Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je 16 Dec 2017, 17:50



Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 4 ] 
Návod na nahrávanie zvuku z aplikácii, hier, a zvuku z repro
Hľadať:
Facebook Twitter Vybrali Sme  
 
Autor Správa
Addict
Addict
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 27.11.2005
Príspevky: 3330
Karma: Level +4
Príspevok Návod na nahrávanie zvuku z aplikácii, hier, a zvuku z repro
Keď ste si niekedy hovorili ako nahrať zvuk, ktorí vám práve beži v reprákoch, tak pre vás je tento návod ^^

krok 1.: stiahnite si program minirec z tejto url: http://virtualsoft.chat.ru/minirec.zip (freeware)

krok 2.: otvorte minirec.zip a spustite minirec.exe

krok 3.: dole na lisťe budete mat zelenú guličku>pravý klik>record source>a dajte Microfone

krok 4.: pravý klik na zelenú guličku>configuration>save direcory (vyberte kam sa nahraté súbory majú ukladať)

krok 5.: niečo si pustite a dvojklik na guličku> tá zčervenie (to znamená že nahráva), keď na ňu kliknete 2x opäť tak prestane nahrávať a nahratý subor v podobe xxx.wav sa uloži tam kde ste si v kroku 4 vybrali.


created by ©Lord_3D for Hojko.com and Lamky.net


05 Okt 2006, 17:11
Profil  ICQ  WWW
Star
Star
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 9.6.2005
Príspevky: 534
Bydlisko: Trnava
Karma: Level +2
Príspevok 
a ak mate napr. creative zvukovku, tak staci v hociakom nahravacom programe, trebars aj v obycajnom windowsackom , prepnut zdroj nahravania na ,,What i hear,,


24 Okt 2006, 23:08
Profil  ICQ  
Light Expert
Light Expert
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 8.4.2006
Príspevky: 65
Karma: Level +1
Príspevok 
Pouzi Audacity. Je to free a dokaze to omnoho viac ;)


21 Dec 2006, 18:39
Profil  ICQ  
Hardcore addict
Hardcore addict
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 16.7.2008
Príspevky: 6098
Bydlisko: Pri PC
Karma: Level -4
Príspevok Re: Návod na nahrávanie zvuku z aplikácii, hier, a zvuku z repro
Ehm mam zvukovku od Creative a v tej sprostosti Audiacity nikde nieje nahravanie zaznamu zvuku z nej. Na video pouzivam BB flash back a tam len dam SPEAKERS a nahrava vsetko co ide z reprakov no to pri nahravani zvuku z hry pouzit nemozem (bohuzial jedina moznost v tom je nahrat aj video aj zvuk a potom zvuk oddelit). Takze kto mi vysvetli ako to s creativkou spravim ?


12 Apr 2011, 15:06
Profil  ICQ  WWW
Zobraziť príspevky z predchádzajúceho:  Zoradiť podľa  
Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 4 ] 


Kto je on-line 
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť

Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre

Hľadať:
Skočiť na:  

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group. © Hojko 2004-2016
[ Time : 0.057s | 12 Queries | GZIP : On ]