Navigacia na symbian

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
Rattata
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Navigacia na symbian

Príspevok od používateľa Rattata »

takze, mam v plane kupit SE g900 ktora fici na symbian 9.1 uiq3. K nej je mozne dokupit GPS modul. Teda sa chcem spytat akym sposobom to GPS potom funguje, ake softy (mapy) su na Symbian uiq atd. dakujem
hurfo
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa hurfo »

Moja kombinacia je SE P1i a Wayfinder. Wayfinder som neskusal lebo nema vlastne mapy a vsetko taha z netu. Tom Tom na tom funguje uplne super a to iste by malo platit aj pri Garmine ale mne to nejak nefacha.
Cele je to prenasane cez Bluetooth.
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

Viete mi poradit soft na Nokiu N73, ktora ukazuje suradnice kde sa nachadzam, moj smer pohybu, ako aj suradnice miesta kde sa nachadza povedzme kurzor. Rovnako ako moznsot zadania suradnic a navigacia akym smerom ako daleko je odo mna onen bod ? Najlepsie pre moznost pohybu chodenim (nie autom, kde nerefreshuje aktualnu poziciu dost casto).

Mam nokia maps, ale tie suradnice nikde neposkytuju ani sa nedaju zadavat, a kym nespravim zo svojej polohy POI bod, tak ani nezistim vlastne suradnice.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

na N81 je pod Nastroje > Pripojenia > GPS data, tam najdes aj kompas aj svoje suradnice. o kurzore neviem
ta pozicia v menu sa po slovensky mozno vola inak, toto je rychly preklad z angliny :wink:
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Aby som uviedol na spravnu mieru. N73 nema built-in gps. Pouzivam bluetooth device, ktory posiela na moj mobil gps suradnice.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Indigo napísal:Aby som uviedol na spravnu mieru. N73 nema built-in gps. Pouzivam bluetooth device, ktory posiela na moj mobil gps suradnice.
ja viem. ani N81 nema vstavane GPS a ma to v menu... pohladaj
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

No tak som to pozeral. Moj probelm to sice riesi len pre jednu moznost, ale aj tak som to chcel najst. Neuspesne.

V nastrojoch moznost "Pripojenie" nemam. Najblizsie k tomu je bud Spravca Spojenia alebo Spravca Zariadeni, pricom ani jedno zjavne nieje ono.
Napísať odpoveď