Najvacsie futbalove prestupy
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
tak tak... a som zvedavy kam pojde dalsi mlady z fran.ligy Benzema...tego2000 napísal:chvali msi nasriho prestup,pretoze asi najlepsi mladik vo franzuskej lige,nenadarmo mu hovoria novy "zizou"
ten sa mi tiez pozdava.. ale ked pojde do Man.Utd tak tam bude pretlak utocnikov a neviem ako tam dopadne...
Ale neviem si predstavit koho by potom posadil Fergusson na lavicku. Nevill uz zrejme tuto sezonu nastupi a Ferdinand, Vidic, Evra patria medzi spicku a ich miesto v zostave je zrejme stabilne.beli napísal:Ževraj aj Sergio Ramos by pravdepodobne mal isť do manchestru utd.,,,,,,,,,,,,,,,,bola by to velka posila pre manch.
Ten Deco do Chelsea mi nejak nepasuje a ak bude hrat tak jak tuto sezonu tak mu tam dlhu zivotnost nedavam.
-
curious
Light Star
zabudol si na Browna,kt. minulú sezónu podával spoľahlivé a vyrovnané výkonykali520 napísal:Ale neviem si predstavit koho by potom posadil Fergusson na lavicku. Nevill uz zrejme tuto sezonu nastupi a Ferdinand, Vidic, Evra patria medzi spicku a ich miesto v zostave je zrejme stabilne.
Ten Deco do Chelsea mi nejak nepasuje a ak bude hrat tak jak tuto sezonu tak mu tam dlhu zivotnost nedavam.