najlepsi soft na napalovanie dvd

Informácie o software, ankety...
marosi
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa marosi »

Keď sa už o tom bavíte tak v prvom rade použit DVD RAM medium a nie je problém a samozrejme pomaly vypáliť. Už ho kúpiš okolo 50Sk/ks a máš istotu.
Cesar
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Cesar »

DVD-RAM disk som mal, dalo sa tam zapisovať veľmi pomaly a aj sú drahé a pri tom to vo väčšine stolných prehrávačov neprehráš, samé nevýhody.

DVD-R je lacnejšie, univerzálne a ani DVD-RW nie sú drahé.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Az na to, ze s DVD-RAM ma dost prehravacov problemy a je tam pomaly zapis. Radsej pouzivat DVD-RW alebo DVD+RW a he pokoj, ja mam tak jedno minuskove RW, na ktore napalim DivX/XviD filmy, pozriem, zmazem a napalim dalsie. Takto som ho prepalil mozno 50x a v pohode, aj ked uz zacina obcas skakat, ale medium stalo 30 korun, takze mi nebude vadit ked ho zahodim alebo ked ho pouzijem na data a pre DVD prehravac kupim dalsie RWcko.
marosi
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Re: najlepsi soft na napalovanie dvd

Príspevok od používateľa marosi »

ZAP napísal:ludia poradte podla vasich skusenosti aky soft je najlepsi co sa tyka citatelnosti dvd cka potom. cize aj ked napalim stvorgigovy subor napali ho s co najmenej chybami a vpohode ho potom skopirujem naspat do pc.
cize nedavajte ziadne radz co sa tyka pouzitelnosti, moznosti... a podobne.
zaujima ma hlavne aby to bolo co najlepsie zalohovane...

osobne s Nerom nemam dobre skusenosti hlavne co sa tyka velkych suborov

PS: pridajte niekto aj anketu, ja som nedaval lebo mi bolo dat tam dva programy a potom ine... :D
K tomuto si myslím, že je naj DVD RAM, nebavíme sa o filmoch, a keď sa jedná o dáta rýchlosť nie je prvoradá
midiam
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa midiam »

ZAP napísal:4x? nie je to az prehnane malo? ved 8x je uplne vpohode co sa tyka cd a takisto to pouzivam pre dvd. ci myslis 4x pre dvd?
Ja filmi naplalujem stale najnissiov rychlostou aka je k dispozici mam istotu ze mi to prehra aj dvd player ked som skusal napalit v 8X tak mi to ani cmp nezobral takze ja hovorim dvd vydeo najnissia data 4X rychlostna
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

uz neviem kedy v ktorom mediu pisali nejaky test napalovaciek a medii... a vyslo z toho ze hudobne cd napalovat co najpomalsie, naopak DVD data su s najmensim poctom chyb pri vypaleni najvyssou rychlostou udavanou na mediu. Prilis mi to logiku nedava, ale zatial som nemal problem, tak nwm :)
Dedomil
King
King

Príspevok od používateľa Dedomil »

hojko napísal:Az na to, ze s DVD-RAM ma dost prehravacov problemy a je tam pomaly zapis. Radsej pouzivat DVD-RW alebo DVD+RW a he pokoj, ja mam tak jedno minuskove RW, na ktore napalim DivX/XviD filmy, pozriem, zmazem a napalim dalsie. Takto som ho prepalil mozno 50x a v pohode, aj ked uz zacina obcas skakat, ale medium stalo 30 korun, takze mi nebude vadit ked ho zahodim alebo ked ho pouzijem na data a pre DVD prehravac kupim dalsie RWcko.
Tak to robím aj ja :)
Fordos851
Star
Star

Príspevok od používateľa Fordos851 »

Nero 8-mička ma dostala,má veľa dobrých funkcií odporúčam...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Nino: Skus vymenovat, ktore su tie dobre a co nie su v sedmicke.
Cesar
Addict
Addict

Len tip: Napaľovanie Blu-Ray a HD-DVD?? :D

Ja používam len k3b a osvedčil sa.

Nedávno som našiel InfraRecorder, ten je na win, napálilo to dobre a je free software.

http://infrarecorder.sourceforge.net/?page_id=4
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Cesar: Vedla:
http://www.dsl.sk/article.php?article=954&title=
,,Nové Nero 7 Premium obsahuje spolu 18 aplikácií zameraných na prácu s médiami, prichádza tiež s podporou Blu-ray a HD DVD."

http://www.zive.sk/h/Bleskovky/AR.asp?ARI=117325
,,Nový Nero 7 už vrátane podpory zápisu Blu-ray"

http://www.pocitace.fmg.sk/clanky/nero- ... -2438.html
,,Obsahuje aj podporu napaľovania HD-DVD a Blu-Ray diskov."
Cesar
Addict
Addict

Na napaľovanie stačia aj malé programy, čo som aj písal, v Nero je aj editor obrázkov, prehrávač - tieto ja ani nepoužívam.

Dávajú tam všeličo možné a niečo sa tým napáliť, skopírovať ani nedá. :D Napr. nové dvd s ochranou proti skopírovaniu a mp3 súbor s .cue aby to rozdeľovalo na audio cd sa nedá (s Nero7 sa nedalo, 8 som neškúšal). :P
Clean_Up
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Clean_Up »

Mám CDBurnerXP, ale nejako neviem ako nastaviť rýchlosť napalovania. Klasika pridám súbory čo chcem napáliť, ale keď dám napalovať stlačením tlačidla napáliť (vľavo - vyznačené), tak mi hneď začne napalovať bez možnosti výberu rýchlosti (zvyčajne to napaluje tou najvyššou možnou). Akým spôsobom nastaviť výber rýchlosti ešte pred napálením? Dik
Napísať odpoveď