Najlepsia FUTBALOVA reprezentacia
Z historickeho hladiska je to urcite Brazilia. V sucasnosti tazko povedat ze ci su to oni alebo niekto iny, ale jedno je iste, pochdzaju odtial najlepsi futbalisti svet napr Pele, Garincha, Zico, Leonidas, Ronaldinho atd, tim nehovorim ze aj ine reprezentacie nemaju dobrych hracov ale na Braziliu sa vzdy bolo radost pozerat (vinimka tochtorocne MS tym si u mna skazili renome a mozno aj pred celym svetom).
Podla mna na tychto MS hrali najlepsie Argentina a Nemecko(aj ked ho nemam rad)bola radost sa na nich pozerat tiez sa mi pacila hra Ghany ako nie favorita MS Brazilia nehrala to co hrava!!!!tiez Francuzi hrali dobre Zidane bol vyborny skoda toho jeho konca...hlavicka.Anglicko,Portugalsko,Taliansko,Spanielsko hralo svoj standart aj ked taliani mali stastie ze presli cez Australiu ta penalta bola podla mna prisna!!!!
Ale aj tak mam najradsej Portugalsko C.Ronaldo najlepsi aj ked trochu filmuje!!!!

Ale aj tak mam najradsej Portugalsko C.Ronaldo najlepsi aj ked trochu filmuje!!!!
-
Vigor
King
- Kontaktovať používateľa:
Tak asi to bude Brazilia, taliansko a Nemecko. Brazilia uz len kvoli tomu, ze na kazdy turnaj isili ako favoriti, to o daocm svedci. taliani su vdaka svojej mentalite podobne ako Nemci uzasne turnajove timy, a kedze teda bavime o najlepsej reprezentacii tak to sa da merat asi iba trofejami z nich, a v tom su naozaj tieto dva timy skvele.
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Messi a kto ? bez použitia googlu by si mi isto nevedel hneď povedať nejakých 5 hráčov z Arg.begbeee napísal:Najradsej mam Argentinu: Messi a spol. / Batistuta bol dlho moj najoblubenejsi hrac.
Najsilnejsia repre v sucasnosti je asi Anglicko, chybal im vsak dobry trener. Silna obrana, silny stred pola a jeden z najlepsich utocnikov sveta Rooney..
A s tou Anglickou repre určite tiež nesúhlasím
A s Nemeckou dupľom
-
Sagittarius
Guru
To ze ty to bez googlu nevies vobec ale vobec neznamena ze su Argentinci slabi - proste tvoj osobny vylev ze ich nepoznas nie je argument ale iba tvoja futbalova neznalost.schw33k napísal:Messi a kto ? bez použitia googlu by si mi isto nevedel hneď povedať nejakých 5 hráčov z Arg.
Kazdy jeden post maju obsadeny individualne velmi silnymi hracmi - to ze im to nefunguje ako tim je chyba trenera.schw33k napísal:A s tou Anglickou repre určite tiež nesúhlasím
Momentalne najlepsi kader v reprezentacii maju zrejme Spanieli, Portugalci a mozno aj ti Anglicania, ale to stale neznamena, ze je to najlepsia reprezentacia vid prave prebeihajuce ME a vykon Rusov, alebo postup Turkov do semifinale atd.
Moje osobne hodnotenie najlepsej reprezentacii spociva v jej vykonoch na vrcholovych sampionatoch a tam jednoznacne vedu Nemci. 13 ucasti vo finale na vrcholovych sapionatoch uz naozaj nieco o tom hovori.
Moje osobne hodnotenie najlepsej reprezentacii spociva v jej vykonoch na vrcholovych sampionatoch a tam jednoznacne vedu Nemci. 13 ucasti vo finale na vrcholovych sapionatoch uz naozaj nieco o tom hovori.