Navsteva v nemocnici

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
CHoBoT
Star
Star

Navsteva v nemocnici

Príspevok od používateľa CHoBoT »

ludia pls nikdy som nebol v nemocnici teraz mi priatelka napisala ze je na 3dni na infuzkach neviete niekto ako to je s navstveami ? moze mat niaku okrem rodiny? ma 17 tak je na deckom oddeleni v ziari

dakujeem
wolodo
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

myslim ze ak je len na infuziach a ked povies ze si jej priatel tak je to v pohode tak ta pustia... asi by bolo najlepsie aby sa ona opytala...

a ked povedia ze len najblizsia rodina tak povedz ze si brat a je pokoj..
TomAss
King
King

Príspevok od používateľa TomAss »

zalezi natom ze na akom je oddeleni...pokial na chirurgii / internom atd tak by to problem nemal byt (zisti si navstevne hodiny..obvykle 15:00 - 17:00) ale pokial na JISke alebo ARe tak tam sa pravdepodobne dostanu len rodinni prislustnici...a co si sa jej rovno aj nespytal ze ako to je s navstevami ? sak si to moze zistit....
CHoBoT
Star
Star

TomAss napísal:zalezi natom ze na akom je oddeleni...pokial na chirurgii / internom atd tak by to problem nemal byt (zisti si navstevne hodiny..obvykle 15:00 - 17:00) ale pokial na JISke alebo ARe tak tam sa pravdepodobne dostanu len rodinni prislustnici...a co si sa jej rovno aj nespytal ze ako to je s navstevami ? sak si to moze zistit....
dakujem

ja som si to chcel zistit co najskor ona ma vyb mobil mi napisala sms a vybil sa jej tak som to nemal ako zistit od nej len cakam kym jej rodicia daju druhy mob lebo si nemam ako zistit tie hodiny presne a som v bratislave
A7X
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa A7X »

hodiny ti netusim povedat ale ja ked som bol v nemocnici tak nastevy boli asi tak priblizne od hodinky po obede do hodinky pred vecerou.....v kazdom priipade si myslim ze ak priatelka nie je natom velmy zle ze moze prijmat nastevy aj mimo rodiny tak ta tam pustia....
Jancuk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jancuk »

Ked je na intenzivke tam pochybujem ze niekoho pustia okrem najblizsej rodiny ak ja na detskom tak myslim ze nieje problem akurat asi ta nepustia v tych hodinach kedy je vizita
qwerty-xyz

Re: Navsteva v nemocnici

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

CHoBoT napísal:ludia pls nikdy som nebol v nemocnici teraz mi priatelka napisala ze je na 3dni na infuzkach neviete niekto ako to je s navstveami ? moze mat niaku okrem rodiny? ma 17 tak je na deckom oddeleni v ziari

dakujeem
:lol: mna pustia v nasej nemocnici kde chcem a kedy chcem. Normalne sa pojdes opytat a oni ta pustia a ked nepustia,tak si pojdes pekne precitat na dvere kedy pustaju.. . .
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

qwerty-xyz napísal::lol: mna pustia v nasej nemocnici kde chcem a kedy chcem.
...škoda že sa už nesmiem vyjadrovať... :roll:

Alebo si vyhľadaj na googli info o nemocnici. Určite niekde budú vypísané návštevné hodiny
CHoBoT
Star
Star

dik nasiel som si na nete :) takze najskor az zajtra budem moc

dik

//autoeditácia príspevku ( 15 Nov 2008, 13:01 )
qwerty-xyz napísal::lol: mna pustia v nasej nemocnici kde chcem a kedy chcem. Normalne sa pojdes opytat a oni ta pustia a ked nepustia,tak si pojdes pekne precitat na dvere kedy pustaju.. . .
lol jasne som z ba pridem tam ked uz nebudu pustat pojdem s5 do ba a potom znovu nie? ja cas na take behacky nemam potrebujem presne aby som si vedel vybavit auto a neviem co tym prispevkom si chcel povedat a to ze ta pustia kde chces je pekna blbost
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

on trepe debility.....to je nas superhrdina,co vsetko videl, vsade bol a vsetko dokaze.....ale nic z toho co napise nieje pravda :wink:

No urcite ho nepustia hocikde....ale ked je iba na infuzii tak tam by ta mali pustit v pohode.....tiez som potreboval ist za jednym clovekom do nemocnice mimo navstevnych hodin a dalo sa to dohodnut so sestrickou.....inac mozem vediet kolko mas rokov, ze si nikdy nebol v nemocnici? Je mi to take cudne....bez urazky :wink:
mehmed
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

meheheheheheheheeeee

Príspevok od používateľa mehmed »

robím na kramároch - na jisku sa nedostaneš, ani iný rodinný príslušník. ale tam ani nebude - na podávanie infúzii - čo by som zvládol aj ja, človek so žiadnym zdravotníckym vzdelaním, bude ležať normálne v lôžkovej časti.
a ako priateľa ťa tam pustia. len prídi v návštevných hodinách a buď slušný. niektoré sestričky sú mrchy! :D to znamená asi od 14:00 do 17:00.
qwerty-xyz

Lub0$ napísal:on trepe debility.....to je nas superhrdina,co vsetko videl, vsade bol a vsetko dokaze.....ale nic z toho co napise nieje pravda :wink:

