nastavenie Youtube
nastavenie Youtube
Da sa niekde nastavit aby Youtube pri prehliadani klipov implicitne nastavil ako vychodzi stav 480p resp HD? Samozrejme iba ked taka moznost ku konkretnemu videu je..Lebo furt to rucne prehadzovat z 360p je trochu otrava.
dík za rady
dík za rady
Re: nastavenie Youtube
Prihlás sa do svojho účtu na youtube a v nastaveniach účtu nastav prehrávanie podľa obrázku v prílohe a ulož zmeny.
nejdem vytvarat novu temu tak sa pystam rovno tu. Kde si pozirem kolko videii som uz zhliadol ? Vzdy mi to vypisalo ked som klikol na svoj ucet, ale teraz tam mam iba
Počet nahraných videí: 0
Oblíbená videa: 0
Typ kanálu:
Zhlédnutí kanálu: 30
Odběratelé: 0
Počet nahraných videí: 0
Oblíbená videa: 0
Typ kanálu:
Zhlédnutí kanálu: 30
Odběratelé: 0
neviem isto, ale myslím že to tam už nie je..kedysi dávno sa tam zobrazovalo to, koľko videí si pozrel ty, teraz sa ti zobrazuje koľko pozretí majú tvoje videá..ale možno to tak už nieje, ja som na YT zanevrel čo mi blokli účet s 350 videami a vyše 2mil pozretiami 
Goten
funguje to, dík
funguje to, dík
Hello. Použijem túto tému nakoľko mám ten istý problém ako gogo956. Mám nastavené prehrávanie vždy na najvyššiu kvalitu ale napriek tomu keď spustím video, nedá mi ho viac ako 480p. Vždy si to musím teda dať sám na 1080p. Pritom mi to ide v poriadku aj na najvyššom rozlíšení, net mám 11kbps.
Môže to byť tým že to nejak automaticky vyhodnocuje a moje pripojenie berie ako nedostatočne rýchle? Pritom keď si to prepnem sám, ide mi to úplne v pohode, neseká, nenahráva atd.
Môže to byť tým že to nejak automaticky vyhodnocuje a moje pripojenie berie ako nedostatočne rýchle? Pritom keď si to prepnem sám, ide mi to úplne v pohode, neseká, nenahráva atd.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Nemáte niekto v poslednej dobe problém s prehrávaním ? Vždy keď zapnem video spusti mi ho v najslabšej kvalite. Pri zmene na vyššiu kvalitu video seká a pomaly ho načítava. Robí mi to na PC - Windows 7 Ultimate 32bit, Google Chrome 42.0.2311.135 m, net od UPC.
- Prílohy
-
- 4343396225.png (31.52 KiB) 686 zobrazení
Co iny browser? Skus zmazat cache vo Flash Playeri.
-
kukiak
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Tiez mam dnes hrozny problem s youtube, niektore videa nenacita vobec,.. nasiel som o tom nieco aj an reddite, stazovali sa tam rakusaci, co maju tiez net od UPC.. tak asi problem na ich strane.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Včera/dnes už ide všetko ako má