Nakup v AGEM/ALZA (registracia firmy)
Nakup v AGEM/ALZA (registracia firmy)
vedel by mi niekto kupit HW v AGEMe/ALZe , samozrejme za odmenu, jedna sa o 2 notebooky, 1 zakladna doska, 1 RAM
-
Hellboy248
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
-
mikkimikki
Medium Professional
-
fikus-kukis
Guru wannabe
-
Hellboy248
Guru wannabe
pokial viem problem v ageme by nemal byt, treba ti tam zadat len ičo firmy. agem prakticky len kontroluje ci dana organizacia existuje pod danym cislom. oca som tiez tak registroval, pritom robi v uplne inom obore, stacilo ze ma zivnostensky listsnake2 napísal:tak teda pojdem na to takto :
foter ma firmu , ktora sa nezaobera predajom/nakupom IT techniky, nie je platca DPH
v ktorom s tychto obchodov sa da teda registrovat , aby som mohol nakupit bez DPH ?
pisem tak ako je ... papier znesie vsetko
okej tak inak ... uplne ti staci ak mas v ziv. liste uvedene nakup a predaj. registrovany je cca 3 roky a nikto nic od neho nechcel.
neviem vobec naco to riesite, snake2 zaregistruj sa a uvidis
co zle sa ti moze stat, to ze ti neuznaju registraciu?
"kúpa tovaru za účelom jeho ďalšieho predaja" .... kto aspon trocha rozmysla pri vybavovani zivn. listu tak to tam uvedie do jednej kolonky (+ 100 Sk navyse, myslim)
okej tak inak ... uplne ti staci ak mas v ziv. liste uvedene nakup a predaj. registrovany je cca 3 roky a nikto nic od neho nechcel.
neviem vobec naco to riesite, snake2 zaregistruj sa a uvidis
"kúpa tovaru za účelom jeho ďalšieho predaja" .... kto aspon trocha rozmysla pri vybavovani zivn. listu tak to tam uvedie do jednej kolonky (+ 100 Sk navyse, myslim)
-
Plexxak
Medium Star
Ako chcete vsetci tu DPH obchadzat... ale ved ludia rozmyslajte... ta firma aby si mohla odpisat DPH si ten tovar musi dat do nakladov a nemozem mat v nakladoch dajmetomu XY notebookov, ktore skoncia uplne niekde inde...
Tomu sa tusim hovori podvod, nie?
Este raz, kupit cezo mna to nie je problem, bez prirazky, akurat to musi byt s DPH, hrame predsa cisto
Tomu sa tusim hovori podvod, nie?
Este raz, kupit cezo mna to nie je problem, bez prirazky, akurat to musi byt s DPH, hrame predsa cisto