No urcite ho nepustia hocikde....ale ked je iba na infuzii tak tam by ta mali pustit v pohode.....tiez som potreboval ist za jednym clovekom do nemocnice mimo navstevnych hodin a dalo sa to dohodnut so sestrickou.....inac mozem vediet kolko mas rokov, ze si nikdy nebol v nemocnici? Je mi to take cudne....bez urazky :wink:
debility? otec primar,mama bola sestricka,baba sestricka,tetka sestricka,ujo gynekolog,vsetci nasi znami a pribuzni po vsetkych oddeleniach aj lozkovych castiach :D Tak kamo debility tu trepes TY!!!! a na jiske som furt ked daco cchem od fotra!!!! Tak tu zo seba hrdinov nehrajte vy ked viete velke hovno.....
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

no wau, si klasa :shock:

Co sa tyka ziaru, mali by at tam pustit, ale musis prist cez tie navstevne hodiny a nie ku koncu.. niektore stare rachetle su tam dost prisne :D
CHoBoT
Star
Star

Lub0$ napísal:on trepe debility.....to je nas superhrdina,co vsetko videl, vsade bol a vsetko dokaze.....ale nic z toho co napise nieje pravda :wink:

18 :) vies mal som stastie ze som nikdy za nikim nemusel raz som mal ist ale na druhy den bolo neskoro :(
lekoklatik
VIP
VIP

qwerty-xyz napísal:debility? otec primar,mama bola sestricka,baba sestricka,tetka sestricka,ujo gynekolog,vsetci nasi znami a pribuzni po vsetkych oddeleniach aj lozkovych castiach :D Tak kamo debility tu trepes TY!!!! a na jiske som furt ked daco cchem od fotra!!!! Tak tu zo seba hrdinov nehrajte vy ked viete velke hovno.....
Mne včera máma povedala že máme už od pradávna v rodine tankistov v krvi. Ale že nemôžeme mať tank doma, lebo by sme boli podozrivo čudní v dnešných dňoch. Ale inak by to nevadilo bo od prapraprababky mali doma tanky všetci.

Asi takto nejako znie ten tvoj príspevok :roll:

k téme: Moja mam nepracuje v nemocnici ale má tam styky a aj na priek tomu ma raz nepustili za kamarátom a to boli návštevné hodiny. Ako teda. Bol si?
CHoBoT
Star
Star

lekoklatik napísal:Mne včera máma povedala že máme už od pradávna v rodine tankistov v krvi. Ale že nemôžeme mať tank doma, lebo by sme boli podozrivo čudní v dnešných dňoch. Ale inak by to nevadilo bo od prapraprababky mali doma tanky všetci.

k téme: Moja mam nepracuje v nemocnici ale má tam styky a aj na priek tomu ma raz nepustili za kamarátom a to boli návštevné hodiny. Ako teda. Bol si?
este nie ale pojdem neskor ked budu povolene navstevi
jej mame a sestre povedali ze nemaju chodit lebo potom deti placu za ktorimi nikto nechodi tak neviem ci tam pustia mna ked rodine povedia aby nechodili :? ale pojdem skusit
lekoklatik
VIP
VIP

úplne najideálnejšie by tam bolo zatelefonovať. :wink:

//qwerty - ty si už na psychiatrickom bol? A utiekol si? Fúu. Tak ty musíś byť nejaký super hero. Jak sa ti podarilo prejsť cez mreže. 5 rokov si ich dieroval lyžičkou z obedu? A musel si liezť aj cez ostatný drôd? A strieľali po tebe? Fú. Hmm. wow :shock:
qwerty-xyz

lekoklatik napísal:Mne včera máma povedala že máme už od pradávna v rodine tankistov v krvi. Ale že nemôžeme mať tank doma, lebo by sme boli podozrivo čudní v dnešných dňoch. Ale inak by to nevadilo bo od prapraprababky mali doma tanky všetci.

tak mat styky a pracovat niekde je rozdiel nie? :D Trochu logiky,nie? ked mam znameho na jiske tak ma tam nemusia pustit ale ked mi tak foter robi sefa tak ma pustia . . .
Ked mam znamych na dialize tak tiez ma nemusia ale ked tam mam este a jtetu a mal som aj mamu tak ma pustia. Tak sa uz lekoklatik nehadaj,ci prides za mnou ta povodim po nemocnici? Aby si videl aj ine miestnosti ako len detske oddelenie? Ked ta napadlo nieco s psychiatrickym tak tam nepojdeme,odtamad som utiekol tam sa mi to nepaci.... :D
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

CHoBoT napísal:este nie ale pojdem neskor ked budu povolene navstevi
jej mame a sestre povedali ze nemaju chodit lebo potom deti placu za ktorimi nikto nechodi tak neviem ci tam pustia mna ked rodine povedia aby nechodili :? ale pojdem skusit
kokso tak toto keby mi povedali tak tam nabehnem s takym obrovskym macom... :lol:
co ich ma co zaujimat ze za inymi nepride nik... hlavne ze chces ty prist za niekym...
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

wolodo napísal:co ich ma co zaujimat ze za inymi nepride nik... hlavne ze chces ty prist za niekym...
Vies ono, ked osoba za ktorou ides na navstevu ty, lezi na izbe s dajme tomu mensimi detmi, ktory trpia nejakou vaznejsou chorobou a rodicia...ked sa to tak da nazvat ich, maju niekde hlboko v ...... alebo dokonca, nemaju ziadnych rodicov.....tak to by som sa rozplakal asi tiez....

qwerty...tato tema nieje o vychvalovani, na akych poziciah mas koho....myslim si, ze vacsinu z nas to netrapi.....tak sa uz konecne zobut..
Napísať odpoveď