Naše Plochy
-
JeffHardyy
Light Professional
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Naše Plochy
Tak na toto len 4 slova: Oh My F**king GOD.
To je prvy krat co vidim staticky obrazok ktory celkom jasne dokaze vyvolat epilepticky zachvat.
OT otázka: Význam štart lišty na boku? Nejaké praktické využitie, okrem toho, že mi to kradne osminku plochy displeja?
Mimochodom, wallpaper veľmi pekný, ale bordel jak u 15 ročnej tínedžerky, a tie sektory napravo mi tiež neladia.
Mimochodom, wallpaper veľmi pekný, ale bordel jak u 15 ročnej tínedžerky, a tie sektory napravo mi tiež neladia.
Je to prakticke, ak potrebujes mat otvrenych vela okien a mat v nich prehlad aj podla nazvu. Ja to tak pouzivam v praci.Hensym napísal:OT otázka: Význam štart lišty na boku? Nejaké praktické využitie, okrem toho, že mi to kradne osminku plochy displeja?
-
Grim
Darca
Numline - ale veď kôli tomu nemusí ísť lišta na bok...pekne ti to píše názvy aj v horizontálnej polohe...akôr mi to príde ako výhoda na širokouhlých monitoroch, kde poloha lišty ešte viac ukrojí z už tak malej výšky...niekedy človek potrebuje väčšiu výšku kôli práci (čítanie dokumentov, Excel, Word)...
tak aj ja sa "pochválim"...
nuž mám tam dobrý bordel ale plánujem si to niekedy upratať...
a ja takto, aj počas prázdnin.. lebo som kretén a nemohol som zoštátnicovať ako normálni ludia v riadny termín, tak nech mám pestrejšie prázdniny, nie? 
cumilko: ako si urobil take kategorie v tom prostredi metra? Hlavna ponuka, OC, ..
Na Win 8 to tuším bolo kliknutie pravým tlačítkom na voľné miesto v Metre, alebo malé tlačítko vpravo dole - v rohu. A tam potom môžeš manipulovať so skupinami, vytvárať nové a pravým tlačítkom ich pomenovať. Win 8.1 to má poriešené X krát lepšie, odporúčam. 
-
R1k1nko
Darca
trochu zmena
do teraz som mal krasnu letnu krajinku (more plaz) teraz som sa inspiroval tu na hojku ... GOT 
-
typek61
Darca
neviete mi poradit kde najdem tento wallpaper?
http://www.hojko.com/post1916248.html#p1916248
//grim ja by som aj pouzil len neviem aky nazov tam hodit
inac ta stranka nejde 403 Forbidden
http://www.hojko.com/post1916248.html#p1916248
//grim ja by som aj pouzil len neviem aky nazov tam hodit
-
Grim
Darca
http://img0.mxstatic.com/wallpapers/822 ... large.jpeg
...nabudúce použi Google...