Narážky na rande (sex) v obchode alebo pri vybavovaní vecí
-
maciatko99
Medium Star
Táto téma ma inšpirovala dnešnou situáciou z ktorej som ostala popravde úplne zaskočená a absolútne by som to nečakala. Bola som v jednej nemenovanej predajni vyskúšať auto, po jazdne som dostala pár informácií, brožúrku, samozrejme nechýbalo počas toho občerstvenie, tak ako sa patrí. Keď som bola už na odchode, zástupca (predajca) ma ešte zastavil a ponúkol mi zľavu s tým, že by sme to mohli prebrať pri večeri, že mi vie ponúknuť slušnú zľavu aj no nové auto a aj na jazdené auto. Ešte teraz som z toho mimo, pretože ma to dorazilo.
Pár krát som počula z rozprávania o prípadoch, kedy sa niečo takéto praktikuje, ale je to v iných prípradoch, napríklad keď študentka nezvláda škúšky na stole, tak to preberie u profesora v byte alebo pracovni Alebo keď slečny nemajú na zaplatenie taxíka, tak môžu platiť aj inou formou - tým sa chválil aj kamarát taxikár, že sa to občas vyskytne pri vyššej sume, naliehavom odvoze alebo keď sú zákazníčky moc opité.
Stretli ste sa aj vy s niečím podobným, keď od vás niekto požadoval sexuálnu službu, mal narážky podobného typu alebo ste boli prinútený takto konať?
Pár krát som počula z rozprávania o prípadoch, kedy sa niečo takéto praktikuje, ale je to v iných prípradoch, napríklad keď študentka nezvláda škúšky na stole, tak to preberie u profesora v byte alebo pracovni Alebo keď slečny nemajú na zaplatenie taxíka, tak môžu platiť aj inou formou - tým sa chválil aj kamarát taxikár, že sa to občas vyskytne pri vyššej sume, naliehavom odvoze alebo keď sú zákazníčky moc opité.
Stretli ste sa aj vy s niečím podobným, keď od vás niekto požadoval sexuálnu službu, mal narážky podobného typu alebo ste boli prinútený takto konať?
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Narážky na rande (sex) v obchode alebo pri vybavovaní vecí
...keby sa tie ženy neobliekali a nesprávali ako kur*y, nestávalo by sa to...
//...ja osobne by som tebe sex (alebo niečo podobného charakteru) nikdy neponúkol...a to o mne moja bývalá pri rozchode vyhlásila že som strašne nadržaný (čo asi aj bude pravda)...100ľudí, 200 chutí...
//...ja osobne by som tebe sex (alebo niečo podobného charakteru) nikdy neponúkol...a to o mne moja bývalá pri rozchode vyhlásila že som strašne nadržaný (čo asi aj bude pravda)...100ľudí, 200 chutí...
Mala si sa chopiť šance
Grim - Takze ta co o seba dba a slusne sa oblecie, tak je kur*a?
-
Grim
Darca
...obliecť sa slušne a obliecť sa ako kur*a je rozdiel...
-
lollo
Professional
mala si povedat ze ti to je proti srsti a nech sa sprava ako ma lebo si zavolas jeho nadriadeneho co robis z toho vedu? BTW zazil niekto aby muzovi dala zena ponuku na sex? 
Ja som to ani raz nevidel nepocul ani nic podobne
Ja som to ani raz nevidel nepocul ani nic podobne
Hlavne je, ze ty vies co je slusne oblecenie a primerane spravanie, ty modny expert.
-
Grim
Darca
...nemusíš byť módny expert, aby si tieto dve veci vedel od seba oddeliť...
