Napalovanie hier na PS1
Napalovanie hier na PS1
Dobrý den chcem sa opýtat ako a cez aký program mam Napalovat hry na ps 1???,má byt v priecinku ,????,ma to byt iso ???, poradte plis
-
IceHammer
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Napalovanie hier na PS1
Ja som ich napaloval v nerovi ci uz som si spravil kopiu ako image a rozmnozil z neho dalej, alebo z netu stiahol a tam to je vacsinu v image.
-
r3mus
Medium Star
ak mas nachipovany playstation tak ti staci obycajny alcohol alebo nero...
ak si stiahnes hru z netu - to je obycajny image subor ktory vypalis cez program
ak mas origos CD alebo nejake ine - najskor si ten image subor vytvoris (nero, alcohol, daemon) a ptm vypail
jednoduche
// aa nvm ci by si si nemal dat pozor na ake CD a akou rychlostou to vypalis.. teda ja napalujem na PS2 dvd rychlostou 4x (inak to seka) a tiez si pozri kvalitnejsie CD v obchode
ak si stiahnes hru z netu - to je obycajny image subor ktory vypalis cez program
ak mas origos CD alebo nejake ine - najskor si ten image subor vytvoris (nero, alcohol, daemon) a ptm vypail
jednoduche
// aa nvm ci by si si nemal dat pozor na ake CD a akou rychlostou to vypalis.. teda ja napalujem na PS2 dvd rychlostou 4x (inak to seka) a tiez si pozri kvalitnejsie CD v obchode
-
GIGABYTE
King
Takto by to malo fungovať
- Prílohy
-
- Návod.docx
- (266.13 KiB) 1914 stiahnutí
jj pomalou rychlostou to viem aa dik vsetkym :C:D:D:D: