Navrh tetovania

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Murder_Inc
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Navrh tetovania

Príspevok od používateľa Murder_Inc »

Caute, takze chcel by som Vas poprosit, hlavne tych co vedia kreslit a maju talent, ze ci by mi nenavrhli tetovanie. Chcel by som draka, ale takeho umeleckeho (priklad uvediem v prilohach, sice to nebudu draci, ale nieco na ten sposob), lebo som v cinskom znameni drak a chcel by som tam nejako zapojit cisla 3 a 4 - moj datum narodenia (napriklad aby boli pod kridlami toho draka) a nad tym drakom by som chcel roztvorene nebo a pohlad anjela, ktory sa pozera na toho draka...vseko je symbolika...drak by ztelesnoval mna a z neba by sa pozeral moj otec, ktory by bol tym anjelom a ktory uz je aj v tom nebi :( No tak poprosim Vas, ze ci by ste mi nieco take nenavrhli, dakujem a kazdy navrh bude odmeneny K+
Prílohy
Covers%20(1).jpg
14.jpg
Thek_SVK
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Thek_SVK »

no myslim ze ked pojdes k nejakemu dobremu teterovi tak bny ti to mohol nakreslit aj on, pripadne by si si vybral nieco u neho a trochu by ti to upravil...
Na nete si pozeral daco ? (je my jasne ze nenajdes to co hladas, ale pripadne najdes aspon nejake casti ktore by sam ozno dali spojit, trebars draka...)
Murder_Inc
Star
Star

Príspevok od používateľa Murder_Inc »

Thek_SVK napísal:no myslim ze ked pojdes k nejakemu dobremu teterovi tak bny ti to mohol nakreslit aj on, pripadne by si si vybral nieco u neho a trochu by ti to upravil...
Na nete si pozeral daco ? (je my jasne ze nenajdes to co hladas, ale pripadne najdes aspon nejake casti ktore by sam ozno dali spojit, trebars draka...)
No to hej, urcite nejaky teter by vedel nieco take nakreslit, ale vies, ja chcem uz prist s hotovym nametom, aby nemusel on vymyslat a dlho by to trvalo, kym by to nakreslil (sak by si aj viac zapytal) ale tak to by bola posledna vychodiskova situacia. No na nete som videl vela drakov, ale vsetko boli taky jednoduchí, ako keby boli zo zuvaciek :D Ja chcem takeho umeleckeho, skusim pohladat este... Ale aj tak dik
Thek_SVK
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Thek_SVK »

no sak praveze pre neho by to podla mna nemal byt problem (ak vie pekne kreslit) , avsak ako si poznamenal asi si aj viac zapyta ... :)
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Napísať odpoveď