Napalovanie
-
inkognitto
Star
no takze to co si urobil je blbost, pretoze palim cez tri softy
nero
alcohol
clonecd
preco? jednoducho preto, ze cez nero palim veci z disku a image.
cez clone klonujem cdcka, aby som ich zbytocne nemusel davat na disk a clone je v tomto simple a nice
alcohol pouzivam na spracovavanie a palenie akychkolvek vacsich dvd, napr imagov hier, velkych softov a podobne
cize jednoznacne sa upnut na soft je brutalna hlupost
mam to doplnene ultraisom, ktore je si myslim fantasticke ak chcem vytvorit ci zmenit image
thats all
nero
alcohol
clonecd
cez clone klonujem cdcka, aby som ich zbytocne nemusel davat na disk a clone je v tomto simple a nice
alcohol pouzivam na spracovavanie a palenie akychkolvek vacsich dvd, napr imagov hier, velkych softov a podobne
mam to doplnene ultraisom, ktore je si myslim fantasticke ak chcem vytvorit ci zmenit image
thats all
-
inkognitto
Star
no, tak to robis ty...lammer napísal:no takze to co si urobil je blbost, pretoze palim cez tri softy
nero
alcohol
clonecd
thats all
ja som chcel vediet ze kto ma s cim ake skusenosti.
no a nie je to nieje blbost - najdi si nero cd-dvd speed ak to este nemas a tam si zisti kvalitu napalovania ze cez co je fasa!!
a mne sa nechcelo vyhadzovat 10000 a mozno aj viac aby som skupil media vsetkych druhov, a aj napalky ze ktora ako pali tak som to napisal sem lebo ako vies - kolko ludi tolko chuti
akoze nechapem naco by som to robil? vsakinkognitto napísal: no, tak to robis ty...
ja som chcel vediet ze kto ma s cim ake skusenosti.
no a nie je to nieje blbost - najdi si nero cd-dvd speed ak to este nemas a tam si zisti kvalitu napalovania ze cez co je fasa!!
a mne sa nechcelo vyhadzovat 10000 a mozno aj viac aby som skupil media vsetkych druhov, a aj napalky ze ktora ako pali tak som to napisal sem lebo ako vies - kolko ludi tolko chuti
Kód: Vybrať všetko
www.cdr.cz-
inkognitto
Star
-
inkognitto
Star
-
okonenipica
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa: