Nákup z Aliexpress-u

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
EimNick

Nákup z Aliexpress-u

Príspevok od používateľa EimNick »

Ahojte.. našiel som tu na fóre niejaké debaty.. tak píšem sem lebo niesom si istý či ma neokradli

Prípad číslo 1:
Objednal som si veci z aliexpresu a jak si dam My orders kliknem na daný produkt Open dispute a tam dole mi píše http://prntscr.com/6r4zrx a neviem či to Sledovacie číslo - Tracking number neni vymyslené.. S ALiexpressom mam kus skúsenosti lebo som kupoval odtamadiaľ LEDky.. a rôzne..

Prípad číslo 2:

Objednal som si VEC z aliho.. otvoril som objednávku... (Open dispute) a toto mi tam píše http://prntscr.com/6r516s ... tak neviem čo mam robiť
melonSVK
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: Nákup z Aliexpress-u

Príspevok od používateľa melonSVK »

Nestresuj. Nepride zasielka, das Refund request, ktory ti na 99% akceptuju pokial nema odosielatel tracking number s potvrdnym dorucenim k tebe.
EimNick

Príspevok od používateľa EimNick »

Takže keď nič nedojde do toho času čo sa tam v Open dispute hore odpočítava tak mam toto Refund request? a kde to nájdem? uvidím peniaze?
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

aliexpress garantuje ze ak ti tovar neprijde do 60 dni, tak ti vedia vratit peniaze.
ale najprv by som napisal samotnemu predajcovi, aj ked nevedia moc po anglicky, vacsinou sa snazia a radi vyhoveju, pretoze nechcu mat zle hodnotenia.

celkovo ale nechapem co je akoze tvoj problem? v prvom pripade ti akurat pisu ze ti to poslu inym sposobom, v druhom pripade na tom obrazku nevidim nic nezvycajne...
pokial objednavas z ciny cez HK postu, tak fakt neocakavaj nejake detailne trackovanie, hlavne nie ked je postovne zadarmo. pokial chces mat prehlad, vacsiu istotu a presne trackovanie, tak mas moznost si tovar poslat cez nejakeho sukromneho kuriera.
Zamknuté