Ahojte,
ja somár som si stiahol tému do windows 7 a zmenila mi výzor task baru, okien, talčítok, windows tlačidla (niekdajšie štart) atď
...odvtedy mi tablet blbne, vkuse sa reštartuje explorer.exe a mrzne to
Neviete mi niekto poradiť, ako sa vrátiť k pôvodnej téme? ...už som skúšal kadečo, ale neviem to zmeniť, vypol som areo, ale tie taskabry a okraje okien a formulare a všetko zdárne odoláva... aj som skúšal googliť, ale neviem asi zadať správnu požiadavku, lebo som nič použiteľné nenašiel...
za pomoc vopred ďakujem
Návrat k pôvodnej Téme na Windows 7 - task bar, okraje...
Re: Návrat k pôvodnej Téme na Windows 7 - task bar, okraje..
neviem ako to je na tabeltoch, ale na PC klikneš pravým na plochu - personalize a tam máš na výber témy.... (ake toto asi nebude ono)
tá téma sa nedá jednoducho odinštalovať?
tá téma sa nedá jednoducho odinštalovať?
Re: Návrat k pôvodnej Téme na Windows 7 - task bar, okraje..
no už som skúšal aj iné témy aj hľadať v nastaveniach personaliácie, taskbaru a aj skúšal hľadať v inštalovaných a zatiaľ sa mi nedarí...
...a teda tablet je to isté ako u normálneho compu, je to plnohodnotný win 7 home
//autoeditácia príspevku (10 Feb 2012, 10:58)
...a mám to
Stardock My Colors - som našiel na nete a tam som resetol pôvodnú schému hneď začal tablet fungovať v poriadku a neseká...
...a teda tablet je to isté ako u normálneho compu, je to plnohodnotný win 7 home
//autoeditácia príspevku (10 Feb 2012, 10:58)
...a mám to
Stardock My Colors - som našiel na nete a tam som resetol pôvodnú schému hneď začal tablet fungovať v poriadku a neseká...