Narážky na rande (sex) v obchode alebo pri vybavovaní vecí
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: Narážky na rande (sex) v obchode alebo pri vybavovaní vecí
Ja mam zase pocit, ze keby maciatko99 pride pre teba, alebo 90% chlapcov z tohto fora, ktori na nu nadavaju na jej buducom aute, ktore si ide kupit, a povie vam, ze podte na rande, a potom vam roztiahne nohy, ze by ste sa:
1. posrali strachom a zdupkali
2. bez vahania zasunuli, bez ohladu na to, co ste o nej pisali a hovorili predtym
3. spravili sa skor, akoby k doslo k prvemu bozku
Ja nehovorim, ze spravila dobre (mam na mysli temu, s kt. v podstate na forum prisla a dostala sa do povedomia), ale uz by ste si tie invektiva na jej osobu mohli vazne odpustit, a ked uz s niecim nesuhlasite, tak jej to napiste normalne a nenadavajte, ci uz sem, alebo do karmy, kde sa samozrejme nepodpisete.
1. posrali strachom a zdupkali
2. bez vahania zasunuli, bez ohladu na to, co ste o nej pisali a hovorili predtym
3. spravili sa skor, akoby k doslo k prvemu bozku
Ja nehovorim, ze spravila dobre (mam na mysli temu, s kt. v podstate na forum prisla a dostala sa do povedomia), ale uz by ste si tie invektiva na jej osobu mohli vazne odpustit, a ked uz s niecim nesuhlasite, tak jej to napiste normalne a nenadavajte, ci uz sem, alebo do karmy, kde sa samozrejme nepodpisete.
-
Hotwire
Addict
ak si to pisal mne tak k prvej casti: uprimne neviem co by som robil, ani neviem ako vyzera
a k druhej: no tebe nepride ze je troska namyslena a samoluba ked si z obycajneho pozvania uz namysla kadejake veci? ...karmu som jej za to neposielal a podpisujem sa vzdy aj do + aj do - kludne si to over, mam moje karmy zverejnene
edit: ok teraz pozeram ze som jej foto videl...tak nema 15 ale trocha viac (to ma nenapadlo ani v suvislosti s tym ze ide kupovat auto
my bad ) ..ale na veci to moc nemeni
a k druhej: no tebe nepride ze je troska namyslena a samoluba ked si z obycajneho pozvania uz namysla kadejake veci? ...karmu som jej za to neposielal a podpisujem sa vzdy aj do + aj do - kludne si to over, mam moje karmy zverejnene
edit: ok teraz pozeram ze som jej foto videl...tak nema 15 ale trocha viac (to ma nenapadlo ani v suvislosti s tym ze ide kupovat auto
-
p4ra
Redeemer
Nemyslel som to osobne, skor vseobecne. 
Neviem, mne pride, ako typicka bratislavska fiflenka (bez urazky, maciatko99), ktore ja moc nemusim, ale nehovorim, ze je nutne zla osoba. Nepoznam ju, preto ju nechcem sudit. Ale tema nie je o tom, kto je, a aka je maciatko99.
Trafil som do cierneho...
Neviem, mne pride, ako typicka bratislavska fiflenka (bez urazky, maciatko99), ktore ja moc nemusim, ale nehovorim, ze je nutne zla osoba. Nepoznam ju, preto ju nechcem sudit. Ale tema nie je o tom, kto je, a aka je maciatko99.
Trafil som do cierneho...
-
Clean_Up
Professional
p4ra » Ak dovolíš, zareagujem na tvoj post. A čože za auto si to ide kúpiť, ak sa smiem spýtať? Pokial by došla na Ferrari 458 Italia, tak poviem Ti pravdu, dosral by som sa a aj urobil, žial len s toho auta.
1. Prečo by som sa z nej mal posrať? Čo ona je nejaká Afrodita, alebo najkrajšia na svete, alebo jediná na svete? Pokial viem, tak posranie sa je prejav strachu, takže by som sa jej mal nebodaj báť?
