Našli ste tohtoročné Vianočné Darčeky ?
Našli ste tohtoročné Vianočné Darčeky ?
Tak ako ?
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
viem kde su a vacsinu si aj tak musim ist kupit sam kedze nechat to na rodicoch...to by dopadlo(nic proti nim ale jedna sa o velmi specializovane veci) a to co nemusim ist kupovat ja, to nehladam, resp viem kde by to malo byt, ale pre mna je najlepsie to caro prekvapenia cize uz tak 2-3 roky to nechavam tak a pod stromcekom to ma potom tu spravnu prichut

-
nordkapp_pb
Hardcore addict
Chyba v ankete možnosť nehľadal som a našiel
Včera som sa zobudil a nikto doma. Potreboval som bubaky na vlak, tak som kukol do otcovej kapsičky a tam kniha. Neviem, presne, čo je zač, lebo som to nechcel vedieť. Ale viem, že bude pre mňa, lebo deň pred tým mi oco vravel, že ma pre mňa niečo, z čoho budem mať radosť.. ALe dostanem to až pod stromčekom
. Mam inak zalusk na zopar knih, ktoré nikde neviem zohnať od Zecharia Sitchin takže uvidím, že či to bude ono alebo niečo iné.. Ale rozhodne sa teším 
-
pinacolada
Guru wannabe
-
JohnFrusciante
Star
ta co som sprosty? ved ked tak no ta prekvapenie ne? ved tu o to ide. o takych vecsich veciach co dostanem viem dlho lebo moji rodicia vedia ze keby mi nieco len tak kupili nemuselo by sa mi to pacit a vobec to nevyuzijem. takze sa s rodicmi rozpravam co chcem a to aj dostanem. samozrejme nie vsetko keby som si povedal ze chcem auto ta by ma poslali kade lahsie. no to je jedno. jednoducho chcem povedat ze vianoce su aj o obdarovani a potom to je onicom ked uz niekto vie co dostane. zasadne nehrabem po skriniach. je to zbytocne aj tak to toho 24.12. vecer dostanem