Najvacsie sklamanie

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
axxis
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Najvacsie sklamanie

Príspevok od používateľa axxis »

Mali ste kapelu, ktora mala super tvorbu a fakt ste sa tesili na jej novy album. A ked to prislo zistili ste, ze je to uplny odpad a uz to nieje viac ta ista kapela?
Ja som sa tesil na novy album elvenkingu, bo sa mi fakt pacil ten ich rozpravkovy folk, ale to co som mal moznost vypocut si je absolutny odpad, hnus a hroza. Ak som pisal, ze ten amaranth je pokazenie kapely tak pre toto fakt nenachadzam slova. :cry:
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

mohol by si to dat aj ako film.. film ktory niekto dlho ocakaval a tesil sa ale nakoniec bol sklamany... i ked newiem ci by to nebolo to iste ako je najhorsi film.. :?

BTW k tej kapele.. bol to LP.. novy album Minutes To Midnight.. zo zaciatku ze hnus.. ALE... potom sa mi MOC zapacil.. kazda jedna skladba.. zo zaciatku to bolo ine pretoze to bolo uplne mimo predoslych albumov LP... ale tak clovek si zvykne a zapaci sa mu :)
braino.swk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa braino.swk »

este za starej ery som mal rad Nazov stavby, super albumy 2000 aj 2002, no teraz ci uz luza alebo DM, proste hnus... aj to je jeden z dovodov preco sa mi dnesny hip hop hnusi..
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Kym v kapele Skid row bol spevak Sebastian Bach bola to pomlaska ...akonahle odisiel stala sa z toho tyka .. :?

sklamanim bolo stiahnutie albumu a krute zistenie ze "kto to tam spieva?"
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

suhlasim so Su-Do m
LP sa mi zdal ako brak, pocuvanim som mu prisiel na chut ale nedrvil som ho ako trebars meteoru, ta mi hrala stale pri gta vice city...
a novy album Atreyu tiez mozem sem zaradit
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Nerad, ale predsa musim, Guns And Roses - Chineese Democracy. Na jednu az dve pesnicky, je to pre mna obrovske sklamanie....
jamess
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jamess »

slayer - "diabolous in musica" a "god hates us all" v mojich ociach uplny odpad pod ktory by sa hadam sam slipknot mohol podpisat...

tak ale vcelku som viac poteseny z muziky nez sklamany :D
Stopa
King
King

Príspevok od používateľa Stopa »

LP bolo pre mna velke sklamanie, tomu novemu albumu som vobec neprisiel na chut, rovnako je to pri novom songu nightwishu (nemali menit spevacku :cry: )
bizzy
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bizzy »

Jednoznace to je GNR .. proste novy album = ina kapela :x hlboke sklamanie.

Ani album Tublatanky Patriot nic moc bohuzial, cakal som viac.
NuSuey
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NuSuey »

presne tak ako vravi stopa - ZMENA spevacky v nightwish - ona bola nightwish, bez nej je to len nejaka .. kapelka ktora ma nightwish. nema to ziadnu atmosferu bez nej, proste v mojich ociach brak.
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

no asi je to s nightwishom tak, že nám, ktorí sme mu nikdy predtým na chuť neprišli sa páči teraz a naopak. :D
pre mňa bol trocha sklamaním nový Marilyn Manson-Eat me, Drink me, ale čoskoro som mu prišiel na chuť, len si bolo treba zvyknúť, že je to iné, než doteraz... A LP-na meteore som fičal ako blázon, toto tu? čo je to? klon Depešákov? Aj ked už fičím na inej odrode hudby, bol by som ochotný chvíľu závisláčiť aj na LP, keby stál za to...
.I.LoVe.lOvE.
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa .I.LoVe.lOvE. »

Mne sa Nightwish pacil aj predtym, aj teraz. Sice spevacka ma divne pohyby ako Shakira, ale hudba je to dobra. Co ma sklamalo v poslednej dobe je asi KoRn... Z toho posledneho albumu sa mi paci minimum pesniciek. :)
c.a.r.n.e.
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa c.a.r.n.e. »

podlamna je to tak ze kapely uz nebavi hrat to iste tak menia styl. ako napriklad aj metallica s albumom st.anger podlamna dost shit. a to novy nightwish som este nepocul....nastastie :lol:
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

.I.LoVe.lOvE. napísal:Mne sa Nightwish pacil aj predtym, aj teraz. Sice spevacka ma divne pohyby ako Shakira, ale hudba je to dobra. Co ma sklamalo v poslednej dobe je asi KoRn... Z toho posledneho albumu sa mi paci minimum pesniciek. :)
KoRn? no hej... uz je tam príliž veľa elektroniky. Ale pár pesničiek sa mi aj tak páčilo, i keď nie gtak ako napr. Untoghtables, ten album je podĺa mňa vrcholom tvorby KoRnu. Odvtedy sa iba rozpadávajú...najprv gitarista, teraz aj bubenník, kto bude ďalší?
Tripmaster
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tripmaster »

Šu-Do napísal:BTW k tej kapele.. bol to LP.. novy album Minutes To Midnight.. zo zaciatku ze hnus.. ALE... potom sa mi MOC zapacil.. kazda jedna skladba.. zo zaciatku to bolo ine pretoze to bolo uplne mimo predoslych albumov LP... ale tak clovek si zvykne a zapaci sa mu :)
ja si myslim, ze to je praveze take rovnake ako ostatne pesnicky, hlavne sa to moc podoba meteore. najviac sa mi pacilo hybrid theory
safan
Star
Star

Príspevok od používateľa safan »

Korn a Kittie.to su dve velke sklamania.sice z davnejsej doby ale predsa posledne
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

Sepiroth napísal:no asi je to s nightwishom tak, že nám, ktorí sme mu nikdy predtým na chuť neprišli sa páči teraz a naopak. :D
pre mňa bol trocha sklamaním nový Marilyn Manson-Eat me, Drink me, ale čoskoro som mu prišiel na chuť, len si bolo treba zvyknúť, že je to iné, než doteraz... A LP-na meteore som fičal ako blázon, toto tu? čo je to? klon Depešákov? Aj ked už fičím na inej odrode hudby, bol by som ochotný chvíľu závisláčiť aj na LP, keby stál za to...
jj aj mne sa pai nightwish teras ket maju novu spevacku.. co sa tyka mansona sice zmenil styl ale furt sa mi paci rovnako :P a korn taktiez :D od prveho aplbumu az po uplne posledny ktory ani nevim kam mam zaradit .. ale paci sa mi :D (u kornu nemusim vsetky songy ktore su naspievane s kdejakymi repermi atd. vecsinou v tych starsich albumoch)
Napísať odpoveď