2. Nezasunul! Ako nemám proti jej osobe v podstate nič, ale presne taký tip žien, ako je dotyčná, skrátka nemusím.
3. Ja už by som bol dávno hotový z auta
Súhlasím, príde mi namyslená a samolúba, ešte aj chce byť stredobodom pozornosti, chce zaujať okolie, väčšina ňou vytvorených tém je o tom, ako sú z nej, údajne, chlapi hotoví, všetci ktorí sa s ňou stretnú ju chcú zbaliť, pozvať na večeru, dostať do postele, prípadne vziať za ženu.
1. Prečo by som sa z nej mal posrať? Čo ona je nejaká Afrodita, alebo najkrajšia na svete, alebo jediná na svete? Pokial viem, tak posranie sa je prejav strachu, takže by som sa jej mal nebodaj báť?
2. Nezasunul! Ako nemám proti jej osobe v podstate nič, ale presne taký tip žien, ako je dotyčná, skrátka nemusím.
3. Ja už by som bol dávno hotový z auta
Súhlasím, príde mi namyslená a samolúba, ešte aj chce byť stredobodom pozornosti, chce zaujať okolie, väčšina ňou vytvorených tém je o tom, ako sú z nej, údajne, chlapi hotoví, všetci ktorí sa s ňou stretnú ju chcú zbaliť, pozvať na večeru, dostať do postele, prípadne vziať za ženu.
-
p4ra
Redeemer
Jasne, ale mne neslo o to auto, len tak som ho spomenul, lebo z toho, co som pochopil je momentalne bez auta? Ak nie, ospravedlnujem sa. Islo mi to, ze keby pride samostatna kocka, este na vlastnom aute atd. - to vsetko co som spomenul, nech sa neopakujem..
1. z toho, ze vsetci hraju velkych poctivcov, machov, krasavcov a neviem co este, ale pritom vedia, ze ho maju na pisanie, pripadne na potrapenie doma, kym sa im nevygrcia
2. v poriadku, ale zase som nepovedal, ze to musis byt ty alebo nie, preto som nenapisal kazdy
3. lol
1. z toho, ze vsetci hraju velkych poctivcov, machov, krasavcov a neviem co este, ale pritom vedia, ze ho maju na pisanie, pripadne na potrapenie doma, kym sa im nevygrcia
2. v poriadku, ale zase som nepovedal, ze to musis byt ty alebo nie, preto som nenapisal kazdy
3. lol
-
Clean_Up
Professional
V pohode, Ja som sa naopak vyjadril za seba. 
maciatko99 » To, akože máš z toho depky, že nemáš auto? Kolko máš? 25? 28? Väčšina tvojich rovesníkov, tipujem...že vlastné auto nemá. Potrebuješ si tým autom niečo dokazovať? Zvyšovať sebavedomie, prípadne mať aspoň nejaké, alebo si na tom niečo zakladáš, umelo vynucuješ pozornosť? Máš za potreby, aby Ťa okolie riešilo, aké máš auto? Chváliť sa tým, kolko mužov ti údajne denne padne k nohám, pozýva na rande, alebo chce dostať do postele? Budem rád, ak mi to objasníš, ak náhodou nie som v obraze.
maciatko99 » To, akože máš z toho depky, že nemáš auto? Kolko máš? 25? 28? Väčšina tvojich rovesníkov, tipujem...že vlastné auto nemá. Potrebuješ si tým autom niečo dokazovať? Zvyšovať sebavedomie, prípadne mať aspoň nejaké, alebo si na tom niečo zakladáš, umelo vynucuješ pozornosť? Máš za potreby, aby Ťa okolie riešilo, aké máš auto? Chváliť sa tým, kolko mužov ti údajne denne padne k nohám, pozýva na rande, alebo chce dostať do postele? Budem rád, ak mi to objasníš, ak náhodou nie som v obraze.
