Napalovacka LG vs Pioneer__Co kupit?!
-
snaque
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Napalovacka LG vs Pioneer__Co kupit?!
Co kupit LG GSA-H20L http://cdr.cz/a/17207 alebo Pioneer DVR-111D http://www.hej.sk/pocitace-pda/obchod/3 ... -dvr-111d/ ?
-
Dead_Warrior
Professional
mas pravdu uz viac jak rok mam pioneer 108d a zatial som s nou nemal problemy, napr. ked si vezmes dvd napalovacku asus tak ta pouziva diely od pioneeru.takze ja by som bral tu pioneer, take znacky ako sony atd. tak od nich by som dal ruky prechitman napísal:neviem jak teraz ale kedysi Pioneer bol kral co sa tyka napalovania
-
canopus
Addict
ja mam rok a pol LG a tiez jej nic nie jeDem0n napísal:mas pravdu uz viac jak rok mam pioneer 108d a zatial som s nou nemal problemy, napr. ked si vezmes dvd napalovacku asus tak ta pouziva diely od pioneeru.takze ja by som bral tu pioneer, take znacky ako sony atd. tak od nich by som dal ruky prec
Priklonil by som sa k LG H20L.. resp. k H10L, ak by bola k dispozicii na nasom trhu.. 
Pioneer.. nuz ako pozeram, nema podporu DVD-RAM ani LabelFlash (mozno nevyuzijes),.. ale pre mna je tiez podstatne citanie poskodenych medii.. a s tymi si starsie Pioneer mechaniky nevedeli rady na 100%.. ktovie ako to je s 111kou.
Za Pioneer hovori podpora UDMA4, pricom LG H20L ma iba UDMA2 (ale udajne niektorym beha aj na UDMA4)
Co sa tyka kvality zapisu dat.. myslim, ze obe mechaniky su na vysokej urovni..
Pioneer.. nuz ako pozeram, nema podporu DVD-RAM ani LabelFlash (mozno nevyuzijes),.. ale pre mna je tiez podstatne citanie poskodenych medii.. a s tymi si starsie Pioneer mechaniky nevedeli rady na 100%.. ktovie ako to je s 111kou.
Za Pioneer hovori podpora UDMA4, pricom LG H20L ma iba UDMA2 (ale udajne niektorym beha aj na UDMA4)
Co sa tyka kvality zapisu dat.. myslim, ze obe mechaniky su na vysokej urovni..
jo to mas pravdu ale co sa tyka Asusu tak tiez ruky prec mal som jednu a nedopadla moc dobre.raz som napaloval dvd a odrbala sa cela optika pre dvd,cd citalo v pohode.Dem0n napísal:mas pravdu uz viac jak rok mam pioneer 108d a zatial som s nou nemal problemy, napr. ked si vezmes dvd napalovacku asus tak ta pouziva diely od pioneeru.takze ja by som bral tu pioneer, take znacky ako sony atd. tak od nich by som dal ruky prec
a co sa tyka Nec je to bomba mam uz dvd a som spokojny
Nekupuj LG!! Mam s nou zle skusenosti, a aj kopa znamych, dokonca aj tu na fore najdes zopar tem kde sa docitas ako ludom proste prestali fungovat. Rozhodne Pioneer a vsetkym lamam co mu radia LG radim nech si najprv overia informacie a nestrielaju na slepo! (Canopus zrejme si chytil jeden kvalitny kus z 10 000 alebo len malo napalujes, brm doteraz si na mna posobil dojmom ze hw rozumies
) Kazdy clovek ktory o napalovackach a mechanikach vseobecne nieco vie, vas pred LG vyvaruje!
-
--==[ RA ]==--
Light Professional
-
krija
VIP
plextora som naozaj posudzoval len podľa testov, lebo som žiadneho nemal, ale na druhej strane ani mať nechcem. z tých testov vyplynulo, že zle číta poškodené médiá, nezvláda ochrany a sú drahé
najdrahšie. proste jednou vetou za veľa peňazí, málo muziky.
jedno sa mu uprieť nedá, kto si ju kúpy je spokojný, ale čo iné mu zostáva.
siedmych poznám čo majú lg 4163b + ja a spokojnosť
z jedinou lg mám problém /nečíta všetko/ a to je CD-roma v práci. ťahá, ale siedmy rok v službe.
ja by som volil len medzi NEC, PIONEER a LG
prikladám 2 screeny za rok 2005. snáď niekomu pomôžu pri výbere značky.
jedno sa mu uprieť nedá, kto si ju kúpy je spokojný, ale čo iné mu zostáva.
siedmych poznám čo majú lg 4163b + ja a spokojnosť
z jedinou lg mám problém /nečíta všetko/ a to je CD-roma v práci. ťahá, ale siedmy rok v službe.
ja by som volil len medzi NEC, PIONEER a LG
prikladám 2 screeny za rok 2005. snáď niekomu pomôžu pri výbere značky.
No vies.. jedna napalovacka NEC ma tak sklamala necitatelnostou poskodenych medii, ze teraz pri kazdom teste pozeram na tento atribut ako prvy..Gangy napísal:brm doteraz si na mna posobil dojmom ze hw rozumies) Kazdy clovek ktory o napalovackach a mechanikach vseobecne nieco vie, vas pred LG vyvaruje!
http://www.cdr.cz/picture_/27842/small
Je to iba jedna vlastnost z mnohych, ale..