Najvacsie futbalove prestupy
Zevraj za Ronaldinha je Berlusconi ochotny zaplatit viac ako Abramovic. Pre Ronaldinhove dobro by bolo asi lepsie prestupit do AC Milana. Pisal som to uz vyzsie Ronaldinho neni typ hraca ktory ba sa v Anglickom tyme presadil a on tiez neni sprosty a dobre to vie. Takze ak prestupi do Chelsea bude to "honba za zlatom".
pre tvoju zaujimavost , Anelka ma 28 a neni vobec slaby , keby mal troska inu povahu tak by patril urcite medzi najlepsich utocnikov na svete.kali520 napísal:Praveze nakup Anelku by bol zbytocny. Tusim uz ma vek nad 30 rokov a tiez nepodoava stabilne dobre vykony.
Cheslea potrebuje niekoho kto tam bude hrat trvalejsie a s dobrou formou, lebo mam taky pocit ze Drogba aj tak v lete pojde prec.
Uznavam s tym vekom som to prehnal, ale aj tak uz tie najlepsie roky ma za seboumatko888 napísal:pre tvoju zaujimavost , Anelka ma 28 a neni vobec slaby , keby mal troska inu povahu tak by patril urcite medzi najlepsich utocnikov na svete.
Kazdopadne si nemyslim ze on by bol vhodnou posilou. Chelsea ma aj na lepsich utocnikov.
nooo v tom mas pravdu , on ako by som to povedal , nikdy nerozvinul svoj potencial uplne na plno , koli svojej povahe.kali520 napísal:Uznavam s tym vekom som to prehnal, ale aj tak uz tie najlepsie roky ma za sebou
Kazdopadne si nemyslim ze on by bol vhodnou posilou. Chelsea ma aj na lepsich utocnikov.
Chelsea, teda Avram Grant ma zaujem o Berbatova, ale toho chce aj Arsenal aj Manchester Utd. Otazkou len, je ci ho Ramos pusti, ale podla mna odide v zime.
+ Bayern Mnichov sa zaujima o Gorana Pandeva z Lazia, a ak by prestupil, bol by som zvedavy kde v zostave mu chcu najst miesto, Bayern ma v ofenzive pretlak, sak Toni, Klose, Podolski ( aj ked je mimo formu ) + po krajoch Ribery, Schweinsteiger...no zaujimave
+ Bayern Mnichov sa zaujima o Gorana Pandeva z Lazia, a ak by prestupil, bol by som zvedavy kde v zostave mu chcu najst miesto, Bayern ma v ofenzive pretlak, sak Toni, Klose, Podolski ( aj ked je mimo formu ) + po krajoch Ribery, Schweinsteiger...no zaujimave
hmmmmm nic proti Dimitarovi , ale ked prestupoval henry do barcelony isiel za menej a je to podla mna lepsi utocnik a tych 38 milionov by som za neho nikdy nedal maximalne 18 aj to je vela.Drago napísal:LOL tak Abramovic ide dat za 3 hracov 66 milionov Eur. Ivanovic za 13 melonov, Anelka za 15 a Berbatov za podla mna poriadne nadsadenych 38 milionov Eur. Akoze nic nevravim, Berbatov je slusny hrac, ale nie je hodny takej ceny a ani nie je vhodny hrac pre Chelsea, podla mna skonci ako Pizzaro
nejde o smykacky ,konickonocu je utocnik , ale ide o to ze raz ma skvely zapas a potom tri zapasi nic , potom zas dobry moment a tak sa to strieda. neviem no , anelka sa do chelsea celkom hodi , pizzaro si myslim ze pojde v lete a dimitar ci by tam zapadol hmmmm to neviemkali520 napísal:Suhlasim s tym ze Berbatov by sa do Chelsea nehodil, a aj ta cena je naozaj privysoka. Tento hrac neni zly, ale na mna posobi ako keby tak flegmaticky hral, este som ho nikdy nevidel napr spravit smykacku
Saha je bohovsky utocnik , lenze ma smolu na zranenia , spoluhraci o nm povedali ze ked bude mat natrenovane a nebude zraneny ze moze kludne byt najlepsi strelec ligy . a Agbonlahor s nim mas dost pravdu , je velmi perspektivny , podolski co ja viem on je akysi divny teraz nema moc formu ale inak je to dobry hrac a Villa , jeho chceli kupit , ale nepredali i m hokali520 napísal:K Anelkovi som sa uz vyjadroval, ale byt na mieste Granta tak by som sa snazil do Chelsea dotiahnut niekoho z hracov ako Agbonlahor, Villa, Benzema Podolsky alebo mozno Sahu z Man U, kedze tam nedostava tolko sanci.
Re: Černák
za kolko ide?ProfionQQ napísal:najvacsi prestup sezony co sa mna tyka![]()
![]()
:
Peter Černák /FC ViOn/ ----) SLOVAN
nadherny transfer takmer zadarmokto sa vyzna vie preco pisem zadarmo