Najnáročnejšia hra na svete

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Baxxter99
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Baxxter99 »

Asi najnarocnejsia hra je zatial Oblivion...Ma brutalne doporucene hardwareove naroky...
highlander
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa highlander »

oblivion niet o com hovorit jednoducho som ani nevidel masinu kde by to slo max detailoch aspon 40fps takze oblivion na 100%
djufo
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

tu pi*ov*** ani nespominaj

Príspevok od používateľa djufo »

ttt4 napísal:Lost in EU
tu pi*ov*** ani nespominaj :aasmile2:
djufo
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Riddick

Príspevok od používateľa djufo »

dair napísal:najhorsie mi siel (teda nesiel :D ) Chronicle of Ridick (butchers bay)
JJ.. ten aj mne riadne sekal a tomam P4 3000 1.5GB RAM radeon 9600 256MB :!:
Dem0n
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Dem0n »

Radeon 9600? ... no necudujem sa :)

Vcera som si zistil, ze vraj tvorcovia Crysis hovoria, ze XBoX360 a PS3 su primoc pomale, slavo s tou 9550 nespustis mozno ani instalacku :) Ja pochybujem, ze mi hra pojde na 6600GT (580/1090mhz) ...
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

Dem0n napísal:Radeon 9600? ... no necudujem sa :)

Vcera som si zistil, ze vraj tvorcovia Crysis hovoria, ze XBoX360 a PS3 su primoc pomale, slavo s tou 9550 nespustis mozno ani instalacku :) Ja pochybujem, ze mi hra pojde na 6600GT (580/1090mhz) ...
ale pojde... mozno nie ako na inych lepsich kartach ale pojde (snad) :(
Stando
Star
Star

Príspevok od používateľa Stando »

tvorcovia crysis nehovoria ze nove konzoly su pomale ale ze nemaju podporu DX10 a preto to nevydaju na konzoly :!: to je rozdiel...
Dem0n
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Dem0n »

Když jsem nedávno psal, že snížení pracovních frekvencí u grafického čipu Sony Playstation 3 se příliš nepodepíše na výkonu a že ho bude stále dostatek i pro ty nejmodernější hry, ještě jsem netušil, s jakým vyjádřením přijde vývojářské studio Crytek, které stojí za populární hrou Far Cry. Podle Bernda Diemera, jednoho z hlavních designérů Cryteku, nevznikne jejich nová hra Crysis ve verzi pro next-gen konzole. Bude existovat jenom její PC verze. Proč? To je otázka. Podle jeho vyjádření jsou nové konzole "příliš slabé" na to, aby utáhly tak náročnou hru, jakou má být Crysis
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

hehe... mas pravdu demon... neni to Directom 10 :)
Stando
Star
Star

Príspevok od používateľa Stando »

no zaujmave ze ja som cital ze to je kvoli tomu ze konzoly nemaju DX10. to je tvrdenie proti tvrdeniu... a ak su konzoly aka PS3 s DX9 abo co to pouziva na Crysis slabe, tak crysis musi byt asi zle optimalizovane...
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

hm ked prisiel HL2 Lost Coast - a na svojej zostave som vytiahol s plnymi detailami miestami aj pod 40fps, neveril som vlastnym ociam..

potom prisiel oblivion a aj ked ho nemam na full, slapem v priemere v exterieroch 20-30fps a som rad ze som rad..

takze v sucasnosti najnarocnejsia hra Oblivion.. btw teraz niekde tusim na pctuning pouzili oblivion ako najnarocnejsiu hru pre test grafickych kariet. A to ked si predstavim ze tu hru este brutalne optimalizovali a odstranili dynamicke tiene co boli planovane u vsetkych objektov... to si asi nechaju pre TESV :)

btw oblivion v interieroch ani nie je moc narocny, ale v otvorenej prirode s chvejucou travou, dalekym dohladom, oblivion branou v blizkosti a nech do toho este aj prsi a mate bojovat...
me
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa me »

Podla mna je najnaročnejšia hra na svete Heroes V :D
Johnnny
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Johnnny »

Dem0n napísal:Radeon 9600? ... no necudujem sa :)

6600GT by malo byt minimum
aruN
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aruN »

me napísal:Podla mna je najnaročnejšia hra na svete Heroes V :D
podla coho si toto usudil :?:
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

Dem0n napísal:Když jsem nedávno psal, že snížení pracovních frekvencí u grafického čipu Sony Playstation 3 se příliš nepodepíše na výkonu a že ho bude stále dostatek i pro ty nejmodernější hry, ještě jsem netušil, s jakým vyjádřením přijde vývojářské studio Crytek, které stojí za populární hrou Far Cry. Podle Bernda Diemera, jednoho z hlavních designérů Cryteku, nevznikne jejich nová hra Crysis ve verzi pro next-gen konzole. Bude existovat jenom její PC verze. Proč? To je otázka. Podle jeho vyjádření jsou nové konzole "příliš slabé" na to, aby utáhly tak náročnou hru, jakou má být Crysis
ty vole, tak to musi byť fest náročné :shock: uz sa tesim...
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

a tesis sa na co? na to ako ti to nepojde, alebo na to ako budes musiet upgradovat zostavu :)

ono ale tema je o najnarocnejsej hre, tj predpokladam takej ktora uz aj realne vysla :) .. Crysis este nevysiel, tak tazko sa dohadovat ci je to najnarocnejsia - to uz kludne mozeme hovorit aj o hrach zalozenych na U3 engine co sa len chystaju - vsetko co je v priprave ma tendenciu byt narocnejsie nez to co je v sucasnosti ;)
maross
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa maross »

čo tak Ghost Recon: Advanced Warfighter 2 . . . :wink: :wink:
-=wolf=- napísal:FAR CRY :evil:
Far Cry to urcite nieje...má to super Optimalizovany Engine.. !!
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

"kedysi" ked som mal este 5900XT si pamatam ze na HW bol najzlozitejsi FAR-CRY ale bol aj dobre optimalizovany...CRYTEK je vyborna firma a maju genialnych programatorov a 1/4 gameblerov uz caka na CRYSIS aj ked polovica ak nevimeni PC tak si to ani nezahra tak uvidime co to bude zac...
zatim same chvali len dufam ze grafika nebude na ukor hratelnosti...jj pravda ze to je buducnost sice blizka ale predca....
tak jednoznacne teraz vedie posraty Microsoft Flight Simulator mam AMD taktnute na 2,6GHz VGA ATI 1950XT a GB RAM a obcas to seka a robi blbosti......neskutocne narocna hra a neoptimalizovanaaaaaaaa :twisted:
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

MP4-20 ak myslis Microsoft Flight Simulator X tak to potom hej...ale je to len na kkt optimalizovane... u mna to sekalo jak svina ci uz na najvyssich alebo na najnizsich detailoch.. take iste :roll:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Simulator X nie je vobec optimalizovane, neda sa povedat o narocnosti, kedze pri tej biednej grafike co ponuka je to otras. Najnarocnejsou hrou bolo v minulosti .KKrieger, kto chce, moze vyskusat, ma to len 100 KB :)

http://en.wikipedia.org/wiki/.kkrieger
Napísať odpoveď