Najlepšia Kniha
-
AXO
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Najlepšia Kniha
napíšte mi pls nejake knihy s dobrym dejom a primeranou hrubkou(400-700 stran) ...este keby mali aj nejake pokracovanie napr. 4 knizky(neni nutnost)
pokial mozno sci-fi,fiction,fantasy....(toto hlavne aby bolo splnene)
a v slovenskom, českom, najhoršie anglickom jazyku
vazne dik moc
\\edit: cim viac knih napisete, tym lepsie, a ak by ste boli taki mili a nahodili aj autora(ak poznate)
...aby ste si nemysleli, ze na tuto temu kaslem, ale pisat za kazdym prispevkom dakujem, by nedopadlo dobre u adminiv a modov
pokial mozno sci-fi,fiction,fantasy....(toto hlavne aby bolo splnene)
a v slovenskom, českom, najhoršie anglickom jazyku
vazne dik moc
\\edit: cim viac knih napisete, tym lepsie, a ak by ste boli taki mili a nahodili aj autora(ak poznate)
...aby ste si nemysleli, ze na tuto temu kaslem, ale pisat za kazdym prispevkom dakujem, by nedopadlo dobre u adminiv a modov
Isaac Asimov a jeho knihy o Nadácii (napr. Nadácia, Nadácia a ríša...) a jeho knihy o robotoch (Roboti úsvitu, Roboti a impérium...). Dobré sú aj iné knihy od Asimova. 
Timothy Zahn a Star Wars.
Robert Heinlein síce jeho knihy nie sú zrovna najhodnotnejšie, ale možno sa ti niečo bude páčiť (ak si videl film Hviezdna pechota, tak ten bol podľa jeho knihy).
Rob Grant & Doug Naylor - Červený trpaslík
Frank Herbert - Duna
Douglas Adams - Stopárov sprievodca po galaxii (a ďalšie knihy)
Arthur C. Clarke - 2001 Vesmírna Odysea (a pokračovania)
Knihy o Conanovi (pôvodný autor je Robert E. Howard, ale po tom, ako boli knihy o Conanovi úspešné o ňom písal viac spisovateľov).
Umberto Eco - Foucaultovo kyvadlo (aj ďalšie knihy má celkom dobré)
C.S. Lewis - Narnia (tieto poviedky patria medzi prvé fantazy [spolu napr. s Pánom prsteňou])
A ak chceš niečo na zamyslenie, tak napr. William Golding - Pán múch
(ak to dočítaš, tak možno ešte niečo pridám
)
Timothy Zahn a Star Wars.
Robert Heinlein síce jeho knihy nie sú zrovna najhodnotnejšie, ale možno sa ti niečo bude páčiť (ak si videl film Hviezdna pechota, tak ten bol podľa jeho knihy).
Rob Grant & Doug Naylor - Červený trpaslík
Frank Herbert - Duna
Douglas Adams - Stopárov sprievodca po galaxii (a ďalšie knihy)
Arthur C. Clarke - 2001 Vesmírna Odysea (a pokračovania)
Knihy o Conanovi (pôvodný autor je Robert E. Howard, ale po tom, ako boli knihy o Conanovi úspešné o ňom písal viac spisovateľov).
Umberto Eco - Foucaultovo kyvadlo (aj ďalšie knihy má celkom dobré)
C.S. Lewis - Narnia (tieto poviedky patria medzi prvé fantazy [spolu napr. s Pánom prsteňou])
A ak chceš niečo na zamyslenie, tak napr. William Golding - Pán múch
(ak to dočítaš, tak možno ešte niečo pridám
-
P3Bo
Guru wannabe
Nadacia je dobra mam vsetky casti osobne sa mne ako take zachodove citanie pacil connan od Roberta E. Howarda su to kratke poviedky ale celkom zaujimave [velmi vela casti mi doma mame bohuzial len styri knihy{connan a zrodi se carodejka | connan - veza slona | connan -cervene chrbty a posledne conan hodina draka } ale viem ze ich bolo viac ]. Osobne preferujem fantasy nez sci - fichrono napísal:Isaac Asimov a jeho knihy o Nadácii (napr. Nadácia, Nadácia a ríša...)
wayne chapman - plameny severu [bez pokracovania]
Kam sa radi harry potter ?
