Nákup prostrednictvom buyinchina.sk

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Jaro33332
Expert
Expert

Nákup prostrednictvom buyinchina.sk

Príspevok od používateľa Jaro33332 »

Zdravim,
na FB sa mi zobrazila reklama "Nakup z Ciny za lepsie ceny ako na Aliexpress a eBay!" - no nedalo mi nekliknut... Dostal som sa na stranku http://buyinchina.sk
Vsetko to vyzera super - az moc.. Co si o tom myslite? Sluzby, pri ktorych ide o preposlanie tovaru zo zahranicia (napr. veci ohladom USA adries..) alebo objednanie tovaru zo zahranicia, ak dana osoba si sama takto objednat nevie... uz tu boli. Toto je ine, tie ceny su az uzasne nizske a to sa mi nezda.... :nono:
Diky
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Nákup prostrednictvom buyinchina.sk

Príspevok od používateľa brm »

Ak nakupujete drobné veci cez aliexpress nebude náš servis pre Vás zaujímavý z dôvodu, že proces vyhľadávania tovaru cez taobao je v činštine, čo može byť náročné a úspora cez nás len v centoch. Naša cieľová skupina sú zákazníci, ktorí potrebujú nábytok, svietidlá, zariadenie, na mieru robené veci, teda všetky veci ktoré sú tažšie a objemnejšie. Pre malé firmy sa otvára možnosť priameho nákupu v malých množstách.
Presne taký pocit z toho mám a vlastne aj oni sami to napísali na svojom webe. Čiže ak chceš predávať somariny cez zľavomat a spol., je to webka práve pre Teba, to je môj názor.

;)
Napísať odpoveď