//pre K-: nie, nemám nič proti autorke
//pre K-: nie, nemám nič proti autorke
-
pryja
Darca
Mne sa stalo, ked som cestovala autobusom do Nemecka, ze ma sofer zobral za polovicnu cenu, s tym, ze mi nevypise listok a potom dosiel na drzovku za mnou, ze ci nechcem pre istotu prespat s nim dole v spalni, keby nahodou dosla revizia. To som ani netusila, ze v autobusoch maju okrem WC aj nejaku spalnu 
Neviem či sa dá považovať obed po skúške za "vybavovanie vecí" ale podelím sa o "príbeh". Raz sme sa boli so spolužiačkou po skúške naobedovať v jednej Nitrianskej reštike na Pešej zóne. Boli sme oblečené slušne, nie vyzývavo - proste klasika blúzka, nohavice, lodičky na trošku vyššom opätku... Sedeli sme na terase, objednali sme si.. Oproti sedeli dvaja muži vo veku asi tak 40-50 rokov, jeden vyzeral staršie, druhý mladšie, ale boli veľmi pekne elegantne oblečení, upravení .. proste starali sa o seba.. Ten mladší stále sa na mňa usmieval, dokonca keď sme si s kamoškou pripíjali vínom, tak aj on pozdvihol pohár a symbolicky "si akože pripil" pozerajúc na mňa... Neriešila som to i keď to sledovanie bolo nepríjemné, lebo nemám rada ak niekto zíza.. Páni zrazu boli na odchode, a keď obchádzali náš stôl ten mladší mi strčil pod tanier jeho vizitku... Pozrela som sa na ňu, boli to rakúšania obchodníci so zlatom.. My sme dojedli, objednali sme si kávu, a kým sme tú kávu dopili, zasa išli naspäť okolo tej reštiky, a pristavili sa.. Mladší mi hovorí, : slečna, vy máte moje číslo, ja chcem teraz to vaše.. ja som mu povedala že mu ho nedám, že nech sa nehnevá. On že : nedáte mi ho lebo nechcete? alebo nemôžete? (pýtal sa to preto lebo na prste som mala obrúčku) Ja hovorím, nechcem a ani nemôžem...On že aj ja som ženatý, to nevadí.. poďte a odvezieme Vás domov, kde bývate? tak sme zaklamali že sme z Ba, a on že : My ideme do Viedne, cestou Vás vyložíme v Ba a v aute sa dohodneme na ďalšej káve popríp. viac.. Museli sme ich rýchlo zrušiť, lebo aj bus nám išiel, a oni by tam na nás neviem čo skúšali ďalej.. Jednoducho ak to mám zhrnúť, pre mňa veľmi nepríjemná skúsenosť.. 
// môj 500. príspevok
// môj 500. príspevok
-
maciatko99
Medium Star
Ajaj, Grim sa zase ukázal ako mu ležím v žalúdku. Viem, že sa ti tažko znáša moja téma o vzťahu a možno aj iné moje príspevky, skús ich preto prosím ignorovať. Snáď tie parohy, ktoré si mal prežiješ a spamätáš sa z toho konečne.
Heker - To je na posúdení každého z nás. Keby som ukázala fotku v pyžamku alebo v spoločenských šatách, aj tak by to bolo pre Grima oblečenie aké nosia kur*y, s tým sa zmier.
Pryja a Kafiatko - Výborné príspevky, presne niečo takéto som očakávala. Aj ste to ďalej riešili, napríklad kontaktovaním nadriadeného alebo niečím podobným?
Heker - To je na posúdení každého z nás. Keby som ukázala fotku v pyžamku alebo v spoločenských šatách, aj tak by to bolo pre Grima oblečenie aké nosia kur*y, s tým sa zmier.
Pryja a Kafiatko - Výborné príspevky, presne niečo takéto som očakávala. Aj ste to ďalej riešili, napríklad kontaktovaním nadriadeného alebo niečím podobným?
-
p4ra
Redeemer
Neviem preco si za tym hned hladala sex. Mozno ta "len" chcel pozvat na rande. A ty si z toho vyvodila hned to "najhorsie".
-
maciatko99
Medium Star
Ja som v tom sex nehľadala, ak narážaš práve na mňa. Napísala som rande a ako druhú možnosť som da zátvorky uviedla sex, netreba za tým nič iné hľadať. A čo ty P4ra, máš s niekým takúto podobnú skúsenosť?
Grim, ešte mi Ty prosím ťa ukáž pár fotiek žien, ktoré sú slušne oblečené a také, ktoré su podľa teba oblečené ako kur*y. Ďakujem.
Grim, ešte mi Ty prosím ťa ukáž pár fotiek žien, ktoré sú slušne oblečené a také, ktoré su podľa teba oblečené ako kur*y. Ďakujem.
-
Grim
Darca
...nie mačiatko...neležíš mi v žalúdku...ak by takúto tému založil ktokoľvek iný, dostal by podobný názor...moja názory nemením podľa toho, kto sa na ne práve pýta...môj rozchod riešiť nemusíš, pretože aj tak o tom vieš prd (čo je aj vidieť)...druhá vec na ktorú by som chcel poukázať je skutočnosť že ma tvojimi vtieravými SS otravuješ a zároveň by som ťa chcel poprosiť aby si mi ich už nepísala...ďakujem...
//...mmt, skúsim pohľadať...nestačil by ti radšej popis?...obrázky sa mi nechce hľadať...
