?

:wink: len aby si sa v tom spanielsku neusadila neskor proti svojej voli, a nase ministerstvo ta potom nehladalo, ked z tvojho spaniela sa vykluje synacik albanskej skupiny alebo podobny extremik, ktory sa v tychto krajinach beeeeeeeezne objavuje.
S kazdym takymto hnusom, totiz prichadzaju len a len komplikacie. Situacia vo svete to len potvrdzuje. rovnako aj to ze cim viacej sa ludia snazia varovat pred nebezpecenstvami podobneho charakteru, tym viac sa najdu naivne a hlupe zeny, ktore si myslia ze multi kulti je super vec, nie su rasistky a podporuju mier a lasku. Uz ich vacsinou nikdy nevidime.

SHARK NX .... tahni do prdele vole, ty si pilot? fakt? :wink: Ja tiez, vodka so sampanskym a lietam po chodbe ako stihacka.... AAle ze ty to mas ako profesionalne to som nevedel, ....
ela
Expert
Expert

qwerty-xyz napísal:Jasneee ja zijem vo vlastnom svete, :lol: :lol: :lol: ty holka sledujes spravy? Alebo si vazne az taka sialene naivna, a myslis si ze toto cele bude jedna velka romanticka super laska?

:wink: len aby si sa v tom spanielsku neusadila neskor proti svojej voli, a nase ministerstvo ta potom nehladalo, ked z tvojho spaniela sa vykluje synacik albanskej skupiny alebo podobny extremik, ktory sa v tychto krajinach beeeeeeeezne objavuje.
S kazdym takymto hnusom, totiz prichadzaju len a len komplikacie. Situacia vo svete to len potvrdzuje. rovnako aj to ze cim viacej sa ludia snazia varovat pred nebezpecenstvami podobneho charakteru, tym viac sa najdu naivne a hlupe zeny, ktore si myslia ze multi kulti je super vec, nie su rasistky a podporuju mier a lasku. Uz ich vacsinou nikdy nevidime.
naozaj sa táto téma už uberá iným smerom
qwerty-xyz

ela necituj kazdy jeden prispevok, Zle to vyzera. :P A tema sa odobera len smerom dobrym. Radit by ti ludia mohli pokial by to bolo za normalnych podmienok, toto normalne podmienky nie su. tak co cakas?
:wink:
Ze ti tu vsetci schvalia zahranicny romanik ktory ked nevyjde tak prides so sklopenymi usami na SR a nezne budes novemu vykladat ze tr*kal ma spaniel ale tak nebola osm mu dost dobra tak som prisla spat na SR, a ty budes moj dalsi vyvoleny?

A ked vyjde tak sa z toho vsetci tvoji znami od radosti poseru ze ostavas v spanielsku? :) SERIOUSLY ?
ela
Expert
Expert

dobre, ďakujem ti za tvoje rady..necháme aj iných nech sa vyjadria
a nečakám nič, čakám len názor, aj niekoho iného ako tvoj
qwerty-xyz

:P v to dufam, len jedno negativne vyjadrenie na moju osobu zo strany sharka, .... ale no taaak, chlapci, ... :wink: ze sa nehanbia.

--- Ela, co chces pocut? aku radu? ake riesenie situacie ? co chces robit? Podla mna to este sama nevies alebo vies a nechces si to priznat. co ty nato?

Ked to nevyjde, prides so sklopenymi usami?
Ked to vyjde, si ready uskutocnit svoje plany a oddat sa nesmrtelne spalujucej dokonalej super bombastickej neopakovatelne krasnej a nikym nerusenej laske ? (ty vole to som prehnal viacej ako v twilighte . . . )

Odpovedz bez hanby na otazky.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...qwertyho inteligentná chvíľka práve skončila...pravdu má v tom, že sa strašne upínaš na románik a veľmi veríš tomu, že to skončí dobre, ale to by bola veľmi veľká náhoda...samozrejme reči o atentátnikoch či čo to sú minimálne paranoidné a prehnané...šanca že to bude nejaký etrémista je asi taká, že vám dvom to spolu vyjde...
Napísať odpoveď