nastavenie wi-fi
nastavenie wi-fi
zdravim,dostal som od Tcomu novy wifi router a uz som ho zapojil ,internet funguje vsetko ide ... chcel som sa opytat ako nastavim to wi fi pripojenie na tom reoutery aby som mohol z notebooku surfovat alebo z ipohnu po dome ... dik
Re: nastavenie wi-fi
typ routru. a v krabicke je manual kde by to malo byt popisane.
-
G0lDiER_
King
- Kontaktovať používateľa:
aj si nieco nastavoval na tom routri, alebo si ho iba zapojil?
treba si otvorit web administraciu routra (otvoris prehliadac, a do adresy das adresu routra , zvycajne 190.168.0.1) v administracii zadas meno a heslo, zvycajne nieco ako admin/admin, alebo user/pass, a tak podobne..aj IP aj meno a heslo by si mal najst v manuali..potom kliknes na zalozku WiFi , das povolit a nastavis SSID (nazov siete), zabezpecenie ..
treba si otvorit web administraciu routra (otvoris prehliadac, a do adresy das adresu routra , zvycajne 190.168.0.1) v administracii zadas meno a heslo, zvycajne nieco ako admin/admin, alebo user/pass, a tak podobne..aj IP aj meno a heslo by si mal najst v manuali..potom kliknes na zalozku WiFi , das povolit a nastavis SSID (nazov siete), zabezpecenie ..
-
Andrew007
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
1. Pouzi tlacitko hladat, minimalne 10 tem uz tu existuje ohladom Tcom WIfi propojenia.
2. Urcite mas router Dlink 2641R tak si otvor prehliadac a zadaj adresu 192.168.1.1
3. Zadaj heslo (prihl. meno user a pass tiez user)
4. Otvoris si kartu vlavo nastavenie WLAN a vsetko si prenastav tak ako ty chces.
Prikladam screen
2. Urcite mas router Dlink 2641R tak si otvor prehliadac a zadaj adresu 192.168.1.1
3. Zadaj heslo (prihl. meno user a pass tiez user)
4. Otvoris si kartu vlavo nastavenie WLAN a vsetko si prenastav tak ako ty chces.
Prikladam screen