//...mmt, skúsim pohľadať...nestačil by ti radšej popis?...obrázky sa mi nechce hľadať...
Maciatko takze sa chystas zasa na neveru??
-
vendo
Guru
imo, zbytocne "prehnana" reakcia, ine je ked sa ti stane nieco ako pisala kafiatko, tam uz citit nejaky podton
co ak ma len dobre znamosti, vedlajsie ksefty, pripadne fakt vie nieco zohnat tak aby predovsetkym z toho profitoval on, a mozno aj ty a len to chcel prebrat proste inde ako v predajni kde by ho zato mozno aj vyhodili?
keby ja dostanem ponuku na veceru zadara plus mozem dostat vyhodnu ponuku na auto plus mozno aj sex, keby sa jednalo o aspon trochu pohladnu zenu tak beriem vsetkymi desiatimi, ved... preco nie?
co ak ma len dobre znamosti, vedlajsie ksefty, pripadne fakt vie nieco zohnat tak aby predovsetkym z toho profitoval on, a mozno aj ty a len to chcel prebrat proste inde ako v predajni kde by ho zato mozno aj vyhodili?
keby ja dostanem ponuku na veceru zadara plus mozem dostat vyhodnu ponuku na auto plus mozno aj sex, keby sa jednalo o aspon trochu pohladnu zenu tak beriem vsetkymi desiatimi, ved... preco nie?
-
Grim
Darca
vendo - s poslednou vetou súhlasím, ale treba povedať že väčšina žien berie sex trochu inak ako väčšina chlapov...práve preto sa väčšinou stretávajú ženy s ponukou na sex (alebo niečo podobné)...ale sem tam sa stane, že aj chlap má šťastie a nejaká žena mu ten sex ponúkne...
-
lollo
Professional
ale do macke riesite pi*ov*** s prepacenim
Ak som mlady a slobodny a nemam zavazky a mam chut tak? samozrejme moralka a hrdost nedovoli....ako to ze si dovolil ti nieco take navrhnut ze? drzan jeden humusak skaredy a este aj auto lacnejsie ti dat... ach jaj preco ja nemam taku ponuku ????Nechapem preco sa nad tym pozastavujete, jednym uchom dnu druhym von ci ta urazil?
ach boze mat tak vase problemy a prezidentov plat...
//grim videl/zazil si take? ja som este ani raz nemal moznost aby sa nejaky kamarat pochvalil ze take dostal alebo nieco podobne
Ak som mlady a slobodny a nemam zavazky a mam chut tak? samozrejme moralka a hrdost nedovoli....ako to ze si dovolil ti nieco take navrhnut ze? drzan jeden humusak skaredy a este aj auto lacnejsie ti dat... ach jaj preco ja nemam taku ponuku ????Nechapem preco sa nad tym pozastavujete, jednym uchom dnu druhym von ci ta urazil?
//grim videl/zazil si take? ja som este ani raz nemal moznost aby sa nejaky kamarat pochvalil ze take dostal alebo nieco podobne
-
Peter_Retep
VIP
zase chlapi povedzte si uprimne...kto z vas by mal take gule ako predajca vozidiel pozvat zanu na veceru? mne sa takyto pristup paci!
a este si editnem prispevok: neda mi nevyjadrit sa k tym narazkam na sex alebo stretko. Pred priatelkou som to vyuzival dost casto (aspon tie narazky na rande
). osobne nevidim nic zle na tom ze sa clovek pokusi niekoho ineho spoznat a ked dana osoba vyzera sympaticky, nevidim absolutne ziaden problem na tom, aby sa stretli na rande, kde maju sancu dozvediet sa o sebe viac.
Co sa tyka narazky na sex, tak ide len o to, ako v hlboko su v tebe zakorenene spolocenske predsudky. ten chlap by sa mal hanbit kvoli tomu ze si chce zasukat? Come on, ved je to prirodzeny pud.
a este si editnem prispevok: neda mi nevyjadrit sa k tym narazkam na sex alebo stretko. Pred priatelkou som to vyuzival dost casto (aspon tie narazky na rande
Co sa tyka narazky na sex, tak ide len o to, ako v hlboko su v tebe zakorenene spolocenske predsudky. ten chlap by sa mal hanbit kvoli tomu ze si chce zasukat? Come on, ved je to prirodzeny pud.
-
Grim
Darca
...mne sa to ešte nestalo...ani nikomu z mojich kamarátov a známych...a ani som o takom prípade nepočul...vlastne raz som o jednom čítal...