Najzivsie slovenske mesto?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
zelovoc
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Re: Najzivsie slovenske mesto?

Príspevok od používateľa zelovoc »

Fabo napísal:
Ale da sa, len musis vediet kde hladat (nie pozriet sa na hlavnu, mozno Kovacsku a zabalit to)
hej, rano na Mieri ked idu ludia do prace, tak niektori uz maju nakupene :lol:
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

Gadelat napísal:V BB je zase ministry of fun, najvacsi klub na slovensku, no inak neviem ako tam je.
exspoluziacka studovala v BB a bola tam raz. nikdy viac. tahanie ciar na zachodoch este pohoda... ale ked videla cca 35 rocnu zenu spitu na sracky, ako sa na nu pri "tanci" na parkete lepi cca 40 rocny chlap a vytiahne jej cicku a zacne ju olizovat a vzapati na to pride druhy chlap a zacne ju osahavat na vsetkych privatnych partiach... hodil by som sablu ani by som opity nemusel byt
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Gadelat: Ked budes v Mlynskej doline, tak sa nemusis bat. Mas tam kocky, bary a aj disco, ci leto, ci zima, stale.
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

mirak2: Zase odcudzovať celý klub kvôli zopár feťákom, ktorí sú všade, a jednej skúsenosti s nejakými spitinami? Neviem neviem. Som zo Zvolena, takže keď klub, zbehnem do pôvodného Ministry u nás v ZV, ale raz za čas vybehnem aj 20km severnejšie do BB. Je to jednoznačne najlepší klub na Slovensku. Druhý rok študujem v BA, čiže myslím, že viem relatívne triezvo zhodnotiť. Kvalita toho klubu je proste na úrovni a laťka je položená vysoko. To vysvetluje aj počet "zájazdov", ktoré sa do M3 v BB usporiadávajú aj napríklad z Bratislavy - pravidelne plné autobusy a tak. Na druhej strane je ten klub dosť od ruky, a oproti Zvolenu nie je nablízku žiadna normálna krčma - a teda tam chodia hlavne ženy, ktoré celý večer nemusia platiť nič, a chalani, ktorí reálne majú peniaze, lebo také, že "klubovať v M3 a piť v krčme vedľa", to sa v BB nedá. Ale stále je tam plno aj napriek tomu.

hojko: Mlynská je samostatná kapitola. Tu je skôr problém, že sa nedá poriadne vyspať. :D
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Skorej by som sa opytal aj nato, ze co vlastne vyhladavas. Mesto moze by "zive", ale ak vyhladavas specialny typ zabavy, teda nie diskoteky, tak mozes mat problem aj v BA. Ovsem v baroch to zije a ked vies, kde ti hraju hudbu k pivu podla tvojho gusta, tak sa da zabavit.
Nakolko na diskoteku mna nedostane len tak nikto, tak mavam obcas problem najst ludi aj v BA na pivo, ci zabavu. A koncerty niesu tiez az tak casto, ako by clovek privital. Da sa nato pozriet z viacerych uhlov. Ak vsak myslis zive s tym, ze sa da chlastat vkuse a vkuse az do rana, tak to problematicke az tak nieje :)
Hensym
VIP
VIP

Soviet: V BA je ale výhoda aj to, že je na skok Viedeň. Hlavne čo sa nejakých koncertov týka, a tak. :)
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

mirak2 napísal:exspoluziacka studovala v BB a bola tam raz. nikdy viac. tahanie ciar na zachodoch este pohoda... ale ked videla cca 35 rocnu zenu spitu na sracky, ako sa na nu pri "tanci" na parkete lepi cca 40 rocny chlap a vytiahne jej cicku a zacne ju olizovat a vzapati na to pride druhy chlap a zacne ju osahavat na vsetkych privatnych partiach... hodil by som sablu ani by som opity nemusel byt
Prax v kazdom klube kadetade, asi si nebol nikde inde. Drogy mas v kazdom klube, a krcme ci chces ci nie, zalezi od typu podniku, aky typ drog tam fici, niekde budu iba zrychlovace, niekde iba spomalovace. Kedze ide o disco, tak je standardne sa nakopnut ciarou, alebo eckom.
Sex je dalsia vec ktora je dost casta v podnikoch, aj u mladsich, handjobs a blowjobs pripadne rozje*ane zachody, lebo tam nejaky steroidak busil do svojej kurv**** je aj na zapade aj na vychode.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

ja do klubov nechodim, mam vkus a svoju uroven, len som sem posunul zazitok kamaratky. a myslim, ze je rozdiel je*at na zachode a na parkete. nedokazem sa nad to povzniest, sorac.
Hensym
VIP
VIP

Keby sa tam aj dostali také individuá, že by je*ali na parkete, ver tomu, že počet normálnych ľudí tam prevyšuje, a dlho by tam nevydržali. SBS vyhadzujú aj za väčšie blbosti.

Záleží, čo vyhľadávaš. Ja tiež kluby moc nemusím, nie som dobrý tančeník a nedá sa tam vôbec kecať, ale chodím v podstate pravidelne, a s fetom ani sexom na parkete som sa nestretol. Ak mám byť úprimný, tak ani na záchode. Asi mám šťastie. :D
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

mirak2 napísal:ja do klubov nechodim, mam vkus a svoju uroven, len som sem posunul zazitok kamaratky. a myslim, ze je rozdiel je*at na zachode a na parkete. nedokazem sa nad to povzniest, sorac.
Ako sak pohoda, ja len, ze to niej iba v jednom jedinom klube, ale v kazdom. Na margo toho, ze mi doslo, ze asi si do klubov nechodil a nechodis, tak ti to vysvetlujem aby si si nemyslel, ze to je nieco vynimocne :D

//autoeditácia príspevku (21 Jan 2015, 14:07)
padlo to ako rit na serbel toto video, presne k teme: http://www.mojevideo.sk/video/22580/lad ... mutov.html :smt096
joejoe
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa joejoe »

zilina to rozhodne nieje...ani omylom
Napísať odpoveď