Ja som sa tesil na novy album elvenkingu, bo sa mi fakt pacil ten ich rozpravkovy folk, ale to co som mal moznost vypocut si je absolutny odpad, hnus a hroza. Ak som pisal, ze ten amaranth je pokazenie kapely tak pre toto fakt nenachadzam slova.
Najvacsie sklamanie
-
axxis
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Najvacsie sklamanie
Mali ste kapelu, ktora mala super tvorbu a fakt ste sa tesili na jej novy album. A ked to prislo zistili ste, ze je to uplny odpad a uz to nieje viac ta ista kapela?
Ja som sa tesil na novy album elvenkingu, bo sa mi fakt pacil ten ich rozpravkovy folk, ale to co som mal moznost vypocut si je absolutny odpad, hnus a hroza. Ak som pisal, ze ten amaranth je pokazenie kapely tak pre toto fakt nenachadzam slova.
-
Šu-Do
Redeemer
mohol by si to dat aj ako film.. film ktory niekto dlho ocakaval a tesil sa ale nakoniec bol sklamany... i ked newiem ci by to nebolo to iste ako je najhorsi film.. 
BTW k tej kapele.. bol to LP.. novy album Minutes To Midnight.. zo zaciatku ze hnus.. ALE... potom sa mi MOC zapacil.. kazda jedna skladba.. zo zaciatku to bolo ine pretoze to bolo uplne mimo predoslych albumov LP... ale tak clovek si zvykne a zapaci sa mu
BTW k tej kapele.. bol to LP.. novy album Minutes To Midnight.. zo zaciatku ze hnus.. ALE... potom sa mi MOC zapacil.. kazda jedna skladba.. zo zaciatku to bolo ine pretoze to bolo uplne mimo predoslych albumov LP... ale tak clovek si zvykne a zapaci sa mu
-
braino.swk
Light Professional
no asi je to s nightwishom tak, že nám, ktorí sme mu nikdy predtým na chuť neprišli sa páči teraz a naopak.
pre mňa bol trocha sklamaním nový Marilyn Manson-Eat me, Drink me, ale čoskoro som mu prišiel na chuť, len si bolo treba zvyknúť, že je to iné, než doteraz... A LP-na meteore som fičal ako blázon, toto tu? čo je to? klon Depešákov? Aj ked už fičím na inej odrode hudby, bol by som ochotný chvíľu závisláčiť aj na LP, keby stál za to...
pre mňa bol trocha sklamaním nový Marilyn Manson-Eat me, Drink me, ale čoskoro som mu prišiel na chuť, len si bolo treba zvyknúť, že je to iné, než doteraz... A LP-na meteore som fičal ako blázon, toto tu? čo je to? klon Depešákov? Aj ked už fičím na inej odrode hudby, bol by som ochotný chvíľu závisláčiť aj na LP, keby stál za to...
-
.I.LoVe.lOvE.
Expert
-
c.a.r.n.e.
Medium Star
KoRn? no hej... uz je tam príliž veľa elektroniky. Ale pár pesničiek sa mi aj tak páčilo, i keď nie gtak ako napr. Untoghtables, ten album je podĺa mňa vrcholom tvorby KoRnu. Odvtedy sa iba rozpadávajú...najprv gitarista, teraz aj bubenník, kto bude ďalší?.I.LoVe.lOvE. napísal:Mne sa Nightwish pacil aj predtym, aj teraz. Sice spevacka ma divne pohyby ako Shakira, ale hudba je to dobra. Co ma sklamalo v poslednej dobe je asi KoRn... Z toho posledneho albumu sa mi paci minimum pesniciek.
-
Tripmaster
Light Star
ja si myslim, ze to je praveze take rovnake ako ostatne pesnicky, hlavne sa to moc podoba meteore. najviac sa mi pacilo hybrid theoryŠu-Do napísal:BTW k tej kapele.. bol to LP.. novy album Minutes To Midnight.. zo zaciatku ze hnus.. ALE... potom sa mi MOC zapacil.. kazda jedna skladba.. zo zaciatku to bolo ine pretoze to bolo uplne mimo predoslych albumov LP... ale tak clovek si zvykne a zapaci sa mu
jj aj mne sa pai nightwish teras ket maju novu spevacku.. co sa tyka mansona sice zmenil styl ale furt sa mi paci rovnakoSepiroth napísal:no asi je to s nightwishom tak, že nám, ktorí sme mu nikdy predtým na chuť neprišli sa páči teraz a naopak.![]()