celkom zaujimava turn-based browserova strategia, v hre ide hlavne o bojovanie proti nahodne vybranemu online protivnikovi (vzdy sa niekto najde) stylom 3 vs 3, pripadne o plnenie misii na odomykanie skrytych postav (Kakashi, Hokage, Orochimaru atd..) odporucam hlavne naruto fanusikom
Naruto - Arena
Naruto - Arena
http://www.naruto-arena.com
celkom zaujimava turn-based browserova strategia, v hre ide hlavne o bojovanie proti nahodne vybranemu online protivnikovi (vzdy sa niekto najde) stylom 3 vs 3, pripadne o plnenie misii na odomykanie skrytych postav (Kakashi, Hokage, Orochimaru atd..) odporucam hlavne naruto fanusikom
najprv to bolo u mna rovnakeEru napísal:som to skusal len som to dako nepochopil. nic sa mi nedalo robit. nic nefungovalo
kazdopadne ak to chces zacat znovu hrat napis kde bol problem a poradim
presne tak, az na detail ze private zapasy sa nepocitaju, btw ako genin mas aj odomknutu misiu A Small Test (tj Win 4 battles in a row with Naruto in your team. Win 4 battles in a row with Sasuke in your team. Win 4 battles in a row with Sakura in your team.) a Sasukes quest for power (tj. Defeat 12 Konoha Nin with Sasuke.), vzhladom na to ze aj tak musis hrat s "hviezdnou trojkou" sa daju tieto misie celkom elegantne splnitFraGmanN napísal:no dal som si Shikamaru, Hinatu a Shina. Zatial 3 wins, 2 losses. Vyzera to na fajn hru popri traviane![]()
Ako sa robia misie? chcel bych tu prvu "The First Mission", to musim ako bojovat s Narutom, Sasukem a Sakurou proti ludom a vyhrat 8 zapasov? ci jak.
a ku mojej zostave: ja zatial pouzivam Temari, Kankurou a do tretice Chouji/Neji ak chcem misiu, inak Gaara
-
rarararasengan
Novice
JA BY SOM MAL ZAUJEM JAK TEN NICK JE ESTE VOLNY POSLI MI HO NA [email protected] DAKUJEMStopa napísal:ako myslis nove postavy? musis v ladder/quick game plnit zadania ktore tam mas
inak ak by niekto chcel, tak ja uz nehram a na mojom ucte chybaju len postavy z poslednych 2 updatov (5 postav zacinajuc kazekage gaarom a saiom)
Re: Naruto - Arena
Som skusil a je to super
,len nove postavy kde ste 
Oni sa teraz skor staraju o http://www.warofninja.com/ . IMO je to celkovo lepsia hra, zlozitejsi princip (napriklad tam zaviedli predmety, rozdielnost classov atd) ale zato tam nie su take turbo tazke misie typu "4 battles in a row".
jj tie misie 4x posebe vyhraj s tym a s tym tazke dost, a este ked protivnik ma itachiho a susanoo tam namna 7x da tak to je fakt super

inak preco niektori maju rovnaky lvl ako ja a maju novich ninjov?
inak preco niektori maju rovnaky lvl ako ja a maju novich ninjov?
Svoj postup v rebricku si mozes resetnut, ja som to robil hlavne koli misiam, vsak naco budem plnit misiu ako Jinchuuriki, ked staci byt Chuunin?
no ale na lepsie charaktery nestaci byt chunnin, ked si pametam tak napriklad na misiu pre spristupnenie itachiho treba byt AMBU atd.