Clean_UP - výber auta riešila v téme chcem kúpiť auto. Keď som to čítal, trošku som sa zarazil nad modelmi, ktoré zvažuje kúpiť - Mercedes, Audi, Superb. Osobne si myslím, že v jej veku by jej trošku skromnosti nezaškodilo a mohla by si kúpiť nejaké "ženské" auto - nejaká Fabia, Civic, Peugeot 207 alebo keď už tak BMW jednotkového radu - proste nejaký hatchback do mesta. Ale takéto autá ako A6,Superb,Ečko mi ide skôr ku chlapom ako ku babe. Alebo si dotyčná potrebuje niečo dokazovať? (Pardón za odbočenie z témy)
//Podpis sa aspon
//Podpis sa aspon
-
Hotwire
Addict
boze to bude dalsia vymleta blondinka za volantom silneho auta => auto bez vodica...
-
halabaster
Darca
Zena ma sebavedomie, dobre vyzera, nie je hlupa, ide si kupit auto a vas ide rozje*at od jedu.
Sovinizmus tu len kvitne.
A mne budu v karme nadavat do homofobov.
Sovinizmus tu len kvitne.
Schyzo prepáč, ale to už zachádzaš dosť ďaleko. Tak najprv nevieš ani ako vyzerá a koľko má rokov a o pár príspevkov nižšie ju opisuješ akoby si ju poznal.
No tak si chce kúpiť auto a čo? Každému sa páči niečo iné. A čo sú tie autá, nejaké vesmírne výlety, ktoré si môže dovoliť len bohatý človek?!
No tak si chce kúpiť auto a čo? Každému sa páči niečo iné. A čo sú tie autá, nejaké vesmírne výlety, ktoré si môže dovoliť len bohatý človek?!
-
pryja
Darca
Povedz toto babe/zene na zapade a dostane z teba zachvat smiechu.jimmy_xp napísal:Clean_UP - výber auta riešila v téme chcem kúpiť auto. Keď som to čítal, trošku som sa zarazil nad modelmi, ktoré zvažuje kúpiť - Mercedes, Audi, Superb. Osobne si myslím, že v jej veku by jej trošku skromnosti nezaškodilo a mohla by si kúpiť nejaké "ženské" auto - nejaká Fabia, Civic, Peugeot 207 alebo keď už tak BMW jednotkového radu - proste nejaký hatchback do mesta. Ale takéto autá ako A6,Superb,Ečko mi ide skôr ku chlapom ako ku babe. Alebo si dotyčná potrebuje niečo dokazovať? (Pardón za odbočenie z témy)
//Podpis sa aspon
//ano vzhladom k tomu, ze nejaky ten cas uz patrime do EU, mam ten pocit, ze sa pomaly ale isto priblizujeme k zivotnemu stylu zapadnych susedov.
A nechapem, co ma fotka z povodne spolocne s touto temou
Máš pocit, že žijeme na západe, alebo sa aspoň približujeme štýlom/spôsobom života západu? Ja ten pocit nemám... Na západe by to možno bolo okej, ale u nás myslím že je to trošku nezvyčajné...Končím OT, názor som vyjadril...Myslím, že skôr či neskôr to dopadne takto...
-
Hotwire
Addict
mne to je jedno, ale zopakuj mi to az ti pred nakupnym centrom oskrie to tvoje, lebo nemala odhad v takom velkom autepinco napísal:Schyzo prepáč, ale to už zachádzaš dosť ďaleko. Tak najprv nevieš ani ako vyzerá a koľko má rokov a o pár príspevkov nižšie ju opisuješ akoby si ju poznal.
ako nerozumiem co riesis. Su to jej peniaze a sama sa rozhodla ake auto chce a potrebuje. Mna, teba a ostatnych do toho nic. Je to jej vec.jimmy_xp napísal:Máš pocit, že žijeme na západe, alebo sa aspoň približujeme štýlom/spôsobom života západu? Ja ten pocit nemám... Na západe by to možno bolo okej, ale u nás myslím že je to trošku nezvyčajné...Končím OT, názor som vyjadril...Myslím, že skôr či neskôr to dopadne takto...
schyzo - ja som ti k- nedal. Ani neviem ci som v tomto roku nejaku vobec dal, takze tak...
