Najlepšie internetové obchody | e-shopy | Vaše skúsenosti
-
Scorpion90
King
Re: NAJLEPSIE INTERNETOVE OBCHODY
Ja som dlhodobo spokojný s tromi e-shopmi
www.lacnetonery.sk
- tam zvyknem kupovat dvd-nosice a naplne do tlaciarne
www.Sport-Snow.sk
- kupoval som tam 3x, vždy Salomony a zatiaľ maximálna spokojnosť, korektné jednanie a rýchle dodanie
www.obalo.sk
- do firmy odtiaľ objednávam obálky, bublikové fólie a iné kancelárske somarinky, vynikajúca cena
www.lacnetonery.sk
- tam zvyknem kupovat dvd-nosice a naplne do tlaciarne
www.Sport-Snow.sk
- kupoval som tam 3x, vždy Salomony a zatiaľ maximálna spokojnosť, korektné jednanie a rýchle dodanie
www.obalo.sk
- do firmy odtiaľ objednávam obálky, bublikové fólie a iné kancelárske somarinky, vynikajúca cena
O tom ze martinus.sk je dobry internetovy obchod urcite vsetcie viete, ale aj tak pridam pozitivnu skusenost. V nedelu vecer som objednal knihy (vianocne darceky), v utorok mi ich poslali a teraz som si po ne bol na poste. Diky do martinusu ze sa neflakaju ani teraz pred vianocami ked maju urcite velky napor, rovnake diky aj na postu 
ziegel: to je este nic, ja mam nedavnu velmi dobru skusenost s http://www.ehodinky.sk/
Objednane v nedelu vecer (najlepsia cena medzi slovenskymi eshopmi), odoslane v pondelok prvou triedou (s poistenim) a v utorok dorucene.
Po tyzdni som hodinky musel reklamovat kvoli vyrobnej vade, v pondelok som ich poslal tiez prvou triedou a v piatok som mal naspat nove. S majitelom som si vymenil par emailov, vzdy poradil alebo vysvetlil co a ako, az sme dospeli k stastnemu koncu
Objednane v nedelu vecer (najlepsia cena medzi slovenskymi eshopmi), odoslane v pondelok prvou triedou (s poistenim) a v utorok dorucene.
Po tyzdni som hodinky musel reklamovat kvoli vyrobnej vade, v pondelok som ich poslal tiez prvou triedou a v piatok som mal naspat nove. S majitelom som si vymenil par emailov, vzdy poradil alebo vysvetlil co a ako, az sme dospeli k stastnemu koncu
byt tak milo prekvapeny z dodania nedelnajsej objednavky vo stvrtok, to mi pride trosku zvlastne, za standard povazujem gotharov priklad - v pondelok odoslane, v utorok prijate
a nech je to e-shop aky chce, ci uz nejaky co si robi mamicka na materskej alebo obrovsky mall.sk, pri ziadnom z nich neakceptujem argument, ze maju vela objednavok - maju si to zariadit tak, aby stihali... uz ked to zdrzi posta, tak to je ina vec, to uz nie je ovplyvnitelne
a nech je to e-shop aky chce, ci uz nejaky co si robi mamicka na materskej alebo obrovsky mall.sk, pri ziadnom z nich neakceptujem argument, ze maju vela objednavok - maju si to zariadit tak, aby stihali... uz ked to zdrzi posta, tak to je ina vec, to uz nie je ovplyvnitelne
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
smejo: Da sa ohanat tym, ze aj posta si to ma zariadit tak, aby to stihali 
samozrejme, ale to uz je na temu posta a nie e-shop
prevadzkovatel eshopu nemoze zodpovedat za vykony posty (ale za to, ci ma tovar aj realne skladom, ci ho stiha pripravit, zabalit a vyexpedovat uz ano)
Ono to tiez v podstate v tom mojom pripade trvalo hlavne poste. V pondelok mi z martinusu pisali ze 2 knihy maju objednane u dodavatela, tak som sa bal ze sa to do vianoc nestihne, ale v utorok uz vsetko mali a odoslali mi to. Takze v stredu to uz mohlo byt doma, ale kedze su tie vianoce, tak to odpustim aj tej poste.
