Navsteva v nemocnici
Navsteva v nemocnici
ludia pls nikdy som nebol v nemocnici teraz mi priatelka napisala ze je na 3dni na infuzkach neviete niekto ako to je s navstveami ? moze mat niaku okrem rodiny? ma 17 tak je na deckom oddeleni v ziari
dakujeem
dakujeem
zalezi natom ze na akom je oddeleni...pokial na chirurgii / internom atd tak by to problem nemal byt (zisti si navstevne hodiny..obvykle 15:00 - 17:00) ale pokial na JISke alebo ARe tak tam sa pravdepodobne dostanu len rodinni prislustnici...a co si sa jej rovno aj nespytal ze ako to je s navstevami ? sak si to moze zistit....
dakujemTomAss napísal:zalezi natom ze na akom je oddeleni...pokial na chirurgii / internom atd tak by to problem nemal byt (zisti si navstevne hodiny..obvykle 15:00 - 17:00) ale pokial na JISke alebo ARe tak tam sa pravdepodobne dostanu len rodinni prislustnici...a co si sa jej rovno aj nespytal ze ako to je s navstevami ? sak si to moze zistit....
ja som si to chcel zistit co najskor ona ma vyb mobil mi napisala sms a vybil sa jej tak som to nemal ako zistit od nej len cakam kym jej rodicia daju druhy mob lebo si nemam ako zistit tie hodiny presne a som v bratislave
-
qwerty-xyz
Re: Navsteva v nemocnici
CHoBoT napísal:ludia pls nikdy som nebol v nemocnici teraz mi priatelka napisala ze je na 3dni na infuzkach neviete niekto ako to je s navstveami ? moze mat niaku okrem rodiny? ma 17 tak je na deckom oddeleni v ziari
dakujeem
-
lekoklatik
VIP
...škoda že sa už nesmiem vyjadrovať...qwerty-xyz napísal:mna pustia v nasej nemocnici kde chcem a kedy chcem.
Alebo si vyhľadaj na googli info o nemocnici. Určite niekde budú vypísané návštevné hodiny
dik nasiel som si na nete
takze najskor az zajtra budem moc
dik
//autoeditácia príspevku ( 15 Nov 2008, 13:01 )
dik
//autoeditácia príspevku ( 15 Nov 2008, 13:01 )
lol jasne som z ba pridem tam ked uz nebudu pustat pojdem s5 do ba a potom znovu nie? ja cas na take behacky nemam potrebujem presne aby som si vedel vybavit auto a neviem co tym prispevkom si chcel povedat a to ze ta pustia kde chces je pekna blbostqwerty-xyz napísal:mna pustia v nasej nemocnici kde chcem a kedy chcem. Normalne sa pojdes opytat a oni ta pustia a ked nepustia,tak si pojdes pekne precitat na dvere kedy pustaju.. . .
on trepe debility.....to je nas superhrdina,co vsetko videl, vsade bol a vsetko dokaze.....ale nic z toho co napise nieje pravda
No urcite ho nepustia hocikde....ale ked je iba na infuzii tak tam by ta mali pustit v pohode.....tiez som potreboval ist za jednym clovekom do nemocnice mimo navstevnych hodin a dalo sa to dohodnut so sestrickou.....inac mozem vediet kolko mas rokov, ze si nikdy nebol v nemocnici? Je mi to take cudne....bez urazky
No urcite ho nepustia hocikde....ale ked je iba na infuzii tak tam by ta mali pustit v pohode.....tiez som potreboval ist za jednym clovekom do nemocnice mimo navstevnych hodin a dalo sa to dohodnut so sestrickou.....inac mozem vediet kolko mas rokov, ze si nikdy nebol v nemocnici? Je mi to take cudne....bez urazky
-
mehmed
Darca
- Kontaktovať používateľa:
meheheheheheheheeeee
robím na kramároch - na jisku sa nedostaneš, ani iný rodinný príslušník. ale tam ani nebude - na podávanie infúzii - čo by som zvládol aj ja, človek so žiadnym zdravotníckym vzdelaním, bude ležať normálne v lôžkovej časti.
a ako priateľa ťa tam pustia. len prídi v návštevných hodinách a buď slušný. niektoré sestričky sú mrchy!
to znamená asi od 14:00 do 17:00.
a ako priateľa ťa tam pustia. len prídi v návštevných hodinách a buď slušný. niektoré sestričky sú mrchy!
