1. Guitar hero 3 , aerosmith / dost skoror ma omrzela
2. Far cry 2 , 1
3. Heart of Darkness
4. Worms 4: Mayhem
5. Age of Empires 2 + The Conquerors
6. Diablo 2
7. S.T.A.L.K.E.R.
8. Final Fantasy
9. Half Life 2 + 1
10. Mafia
1. GTA IV
2. Battlefield 2
3. World of Warcraft
4. Counter Strike 1.6
5. GTA San Andreas
6. The Sims 2
7. NFS Underground 2
8. Mafia
9. Riddick - Ecsape from Butcher Bay
10. GTA Vice City
No. 1 - Pacman (najlepsia A.I. v hre keby v kazdej hre tak isli po vas nepriatelia ako v pacmanovi tak by to bolo huste, nie ako v dnesnych stielackach kde nepriatelia stoja a cakaju na zabitie)
Top 10 ani nie je kazda hra ma chybu ktoru zasa nema ina hra a ta ma zasa inu takze vybrat tu najlepsiu je problem
romerot napísal:No. 1 - Pacman (najlepsia A.I. v hre keby v kazdej hre tak isli po vas nepriatelia ako v pacmanovi tak by to bolo huste, nie ako v dnesnych stielackach kde nepriatelia stoja a cakaju na zabitie)
Top 10 ani nie je kazda hra ma chybu ktoru zasa nema ina hra a ta ma zasa inu takze vybrat tu najlepsiu je problem
A kvoli čomu tak vedecky. Sú to len hry. Nejde o to ktorá hra je najdokonalejšia, ale najzábavnejšia pre TEBA. Kapiš? Napr. Teken s nejakým parťákom bola pre mňa vždy zábava
romerot napísal:No. 1 - Pacman (najlepsia A.I. v hre keby v kazdej hre tak isli po vas nepriatelia ako v pacmanovi tak by to bolo huste, nie ako v dnesnych stielackach kde nepriatelia stoja a cakaju na zabitie)
V pacmanovi naprogramovat ai je uplne nieco ine... ako napr. v strielackach... nevyznam sa do programovania AI ale v pacmanovi staci nieco take ze nepriatelia len sleduju ten jeden bod cize pacmana ktoreho nasleduju
1. Final fantasy 8
Final fantasy 7
3. World of Warcraft
4. Warcraft 3 (DotA)
5. Baldurs Gate 2
6. Baldurs Gate 1
7. Diablo 2 LoD
8. Ragnarok
9. Worms 2
10. Rayman
2. miesto som vynechal zámerne, lebo nechcem porovnávať FF. Oba diely boli super, každý svojim spôsobom a čo sa posledných dvoch miest týka, tak už ma nenapádajú žiadne terajšie hry,čo ma nejako zaujali, a tak som spomenul aj staršie, pri ktorých som strávil dosť času
1.Assassin
2.Crysis 1 viac sa mi paci ako Warhead
3.KaLDM
4.COD4
5.World of warcraft
6.The Witcher
7.Mafia
8.Medal of honor seria...vylodenie v normadii ooo pecka proste
9.Runaway
10.Posel smrti
Neberte do uvahy poriade mna najviac zaujali tieto hry a ale napadne ma ich aj viac ako napr Delta Force Sims atd....
1 call of duty2
2 rome total war + datadisky
3 empire earth 1
4 total overdorse
5 panzer elite action: Field the glory
6 medieval 2
7 infernal
8 far cry
9 call of duty 1
10 prince of persia warior within