návod na Free Download Manager

Informácie o software, ankety...
MaximG
Amateur
Amateur

návod na Free Download Manager

Príspevok od používateľa MaximG »

Dobrý deň, z internetu som si stiahol free download manager a chcel by som cez tento program normalne stahovat, lenze som v tomto uplny novacik a tak sa ani necudujem ze mi to nejde, ale chcel by som vas poprosit o pomoc alebo skor o navod ako cez to stahovat... tak teda nainstaloval som si normalne tento program, spustil som ho a teraz chcem stahovat subor zo stranky ulozto.sk... tlacidlom plus som tam nahodil ten link a tlacidlom spustit som spustil stahovanie.. vysledok: po troch sekundach mi napisalo ze stahovanie dokoncene a vysledny subor bol ulozeny, avsak vo velkosti iba 33kB, pricom ten subor ma normalne na servery 200 MB... skusil som teda aj ine managery a vsade ta ista chyba.. vzdy mi po troch sekundach oznaci stahovanie ako dokoncene a subor ma max 50kB, kde robim chybu??????? pls poradte bo som uz asi prezrel cely internet ale na nic som neprisiel...
chrono
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa chrono »

Je dosť málo pravdepodobné, že budú zahraničné programy podporovať ulozto.sk (takže pravdepodobne stiahnu len html kód tej stránky).
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa ramaya »

Mohol by si sem hodiť ten odkaz čo ti nejde stiahnuť ? Alebo mi pošli správu.

Ja používam ten Free Download Manager Lite už dlho a nikdy som s ním nemal problémy. Mám verziu 2.5 build 758. Ale vo verzii asi nebude problém , to bude v niečom inom.
MaximG
Amateur
Amateur

TO CHRONO: pozri screen na konci... skusil som link na rapidshare.com, ten by uz mal byt podporovany... ale stale ten isty problem.. inak doteraz som pouzivam na linky z rapidshare Free Rapid Downloader a tam normalne nahadzem vsetky linky a celu noc mi to stahuje v pohode jeden po druhom ale pri ostatnych to tak uz nefunguje.. neviem preco.. [http://www.upnito.sk/imggal.php?viewGal ... 6a0f664b71]

[/img]
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa ramaya »

Dnes som asi nejaký prispatý.

Musíš skopírovať tú adresu ručne do prehliadača Opera , Mozilla , IE alebo aký používaš a vpísať tam tie 4 písmená čo ti ukáže. Až potom sa ti spustí sťahovanie. Ináč to nestiahneš !

Chyba je v tom , že server ulozto.sk vyžaduje zadanie captcha až potom začne sťahovanie:

Kód: Vybrať všetko

http://blog.synopsi.com/2007-12-13/captcha-pre-kazdy-web-rychlo-a-jednoducho
To sú tie 4 písmená na obrázku 1 ak ich nezadáš správne tak ti vyhodí chybu ako na obrázku 2 a musíš ich zadať ešte raz ale teraz sú to už iné 4 písmená.
----------------------------------------------------------------------------------------
Problém je v tom že len máloktorý download manager dokáže tieto písmená zadávať automaticky. Ja osobne poznám len dva USD ( Universal Share Downloader) a JDownloader ale s ulozto.sk si neporadia.
ulozto.sk nie je týmito programami podporované. Je podporované uloz.to .a. ulozto.cz
----------------------------------------------------------------------------------------
Ale s Rapidshare budeš mať problémy tak či tak kým si nekúpiš Premium účet.
Prílohy
02.jpg
01.jpg
MaximG
Amateur
Amateur

aha, no nic, tak teda budem stahovat priamym zadavanim tych linkov do prehliadaca... no neostava nic ine ako na noc nastavit budik a po dokonceni jednej casti nahadzovat dalsi link rucne... :D ale vdaka za pomoc, aspon viem kde bola chyba :)
Napísať odpoveď