Navstevnost webu

Ak ste si nevybrali z kategórií vyššie, môžete použiť túto časť.
marat01
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Navstevnost webu

Príspevok od používateľa marat01 »

Ahojte,

neviem do ktorej kategorie to dat, tam sem :)
najskor intro :). Mam na starosti firemnu web stranku. Spustili sme novy web. Navstevnost nam vzrastla tak o 120%. Sme firma o 6 zamestnancoch a posobime v oblasti poradenstva a vzdelavacich aktivit. Otazka je, na akej urovni je navstevnost povazovana za dobru? teda inak povedane, ak mate ako firma web, aku mate navstevnost? u mna je to cca 150 kliknuti denne. Mne sa celkom tym cislam tesim, len by som chcel vediet ci nie zbytocne :)

prosim nepiste komentare typu azet ma milion, sme neviem kolko sto tisic. mna zaujimaju "normalne" nie megafirmy. dakujem
Grim
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Navstevnost webu

Príspevok od používateľa Grim »

...internetová stránka sa nerobí kôli počtu kliknutí za deň, ale preto, aby prilákala k vám viac zákazníkov...ak sa vám po spustení stránky darí lepšie a máte viac zákazníkov, tak je dobre...je úplne jedno, koľko prístupov máš denne na stránku...podstatné je, koľko z tých prístupov dokáže stránka premeniť na zákazníkov...
marat01
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa marat01 »

Grim napísal:...internetová stránka sa nerobí kôli počtu kliknutí za deň, ale preto, aby prilákala k vám viac zákazníkov...ak sa vám po spustení stránky darí lepšie a máte viac zákazníkov, tak je dobre...je úplne jedno, koľko prístupov máš denne na stránku...podstatné je, koľko z tých prístupov dokáže stránka premeniť na zákazníkov...
dakujem za vysvetlenie dovodu existencie web stranky a teraz by som rad, ak by niekto napisal odpoved na moju otazku.
dovod preco to chcem vediet, ze chcem umiestnit logo partnerov na stranku a chcem im ponuknut ako benefit "logo na stranke s xxxx navstevami do mesiaca". nerad by som ale bol, ze im ponuknem nieco, co je bezne mizerne malo. to je cele
MeanSeriously
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa MeanSeriously »

takze. vies ako zvysis navstevnost, v prvom rade SEO. proste spätné odkazy, title, h1, meta tagy.
Okrem toho udajne az 51% pristupov tvoria boti. (http://www.itnews.sk/spravy/internet/20 ... od-robotov) peace.
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Spýtam sa jednu vec. Je to 150 UIP alebo obyčajných návštev? Lebo UIP znamená že tam prišlo 150 ľudí. No 150 návštev môže znamenať že tam prišlo 20 ľudí ale viac krát.

A ak chceš dobrú návštevnosť tak treba dobré SEO a PR, no a hlavne reklamu ;)

Ps.: Kedysi keď som robil herné weby som mal okolo 500 návštev a bolo to málo. Poriadne weby mali vyše 1500 UIP denne a viac.
U firmy záleží na čo sa orientujete.

Ps. 2:
Celkom fajn web na reklamu je tento: http://sk.mlink.cz/ Osobne ho používam a dá sa aj zarobiť, aj zviditeľniť.
Napísať odpoveď