//edit: este ma napadlo ak vam to helfne je to nejaky EATX 8pin a doslova v knizke od dosky je "Use only an 8-pin EPS +12V power plug for the EATX 12V connector" tzn ze ten 4 pin tam asi nepojde.............. ale doriti potom preco na zdroji take nieco nieje??? co po mne chcu 800W zdroj ?
napajanie dosky
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
napajanie dosky
caute no konecne mi prisla ta doska konkretne Asus P5E ale pri konci ked som uz robil iba napajanie som prisiel na problem a to taky ze tato doska ma 24pin (velky klasicky napajaci) ale ma este jeden 8pin ktory bol zakryty z polovice (vyzeral ako 4pin) no a nejako zdroj co som kupil (fortron blue storm II 500W) vobec nema 8pin napajaci ma len dalsi 4pin
mam to nechat prazdne alebo tam dat ten 4pin ???? viete niekto?? dost ma to zaskocilo 
//edit: este ma napadlo ak vam to helfne je to nejaky EATX 8pin a doslova v knizke od dosky je "Use only an 8-pin EPS +12V power plug for the EATX 12V connector" tzn ze ten 4 pin tam asi nepojde.............. ale doriti potom preco na zdroji take nieco nieje??? co po mne chcu 800W zdroj ?
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa: