Preto by som potreboval nastaviť ju tak, aby sa mohol pripojiť len otec. Takže v prílohe sú screeny (všetky možné nastavenia, ktoré môžem spraviť) a bol by som rád, keďže sa v tom moc nevyznám, čo ako nastaviť. vďaka
Nastavenie wifi
Nastavenie wifi
Mám internet od T-comu, k nemu router, kde môžem zapínať,vypínať wifinu. Rád by som ju mal stále zapnutú ( pre otca ktorý ma notebook ) ale pripájajú sa na mňa hocijaký susedia a pri hraní mi to laguje atp. 
Preto by som potreboval nastaviť ju tak, aby sa mohol pripojiť len otec. Takže v prílohe sú screeny (všetky možné nastavenia, ktoré môžem spraviť) a bol by som rád, keďže sa v tom moc nevyznám, čo ako nastaviť. vďaka
-
mathev
Star
- Kontaktovať používateľa:
takze v tom povolit kontrolu pristupu to zafajknes, napises otcovu mac adresu do tych policok a das pridat a ok,
tym nastavis mac filter
dalej mozes nastavit v bezpecnostnych nastaveniach jedno z sifrovani ktore tam mas na vyber, bud wep alebo wpa a vyplnis podla toho co tam mas napisane a mal by si mat pokoj.
tym nastavis mac filter
dalej mozes nastavit v bezpecnostnych nastaveniach jedno z sifrovani ktore tam mas na vyber, bud wep alebo wpa a vyplnis podla toho co tam mas napisane a mal by si mat pokoj.
Ak nevies ako zistis otcovu mac adresu tak ked je na sieti pripojeny len on, chod do bezdrotova lan -> zoznam klientov -> tam si na tu adresu klikni a dole daj pridat. Tym sa ti automaticky prida jeho mac adresa do filtra. Este mozes jeho mac adresu zistit tak ze na jeho kompe kliknes na start -> spustit -> napises "cmd" a das enter a tam napises "ipconfig/all". Jeho mac adresu potom zistit v odseku wireless lan adpater pod polozkou physical adress. K tomu tam nastav nejake sifrovanie na heslo a ma v podstate pokoj.
Mam ten isty router takze keby si este nieco ohladom toho potreboval tak napis na icq.
Mam ten isty router takze keby si este nieco ohladom toho potreboval tak napis na icq.