Samozrejme, bezne cez rok uz aj ja zacinam byt nervozny, ak mi to nepride aspon do dvoch dni od objednania.
+ Este som zabudol pri tejto objednavke spomenut, ze mi z martinusu poslali SMS ked balik odoslali, a dnes mi prisla SMS od slovenskej posty ze balik si uz mozem na poste vyzdvihnut. Neviem ci to je teraz bezne, lebo postou som si uz dlho nenechal nic poslat, vacsinou kurierom.
Samozrejme, bezne cez rok uz aj ja zacinam byt nervozny, ak mi to nepride aspon do dvoch dni od objednania.
+ Este som zabudol pri tejto objednavke spomenut, ze mi z martinusu poslali SMS ked balik odoslali, a dnes mi prisla SMS od slovenskej posty ze balik si uz mozem na poste vyzdvihnut. Neviem ci to je teraz bezne, lebo postou som si uz dlho nenechal nic poslat, vacsinou kurierom.
nejako sa nam zo zavvi vytratili cd nosice(orig.) vie niekto poradit inu uk stranku? postovne ako bolo na zavvi atd
-
Scorpion90
King
http://cafezapatista.blogspot.sk/p/ponukovy-list.html
Kvalitná káva a čaje - fair trade, kooperatívne družstvá.
Kvalitná káva a čaje - fair trade, kooperatívne družstvá.
-
Kok
Light Professional
Son-Gohan : chemical-records.co.uk
-
lowmanek
Light Professional
www.sosovky24.sk - nedajte sa odradit "kvalitnym" prekladom ani tou grafikou na stranke...expeduju rychlo a navyse mi ich support expresne odpisal 
Aké sú vaše skúsenosti s Datacomp-om posledné mesiace ? ja mám pocit, že odkedy otvorili predajne v optime v KE a v maxe v PO, tak majú aj viac ako tretinu sortimentu "na objednávku" a ceny už nemajú tak príjemné ako kedysi a prístup tiež - poslednú dobu som tam reklamoval pár vecí a prístup hlavne jedného z pracovníkov, ktorý bol nepríjemný a nechcel ani reklamovať produkt (nakoniec sa reklamoval), naviac objednal som si jeden produkt, ktorý som predtým objednával z iného obchodu, kde som videl ako to vyzerá novo zabalené...a ten z datacompu (vraj to bol práve dodaný od dodávateľa mal doriadenú krabicu, poodliepané ochranné pásky a kábel nebol upevnený s tým takým "dzindzikom", neveril som tomu, ale uisťovali ma, že je priamo od dodávateľa, vraj mi donesú do niekoľko hodín - potešilo má to, no prišlo sklamanie, keď som tam prišiel a krabica bola ešte viac natrhnutá, rohy poobíjané, ochranné pásky nalepené akoby osobou v riadne podnapitom stave, a kábel aspoň upnutý, produkt mal aj tak problém ale to je asi už nekvalita výroby, takže som zhrozený, človek platí za vec, ktorá už je použivaná a poobíjaná ? viem, že veci, ktoré sa vrátia v rámci 7 dní sa vrátia do predaja ale je neprípustiteľné, že ten obal a balenie bolo tak značne poškodené a predajca Vám ho s úsmevom predá..priznám sa, že Datacomp pre mňa ako košičana bol modlou pre hocičo čo som potreboval,...je pravda, že z toho druhého obchodu, som ten produkt kúpil potom znovu - a tiež krabica bola trošku poškodená ale menej a aj pásky boli takmer v pohode, tieto produkty by mali označovať ako renovované alebo tak, no otázka ostáva, aké máte skúsenosti s datacompom posledné mesiace ? Napríklad teraz si chcem kúpiť HDD a Datacomp má dobrú cenu, no mám už paranoidný strach, oprávnene či neoprávnene ? Čo myslíte ?
