Nástupný plat
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Nástupný plat
Tak naopak, čo zaujimavé alebo dôležité pre život je preferované ?
-
Soviet
Darca
To sa nas pytas? Vsak hadam kazdy ma svoje vlastne hodnoty co je prenho dolezite a za cim si ide 
-
Andi_Cibula
Addict
No veď preto sa pýtam, aby som poznal aj iné, aby som získal nové obzory a uhly pohľadu 
Tom Hanksovi sa asi tiež moc nelúbilo:
Tom Hanksovi sa asi tiež moc nelúbilo:
-
p4ra
Redeemer
V tej dobe, ked som tam byval ja (2005-2007) mi to mesto prislo strasne nudne, tiche, pochmurne. Neskutocne vela ciganov (nie Romov, ale ciganov prasivych), herne na kazdom kroku, ze som si normalne nevedel najst miesto, kde by som vybehol, pritom od Fledy som byval asi 500m do kopca (Hrncirska). Celkovo na mna to mesto posobilo negativne a nevedel by som si tam predstavit zit.Andi_Cibula napísal:Čo presne ti vadí na Brne ?
Co si myslite o plate 1200 v hrubom na vychode SR (nie KE), prax 1 a pol roka v IT, neprogramator?
-
Soviet
Darca
Hadam sa nechces stazovat 
nie nie praveze som ostal prekvapeny
na vychod si myslim ze slusne
slusne celkom. Co presne v IT ak nie programator ? Admin ?
ano admin roznych veci
viac ako slusne, len davaj pozor, aby to bol realny plat a nie az po oncalle, priplatkoch za change cez vikendy a v noci, etc...Markoff napísal:Co si myslite o plate 1200 v hrubom na vychode SR (nie KE), prax 1 a pol roka v IT, neprogramator?
-
Fabo
Hardcore addict
Aj po priplatkoch si myslim ze na vychod mimo KE je to velmi slusny plat. Dokonca aj v KE by bol, hlavne ked je to fakt zaklad. Poznam schopnych adminov s niekolkorocnou praxou co tolko nemaju.
No ja mam este celkom dobru nemcinu a na pohovore som rozpraval s rakusanmi po nemecky, takze urcite aj toto zavazilo. A ano je to zakladny plat.
kolko si v BA moze pytat clovek s 2 vysokymi skolami (jednou zahranicnou), plynule hovoriaci cudzim jazykom na pozicii "skolitel specialneho SW"?
Este by si mohol uviest prax aku ma.
tak prax v komercnej sfere parkticky ziadnu. len z vyskumu a jedneho uspesneho dobrovolneho projektu, ktory tu firmu v minulosti velmi zaujal. asi ma vacsiu vahu to zahranicne vzdelanie v oblasti toho speficickeho SW
Co je to za "specialny SW"? Ono velmi zalezi, kolko firiem ten SW pouziva a kolko podobnych "skolitelov" je v okoli. Za idealnych podmienok (vela zakaznikov, malo skolitelov) to moze ist az na niekolko tisic eur.
ESRI ArcGIS. ak sa na Slovensku GIS pouziva, tak AFAIK len ako nastroj na produkciu map, co je zlomok z potencialu. Dana firma je nie len jeho generalny distirbutor siroko daleko. kolko skolitelov v BA/na Slovensku je neviem.
kedy je najidealnejsi cas na poziadanie zvysenia platu? a o kolko %?
Povedal by som že to je prudko individuálne 
Vtedy, keď cítiš, že máš pre firmu väčšiu hodnotu ako to, koľko dostávaš
Seriously, viem len o jednej firme, kde by mali automatické zvyšovanie platu každý mesiac, inak si potrebuješ požiadať o zvýšenie platu. Ako máme ale my vedieť, či svoju prácu vykonávaš dobre alebo si flákač? Ak patríš do prvej skupiny, tak nevidím dôvod, prečo by si o zvyšovanie platu o 10% alebo aj viac % nemohol žiadať každý rok alebo pri každej zmene pozície.
Seriously, viem len o jednej firme, kde by mali automatické zvyšovanie platu každý mesiac, inak si potrebuješ požiadať o zvýšenie platu. Ako máme ale my vedieť, či svoju prácu vykonávaš dobre alebo si flákač? Ak patríš do prvej skupiny, tak nevidím dôvod, prečo by si o zvyšovanie platu o 10% alebo aj viac % nemohol žiadať každý rok alebo pri každej zmene pozície.