-
qwerty-xyz
debility? otec primar,mama bola sestricka,baba sestricka,tetka sestricka,ujo gynekolog,vsetci nasi znami a pribuzni po vsetkych oddeleniach aj lozkovych castiachLub0$ napísal:on trepe debility.....to je nas superhrdina,co vsetko videl, vsade bol a vsetko dokaze.....ale nic z toho co napise nieje pravda![]()
18Lub0$ napísal:on trepe debility.....to je nas superhrdina,co vsetko videl, vsade bol a vsetko dokaze.....ale nic z toho co napise nieje pravda![]()
-
lekoklatik
VIP
Mne včera máma povedala že máme už od pradávna v rodine tankistov v krvi. Ale že nemôžeme mať tank doma, lebo by sme boli podozrivo čudní v dnešných dňoch. Ale inak by to nevadilo bo od prapraprababky mali doma tanky všetci.qwerty-xyz napísal:debility? otec primar,mama bola sestricka,baba sestricka,tetka sestricka,ujo gynekolog,vsetci nasi znami a pribuzni po vsetkych oddeleniach aj lozkovych castiachTak kamo debility tu trepes TY!!!! a na jiske som furt ked daco cchem od fotra!!!! Tak tu zo seba hrdinov nehrajte vy ked viete velke hovno.....
Asi takto nejako znie ten tvoj príspevok
k téme: Moja mam nepracuje v nemocnici ale má tam styky a aj na priek tomu ma raz nepustili za kamarátom a to boli návštevné hodiny. Ako teda. Bol si?
este nie ale pojdem neskor ked budu povolene navstevilekoklatik napísal:Mne včera máma povedala že máme už od pradávna v rodine tankistov v krvi. Ale že nemôžeme mať tank doma, lebo by sme boli podozrivo čudní v dnešných dňoch. Ale inak by to nevadilo bo od prapraprababky mali doma tanky všetci.
Asi takto nejako znie ten tvoj príspevok![]()
k téme: Moja mam nepracuje v nemocnici ale má tam styky a aj na priek tomu ma raz nepustili za kamarátom a to boli návštevné hodiny. Ako teda. Bol si?
jej mame a sestre povedali ze nemaju chodit lebo potom deti placu za ktorimi nikto nechodi tak neviem ci tam pustia mna ked rodine povedia aby nechodili
-
lekoklatik
VIP
-
qwerty-xyz
tak mat styky a pracovat niekde je rozdiel nie?lekoklatik napísal:Mne včera máma povedala že máme už od pradávna v rodine tankistov v krvi. Ale že nemôžeme mať tank doma, lebo by sme boli podozrivo čudní v dnešných dňoch. Ale inak by to nevadilo bo od prapraprababky mali doma tanky všetci.
Asi takto nejako znie ten tvoj príspevok![]()
Ked mam znamych na dialize tak tiez ma nemusia ale ked tam mam este a jtetu a mal som aj mamu tak ma pustia. Tak sa uz lekoklatik nehadaj,ci prides za mnou ta povodim po nemocnici? Aby si videl aj ine miestnosti ako len detske oddelenie? Ked ta napadlo nieco s psychiatrickym tak tam nepojdeme,odtamad som utiekol tam sa mi to nepaci....
-
wolodo
Professional
- Kontaktovať používateľa:
kokso tak toto keby mi povedali tak tam nabehnem s takym obrovskym macom...CHoBoT napísal:este nie ale pojdem neskor ked budu povolene navstevi
jej mame a sestre povedali ze nemaju chodit lebo potom deti placu za ktorimi nikto nechodi tak neviem ci tam pustia mna ked rodine povedia aby nechodiliale pojdem skusit
co ich ma co zaujimat ze za inymi nepride nik... hlavne ze chces ty prist za niekym...
Vies ono, ked osoba za ktorou ides na navstevu ty, lezi na izbe s dajme tomu mensimi detmi, ktory trpia nejakou vaznejsou chorobou a rodicia...ked sa to tak da nazvat ich, maju niekde hlboko v ...... alebo dokonca, nemaju ziadnych rodicov.....tak to by som sa rozplakal asi tiez....wolodo napísal:co ich ma co zaujimat ze za inymi nepride nik... hlavne ze chces ty prist za niekym...
qwerty...tato tema nieje o vychvalovani, na akych poziciah mas koho....myslim si, ze vacsinu z nas to netrapi.....tak sa uz konecne zobut..