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
nemam s nimi skusenosti, no pozeral si ten disk v Qcompe? ten je tiez v kosiciach, bral som par veci a vzdy OK
Re: Najlepšie internetové obchody | e-shopy | Vaše skúsenost
DropDead.. 99% počítačových vecí beriem z datacompu - nie pracovne, ale iba na vlastné použitie, prípadne pre mojich známych.. a zatiaľ je všetko v pohode. Minulý rok som odtiaľ poskladal dva kompy a jeden notebook, tohto roku len nejaké usb kľúče, disky, router a podobné prkotiny, no ani raz som nemal problém s poškodeným alebo zle zabaleným produktom.... čo sa týka reklamácie, zatiaľ nič nebolo potrebné riešiť.. klop-klop-klop. A odkedy spustili nový eshop, začína sa mi na ich stránke trochu viac páčiť, hlavne čo sa týka overovania dostupnosti produktov. V starom eshope mali napísané, že produkt je dostupný, ale aj tak bolo na neho potrebné čakať aspoň deň, teraz sa dá pozrieť, či ten produkt už nemajú rovno na niektorej pobočke a podľa toho sa dá objednať.
Náš informatik v práci tiež kupuje takmer všetky veci pre PC práve z datacompu a zatiaľ som od neho nepočul nejakú nespokojnosť s týmto obchodom.
Ale už som to aj písal v téme o alze, je len otázkou času, kedy sa výborný obchod datacomp riadne rozrastie a začne mať monopolné maniere, prestane sa starať o zákazníka a podobne.... a asi sa to už začalo?
Náš informatik v práci tiež kupuje takmer všetky veci pre PC práve z datacompu a zatiaľ som od neho nepočul nejakú nespokojnosť s týmto obchodom.
Ale už som to aj písal v téme o alze, je len otázkou času, kedy sa výborný obchod datacomp riadne rozrastie a začne mať monopolné maniere, prestane sa starať o zákazníka a podobne.... a asi sa to už začalo?
-
lowmanek
Light Professional
https://www.footbagshop.com/ - handmade footbagy a este k tomu postovne z Ameriky 3 dolare...pisali, ze dodanie 2-4 tyzdne...objednal som 20 a 26 uz som mal zasielku doma 
Rad nakupujem cez nich, len mi vadi to, ze presne toto co ja mam v plane kupit tak nemaju a musia to objednat. Z 5 mojich pozadovanych veci 3/4 nemaju skladomDropDead napísal:Aké sú vaše skúsenosti s Datacomp-om posledné mesiace ? ja mám pocit, že odkedy otvorili predajne v optime v KE a v maxe v PO, tak majú aj viac ako tretinu sortimentu "na objednávku" a ceny už nemajú tak príjemné ako kedysi a prístup tiež - poslednú dobu som tam reklamoval pár vecí a prístup hlavne jedného z pracovníkov, ktorý bol nepríjemný a nechcel ani reklamovať produkt (nakoniec sa reklamoval), naviac objednal som si jeden produkt, ktorý som predtým objednával z iného obchodu, kde som videl ako to vyzerá novo zabalené...a ten z datacompu (vraj to bol práve dodaný od dodávateľa mal doriadenú krabicu, poodliepané ochranné pásky a kábel nebol upevnený s tým takým "dzindzikom", neveril som tomu, ale uisťovali ma, že je priamo od dodávateľa, vraj mi donesú do niekoľko hodín - potešilo má to, no prišlo sklamanie, keď som tam prišiel a krabica bola ešte viac natrhnutá, rohy poobíjané, ochranné pásky nalepené akoby osobou v riadne podnapitom stave, a kábel aspoň upnutý, produkt mal aj tak problém ale to je asi už nekvalita výroby, takže som zhrozený, človek platí za vec, ktorá už je použivaná a poobíjaná ? viem, že veci, ktoré sa vrátia v rámci 7 dní sa vrátia do predaja ale je neprípustiteľné, že ten obal a balenie bolo tak značne poškodené a predajca Vám ho s úsmevom predá..priznám sa, že Datacomp pre mňa ako košičana bol modlou pre hocičo čo som potreboval,...je pravda, že z toho druhého obchodu, som ten produkt kúpil potom znovu - a tiež krabica bola trošku poškodená ale menej a aj pásky boli takmer v pohode, tieto produkty by mali označovať ako renovované alebo tak, no otázka ostáva, aké máte skúsenosti s datacompom posledné mesiace ? Napríklad teraz si chcem kúpiť HDD a Datacomp má dobrú cenu, no mám už paranoidný strach, oprávnene či neoprávnene ? Čo myslíte ?