-
Runes
Addict
SciFI Harry Poter
ale seriozne mne sa to mrte dobre cita zacal som ako 14rocny a teraz mam 22 a cakam na 7 diel v SVK 
BTW tie knihy co su robene podla hier ako Warcraft a tak
Micpu cita daku s tychto veci daco s hamer abo daco take to bolo nefim ale cita to aj dalsi kamos a lubi sa im to
edit: warhammer to bol
BTW tie knihy co su robene podla hier ako Warcraft a tak
Micpu cita daku s tychto veci daco s hamer abo daco take to bolo nefim ale cita to aj dalsi kamos a lubi sa im to
edit: warhammer to bol
-
AXO
Professional
naozaj velka vdaka vam vsetkym.... niesom si isty ci vsetky knihy najdem, ale pohladam v SNK(slovenska narodna kniznica) a uvidi sa....
ak by som nenasiel knihu, a mal by niekto(alebo by vedel) o nejakom e-booku, poslal by som mozno aj karmu ako vdaku
ale este raz dik
//samozrejme ze tu warez nepatri, takze ak by ste mali link, len cez Sukromnu Spravu
ak by som nenasiel knihu, a mal by niekto(alebo by vedel) o nejakom e-booku, poslal by som mozno aj karmu ako vdaku
ale este raz dik
//samozrejme ze tu warez nepatri, takze ak by ste mali link, len cez Sukromnu Spravu
P3Bo napísal:Hej a ocuj ...ked uz tak kde by si ju zaradil sci-fi abo fantasy ? Ja urcite sci-fi a ty ?
Kód: Vybrať všetko
http://cs.wikipedia.org/wiki/Nikdykde-
seth82
Darca
skus tieto:
William Golding - Pan Much (Klasika)
Joseph Heller - Catch XXII (Klasika)
Mika Waltari - Egyptan Sinuhe (aj ostatne od neho)
James Clevell - Potkan Kral (vzdialeny pribuzny Catch XX)
Howard Clewes - Ja, Kral (historicky, spanielske osidlovanie,Pizzarovci)
Stephen King - DIfferent Seasons (Obsahuje napriklad predllohu k filmu Shawshank Redemption)
Rozni Autori - More všetkých riek (Ruske Sci-fi pribehy, celkom slusne)
Isaac Asimov - Ja, Robot
Arthur Hayley - Letisko, Pretazenie, Sialenstvo...atd
Michael Crichton - Clovek Terminal, Congo, Sphere, Eaters Of The Dead (mimochodom predloha k filmu Vikingovia)
...
k mojim oblubenym patri aj Robinson Crusoe a musim priznat ze aj lahka literatura od Dana Browna...
William Golding - Pan Much (Klasika)
Joseph Heller - Catch XXII (Klasika)
Mika Waltari - Egyptan Sinuhe (aj ostatne od neho)
James Clevell - Potkan Kral (vzdialeny pribuzny Catch XX)
Howard Clewes - Ja, Kral (historicky, spanielske osidlovanie,Pizzarovci)
Stephen King - DIfferent Seasons (Obsahuje napriklad predllohu k filmu Shawshank Redemption)
Rozni Autori - More všetkých riek (Ruske Sci-fi pribehy, celkom slusne)
Isaac Asimov - Ja, Robot
Arthur Hayley - Letisko, Pretazenie, Sialenstvo...atd
Michael Crichton - Clovek Terminal, Congo, Sphere, Eaters Of The Dead (mimochodom predloha k filmu Vikingovia)
...
k mojim oblubenym patri aj Robinson Crusoe a musim priznat ze aj lahka literatura od Dana Browna...