Navigácia Garmin Nuvi 42 aktualizácia máp
-
metalbreath
Amateur
Navigácia Garmin Nuvi 42 aktualizácia máp
Zdravím,dostal som túto navigáciu s tým,že dobre by bolo aktualizovať mapy na najnovšie,momentálne sú tam z roku 2014,lenže problém je v tom,že je to platené,dá sa to nejako obísť a nahrať ich tam bezplatne? Ak áno poprosím viac info,ďakujem.
Re: Navigácia Garmin Nuvi 42 aktualizácia máp
Stiahnut napr. z GPS Underground odomknute mapy v IMG formate, nahrat na pamatovku a nastaveni zvolit mapy.
-
metalbreath
Amateur
Diky moc a vedel by si mi dať aj link na download? Prípadne aká je najnovšia verzia pre túto navigáciu? 
Nazov kde to najdes som ti uz poslal, je to tam minuta hladania. Su tam k tomu aj navody.
-
metalbreath
Amateur
Dnes som skúsil stiahnuť,nahodil som na microsd súbor img a nič sa nedeje nezobrazuje mi to v mapách v nastaveniach. Skúsil som už aj preformátovať na FAT aj FAT 32 kartu,ale bez zmeny,skúsil som aj prepísať súbory na snapsupp.img aj na gmapprom.img Keď vložím kartu a som v mapách na displeji sa zobrazia presýpacie hodiny,zmiznú a ďalej nič...kde môže byť chyba?
Ty nic neprepisujes, neviem kde si prisiel na to. Mapa ma nazov gmapprom.img a tento subor treba nahrat na pamatovu kartu do adresara Garmin. Musi to byt s velkym G. Nazov pamatovej karty ma byt garmin. Potom v nastaveniach treba vybrat mapu. Je mozne, ze ma zariadenie starsi firmware, treba to aktualizovat najskor cez Garmin Connect.
Ak som aktualizoval mapy na Garmin, tak som musel použiť BaseCamp.
Co prosim? Basecamp su mapy pre outdoorove zariadenia na turistiku.
-
metalbreath
Amateur
Super,už všetko funguje ako má,diky moc