rád by som upozornil, že si všimnite hlavne ceny, urobil som si len tak v rámci zábavy takú zostavičku...3000€ "len"
- 1/14 vecí bola lacnejšia v datacompe o 2€, v celku mi vyšlo, že z alzy by ma to vyšlo na 2800€ a z datacompu 3000-3100€ + dostupnosť u datacompu je na zaplakanie
mrzí ma to, možno sa mi to len zdá, ja kupujem len z pobočky na severe, bývam totiž blízko, možno len tam po nejakých personálnych výmenách (česť výnimkám) pristáli nepríjemní a podľa môjho názoru vo väčšine prípadov neznalí pracovníci ale ako hovorím, robia tam aj už ľudia, ktorých tam vidím už roky a tí sú pohotoví a vždy dúfam, že práve oni ma obslúžia
, škoda, že musím písať o nich aj zlé skúsenosti, ktoré sa hromadia práve posledný rok a niečo alebo koľko to už je, nechcem to písať oficiálnejšie, aj keby to možno pomohlo, oni vedia, ako majú robiť biznis a ak prepadnú ešte viac, tak len im to poškodí
k stránke...neviem, ja naopak, tá nová stránka je divná...vyhľadávanie produktov o ničom, ak chcem napr. PC skrinku, tak napríklad mám ponuku výrobcov, no ak dám najprv kategóriu midi tower, tak už neukazuje ponuku výrobcov a rôzne také prešľapy a nedotiahnuté veci, aspoň keby tá dostupnosť produktov bola lepšia..napríklad pri tej "zostavičke" u alzy bolo 12/14 vecí okamžite na sklade a ostatné na objednávku do 4 dní
mrzí ma to, možno sa mi to len zdá, ja kupujem len z pobočky na severe, bývam totiž blízko, možno len tam po nejakých personálnych výmenách (česť výnimkám) pristáli nepríjemní a podľa môjho názoru vo väčšine prípadov neznalí pracovníci ale ako hovorím, robia tam aj už ľudia, ktorých tam vidím už roky a tí sú pohotoví a vždy dúfam, že práve oni ma obslúžia
k stránke...neviem, ja naopak, tá nová stránka je divná...vyhľadávanie produktov o ničom, ak chcem napr. PC skrinku, tak napríklad mám ponuku výrobcov, no ak dám najprv kategóriu midi tower, tak už neukazuje ponuku výrobcov a rôzne také prešľapy a nedotiahnuté veci, aspoň keby tá dostupnosť produktov bola lepšia..napríklad pri tej "zostavičke" u alzy bolo 12/14 vecí okamžite na sklade a ostatné na objednávku do 4 dní
http://sperky-eshop.sk/
Už tretí krát som bral náušnice. Bohatý výber, cený dobré, expedujú pár hodín po obdržaní platby. Maximálna spokojnosť. Plus, podporujú PayPal.
Už tretí krát som bral náušnice. Bohatý výber, cený dobré, expedujú pár hodín po obdržaní platby. Maximálna spokojnosť. Plus, podporujú PayPal.