Nasa hokejova dvadsiatka v Extralige?
-
Vigor
King
- Kontaktovať používateľa:
Nasa hokejova dvadsiatka v Extralige?
Nie som si tym uplne isty. Ale pocul som neviem presne kedy v spravach, ze nasa hokejova dvadsiatka po neuspesnych MS by mala vytvorit jeden tim, ktori bude hravat v nasej najvyssej hokejovej lige. Vobec neviem ci to je pravda, mozno som len zle pocul ci zle pochopil, lebo nikde na nete som zatial o tom necital. Ak to nie je pravda, tak sa ospravedlnujem za zalozenu temu, no naozaj neviem ako to je.
Prečo to robia až teraz? - to bola odpoveď spolužiaka (hráč Slovanu - juniori ). Naša dvadsiatka nemá skúsenosti a keď chceme aby sa Slovensko umiestnilo aj o 6 rokov na popredných miestach na MS musí hrať, hrať a hrať.
Osobne si myslím že táto posledná 20-tka nebolá zložená z najlepších hráčov našej juniorskej sútaže ale skôr natlačená hráčmi vplyvných a bohatých rodičov. Takže som zvedavý ako sa bude vyberať táto 20-tka, ktorá bude hrať v extralige..
Osobne si myslím že táto posledná 20-tka nebolá zložená z najlepších hráčov našej juniorskej sútaže ale skôr natlačená hráčmi vplyvných a bohatých rodičov. Takže som zvedavý ako sa bude vyberať táto 20-tka, ktorá bude hrať v extralige..