-
Greece Titan
Light Star
V Ninja Missions sú misie. Je 5 Typov. D+C (začiatočnícke misie), B (pokročilé misie), A (misie pre senseiov), S (profesionálne misie) a Shippuden (misie pre tých, ktorí majú ostatné vyriešené a chcú sa zabaviť s elitnými ninjami.). Misia má určité misie, ktoré musíte mať splnené, aby ste ju mohli plniť a minimálne hodnosť, ktorú musíš mať. Akonáhle máš misiu otvorenú, tak ju môžeš hneď plniť. Nemusíš nič potvrdzovať. V nej nájdeš čo máš robiť aby si misiu splnil. Máš tam koľko bojov máš vyhrať s kým a niekedy to napíše aj proti komu. Ak je tam "in a row", tak medzitým nesmieš prehrať, kým nesplníš danú časť misie. Niektoré misie ti odomknú nového ninju. Hru začneš hrať cez Start playing. Môžeš ísť hrať hru, kde za výhru nezískaš expy, no ani nestratíš ak prehráš (Quick Battle (dobrá na misie)) alebo hru, vktorej stratíš expy ak prehráš, no tiež ich získaš ak vyhráš (Ladder Battle (dobrá na vyexpenie na ďalšiu hodnosť)). Keď budeš mať určitý počet expov, tak prejdeš na ďalšiu úroveň. Každú piatu úroveň prejdeš na ďalšiu hodnosť. Hodnosti sú Juunin (Academy student (študent akadémie)), Genin, Chuunin, Missing-nin (hľadaný ninja), ANBU, Jonin, Akatsuki, Kage. Najsilnejší hráč je Hokage. Private Battle je ako Quick Battle, ale určíš si proti akému hráčovi chceš bojovať. Vyberieš si tím troch ninjov, s ktorými budeš bojovať. Každý ninja má tri útoky. Na každý potrebuje určité chakry. Zelená je taijutsu chakra (fyzické útoky), modrá je ninjutsu chakra (kúzelné útoky), červená je bloodline chakra (pokrvné útoky), biela je genjutsu chakra (iluzionálne útoky), čierna je randomize chakra (ľubovoľná chakra). Útoky majú cooldown. To je počet kôl, ktoré od použitia útoku musíš čakať, aby si mohol útok znova použiť. Potom je tu typ útoku čo sa nazýva trieda (triedy pretože je ich viac). Štvrtý útok je rovnaký u každého (štyri kolá čakania na opätovné použitia, ľubovoľná chakra potrebná na použitie, spôsobí nezraniteľnosť pre následujúce kolo). Keď klikneš na útok v boji tak zožltnú ikony ninjov, na ktorých ho môžeš použiť. Keď zvolíš útoky, ktoré použiješ, tak klikni na text nad časovačom. Ten ukazuje koľko času zostáva do konca kola, ak nebudete mať žiadnu aktivitu. Potom zvolíte poradie, v akom budú použité efekty útokov (pridrž tlačidlo na ikone útoku a potiahni na poradové miesto) a potom zvolíte chakry, ktoré obetujete (počet chakier, ktoré musíte obetovať je zhodný počtu ľubovoľných chakier, ktoré použijete). Ak zvolíte všetky chakry, ktoré musíte obetovať, tak môžete potvrdiť vaše kolo. Ak je efekt, ktorý stále pretrváva, tak sa objaví malou ikonkou pri ikone ninju, na ktorý pôsobí. Ak chceš, môžeš obetovať 5 ľubovoľných chakier na získanie jednej zvolenej, ak ti chýba. Tvojou úlohou je zničiť všetkých 100 životou zo všetkých troch nepriateľských ninjov a ochrániť si svojich. Celkovou úlohou je odomknúť si všetky ikony a stať sa hokage. Ja nie som žiadny boss v hre, ale čo-to už viem, keď som to dlhšie hrával, takže vám rád pomôžem, ak budete niečo potrebovať.
Mimochodom tá hra je celkom super, hoci pre mňa dosť ťažká. Momentálne som si odomkol ikonu Anko Mitarashi. Som Missing-Nin a pracujem na otvorení dosť ťažko pre mňa otvoriteľnej ikony toho z akatsuki. Myslím, že sa volá Kakkuza.
Mimochodom tá hra je celkom super, hoci pre mňa dosť ťažká. Momentálne som si odomkol ikonu Anko Mitarashi. Som Missing-Nin a pracujem na otvorení dosť ťažko pre mňa otvoriteľnej ikony toho z akatsuki. Myslím, že sa volá Kakkuza.
ja chcem Itachiho Uchiha (typu S) & kakashi(S)
A to v quick game idu robit misie? SOm si nevsimol nikdy
A to v quick game idu robit misie? SOm si nevsimol nikdy
-
Mad Dad
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Nič proti, ale neviem či to niekto z vás hral ešte keď to len štartovalo, pretože tam to bolo brutálne prepracované, že keď ste si spravili zostavu teamu akúkolvek, čo užívala všetky chakri, tak ste krásne vyhrávali dueli, proste všetko lahké, ale aj dobré na užívanie, čo som tam naposledy šiel pozrieť, taký nechutný balance postáv spravili, až na zaplakanie, nedalo sa to vôbec hrať... + tí hráči čo majú už vyhratých xy postáv, si len resetnú rank či čo sa tam robí a idú z 0 dalej už aj s vyhratými.... 
jj toto je hnusne,mali by sa aj postavy resetovat.Ako momentalne nemam sancu ziskat dalsi lvl,vyhram jednu hru a dalsie 3 hry fail,pride tam s postavami co sa healuju 75% utoku absorb.
A misie? nemozne
Mozno som v tom lama,hram to 3 dni ale je podla mna rozdiel ked on tam pride s gaarom(S) a instant kill mi da a ja tam s krpatym narutom mozem kravy past
Mozno som v tom lama,hram to 3 dni ale je podla mna rozdiel ked on tam pride s gaarom(S) a instant kill mi da a ja tam s krpatym narutom mozem kravy past