-
Hotwire
Addict
ale tak pravda je ze vo vacsich mestach dost casto vidavat zeny za volantom velkych luxusnych aut....co sa tyka SUV tak v Kosiciach vo vacsine z nich vidim zenu....ale zas v sedanoch ich tolko nevidno, hlavne vyssia stredna a luxusna trieda...
edit: a btw k tym dvom k-, nevadi mi ze su bez podpisu, ale nemuseli ste tam pisat ze jej zavidim, lebo to vobec neni pravda
edit#2: Maca hore v prispevku som napisal ze som sa s tymi 15 rokmi pomylil, moja chyba...ci to chces aj uradne na papieri?
edit: a btw k tym dvom k-, nevadi mi ze su bez podpisu, ale nemuseli ste tam pisat ze jej zavidim, lebo to vobec neni pravda
edit#2: Maca hore v prispevku som napisal ze som sa s tymi 15 rokmi pomylil, moja chyba...ci to chces aj uradne na papieri?
-
maciatko99
Medium Star
Ďakujem SchYzo za zaujímavé prirovnanie. Nemám 15 rokov, nechodím na Azet, nešpúlim pery.
Jimmy_XP, kupovať Fabiu alebo Peugeot 207 je mi zbytočné, pretože momentálne som majiteľkou Ford Focus, takže by to bol pre mňa krok späť.
Prosím Vás, venujte sa téme a nie mojej osobe. Ak chcete niečo písať, tak to píšte do aktuálnej teme, o aute tu téma je, tam môžete smerovať pripomienky. Ak máte niečo iné na srdci, tak mi radšej napíšte správu. Ďakujem za pochopenie.
Jimmy_XP, kupovať Fabiu alebo Peugeot 207 je mi zbytočné, pretože momentálne som majiteľkou Ford Focus, takže by to bol pre mňa krok späť.
Prosím Vás, venujte sa téme a nie mojej osobe. Ak chcete niečo písať, tak to píšte do aktuálnej teme, o aute tu téma je, tam môžete smerovať pripomienky. Ak máte niečo iné na srdci, tak mi radšej napíšte správu. Ďakujem za pochopenie.
-
lollo
Professional
Ktok spat?maciatko99 napísal:Ďakujem SchYzo za zaujímavé prirovnanie. Nemám 15 rokov, nechodím na Azet, nešpúlim pery.
robis z toho vedu, chcel pozvat tak to skusil, ak by ta to urazilo zavolas si nadriadeneho a povies ze si dostala navrh na obed/veceru kde chcete prejednat cenu auta? neviem mozno by z toho nieco bolo, ale cakal som ze ti to aspon trochu polichoti ze ta chcel niekam zobrat, ale ako pozeram nema to cenu, namiesto toho hrajes urazenu co mi pride detinske
to p4ra nehadz vsetkych do jedneho vreca drviva cast si myslim ze by sa zachovala uplne inac ako si myslis, netvrdim ze nemas pravdu ale takto to povedat tak zhadzujes ostatnych
Vcera som bol v otpike v meste, mal som odlamany nosnik na okuliaroch, tak reku treba to vymenit. Taka mlada sympaticka teta ku mne prisla, ze co si prajem, ukazal som jej to, vzala okuliare, o 5 minut prisla, ze si mam skusit, vsetko super, pekne sa na mna usmiala, podakoval som jej, a reku ze co som dlzny, usmiala sa este krajsie, ze nic, okuliare uz ani v zaruke, bez blocku, a ja som mal servis zadarmo. Ja neviem, mozno to tak maju fakt v cenniku, a mozno len chcela sex 
lollo - krok spat by to bolo tym, ze spominane auta neznesu porovnanie s FF
Lub0$ napísal:Ja neviem, mozno to tak maju fakt v cenniku, a mozno len chcela sex
Nemyslím to tak, že by ho možno nechcela po príp. chcela.. To mi je jedno, len ako to vyrývačsky zapadlo do tejto témy..
Aspoň mi to tak vyznelo.