Naruto Uzumaki-seriál DVD

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
majlo38
Light Expert
Light Expert

Naruto Uzumaki-seriál DVD

Príspevok od používateľa majlo38 »

Ahojte všetci , neviete kde by som mohol objednať seriál Naruto Uzumaki na DVD všetky série ??? prosím ozvite sa ,,,, ďakujem :)
Ryan Giggs
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: Naruto Uzumaki-seriál DVD

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

Nefunguje ti google? Vyšlo to v edicii lacne DVD s českym dabingom. Veď to maju na každom kroku. V Nay, Datarte, gorila.sk, niagara.sk, v niektorych trafikach... Zatiaľ vyšlo tušim 8 DVD, postupne budu pribudať ďalšie. Ak chceš komplet serial teraz, jedine zo zahraničia v originale, resp. s eng dabingom.
majlo38
Light Expert
Light Expert

Ryan Giggs napísal:Nefunguje ti google? Vyšlo to v edicii lacne DVD s českym dabingom. Veď to maju na každom kroku. V Nay, Datarte, gorila.sk, niagara.sk, v niektorych trafikach... Zatiaľ vyšlo tušim 8 DVD, postupne budu pribudať ďalšie. Ak chceš komplet serial teraz, jedine zo zahraničia v originale, resp. s eng dabingom.
aha dík noc xD ale nejak sa v tom nevyznám ,,, v DVD 1 je napr. koľko častí?
Ryan Giggs
VIP
VIP

V com sa nevyznas? V googleni? :o
Staci vediet citat. Ved v kazdom eshope kde to predavaju, mas ku kazdemu dvd popis co vsetko obsahuje. To ste vazne vsetci taki lenivi? Ved to je robota na 10 sekund napisat do googlu "Naruto DVD". Alebo najst na niektorej z tych stranok co som uviedol. Zalozil si zbytocny topic s problemom, ktory si mohol davno sam vyriesit za par sekund.
majlo38
Light Expert
Light Expert

Ryan Giggs napísal:V com sa nevyznas? V googleni? :o
Staci vediet citat. Ved v kazdom eshope kde to predavaju, mas ku kazdemu dvd popis co vsetko obsahuje. To ste vazne vsetci taki lenivi? Ved to je robota na 10 sekund napisat do googlu "Naruto DVD". Alebo najst na niektorej z tych stranok co som uviedol. Zalozil si zbytocny topic s problemom, ktory si mohol davno sam vyriesit za par sekund.
ale ja som to uz nasiel :D a popis tam nebol ;)
Ryan Giggs
VIP
VIP

Nikde kde to maju nie je popis? To komu chces natarat? Ked niekde popis nie je, tak si ho najdem inde. Takze sa nevykrucaj.
Napísať odpoveď