Naše Plochy
-
JeffHardyy
Light Professional
Re: Naše Plochy
Tak po novom 
P.S : pridávam aj Wallpaper ale bohužiaľ len v mojom rozlíšení. (1024x600) na dArte je aj Multi-Resolution len som lenivý ho nájsť
P.S : pridávam aj Wallpaper ale bohužiaľ len v mojom rozlíšení. (1024x600) na dArte je aj Multi-Resolution len som lenivý ho nájsť
Tak nová, "hrajkanie sa" v PS skončilo wallpaperom, ktorý som si musel dať na plochu. Pripomína mi leto a hudbu, neviem prečo. 
And again, and again, and again, again, again again....
Zase skončilo hrajkanie sa v PS wallpaperom. Tento krát som si zvolil "energeťák", ktorý mám rád, páči sa mi ako značka (firma) a má neskutočne krásne logo. Čekidaut.
Typography ftw!...
Zase skončilo hrajkanie sa v PS wallpaperom. Tento krát som si zvolil "energeťák", ktorý mám rád, páči sa mi ako značka (firma) a má neskutočne krásne logo. Čekidaut.
Typography ftw!...
nektore wallpapers co tu vidim su fakt ppci
ja pouzivam tento uz moc dlho (tie farby ma ukludnuju)
ja pouzivam tento uz moc dlho (tie farby ma ukludnuju)
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
Hensym napísal:And again, and again, and again, again, again again....
Typography ftw!...
Pekna praca, mohol by si ten wall niekde upnut ?? vo full HD rozsliseni ak by sa dalo... Dakujem K+
Vo FullHD bohužial nie, keďže všetky plochy robím prakticky len pre seba, čiže 1440x900. Ale ak by pomohlo toto rozlíšenie, tak nech sa páči:
Plochu mám stále prázdnu, najpoužívanejšie programy mám v lište pri štarte, takže podľa nálady mením len pozadia.
-
MichalkoOo
Zablokovaný