Nastavenie rucnej brzdy
Nastavenie rucnej brzdy
Sewas .mam fabiu 1.2 r.v 2005. neviem ako nastavit rucnu brzdu.chlapci co sa venuju autam hovoria rozne ako ju treba nastavit. pomoze mi niekto??? dakujem
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
co takto najprv skontrolovat stav pakni v zadnych bubnoch eventuelne stav platniciek vzadu (zalezi ako vybavenu fabcu mas)? dlha draha moze znamenat aj to, ze mas zodrate oblozenie, alebo je len "vytahane", zvadnute lanko. vtedy treba rozobrat plasty okolo rucnej a objavis brzdove lanko napojene na rucnu a matky... treba povolit matku, povytiahnut lanko a dotiahnut matku. ale odporucam ti to nerobit ak to nevies, lebo nahodou dotiahnes viac ako mas a ostane ti visiet rucna... v manuali to nemas preto, aby ludia nevedeli ako na to a nebastrngovali do toho, brzdy nie su sranda 
-
in your world
Light Star
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
pozri ked nemas ani sajnu jak na to, to asi znamena ze sa autam moc nevenujes ... preto nechaj nastavenie na odbornikov v servise, ano priplatis si ale ak to nebudu lempli, tak ti to spravia poriadne, miesto toho aby si to sam doprasil neodbornym zasahom ...
... do vaznejsich oprav a uprav brzd by som sa asi sam nepustal ... aj ked bohvie co je vaznejsia oprava brzd ...
... do vaznejsich oprav a uprav brzd by som sa asi sam nepustal ... aj ked bohvie co je vaznejsia oprava brzd ...