Navstivili nas mimozemstania?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Sini Stria
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

Re: Navstivili nas mimozemstania?

Príspevok od používateľa Sini Stria »

O tej globalnej civilizacii porozpravali samotne archeologicke vykopavky ale tak samozrejme, ze aj Aborigeni by mohli. V australii sa totiz nasli vykopavky so swastikou rovnako ako aj vsade inde vo svete. Ta teoria "Out of Africa" je tiez nezmysel co bolo uz nespocetne krat dokazane pomocou DNA.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Ako to, ze v ich ustne tradovanej historii nie su ziadne pribehy o "globalnej civilizacii"?
Sini Stria
Amateur
Amateur

To neviem, a nestaci ti na to archeologia? Myslim, ze hmatatelnym dokazom uveri clovek skor ako ustne tradovanej historii. Ci?
skjerp-deg
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa skjerp-deg »

Sini Stria napísal: Ta teoria "Out of Africa" je tiez nezmysel co bolo uz nespocetne krat dokazane pomocou DNA.
Oh, enlighten me, please.

Nemôžeš očakávať, že oháňanie sa odbornými termínmi zvýši kredibilitu tvojich výrokov.

A Geographically Explicit Genetic Model of Worldwide Human-Settlement History (PDF)
Prílohy
Screenshot from 2017-03-06 11-33-43.png
Sini Stria
Amateur
Amateur

Pekny obrazok, zaujimave je, ze k tymto tvrdeniam prisli len po otestovani menej ako tisicky ludi ..
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Sini Stria napísal:To neviem, a nestaci ti na to archeologia? Myslim, ze hmatatelnym dokazom uveri clovek skor ako ustne tradovanej historii. Ci?
Archeologia je super, ale ak mas kulturu, ktora nema pismo, jej vedomosti su predavane ustne a zaroven mas moznost hovorit s ludmi z danej kultury, tak je to ovela cennejsi zdroj ako archeologicke nalezy.

Ked sme pri tych Aborigincoch a globalnej civilizacii, mozem vediet, kde sa nasli swastiky v Australii a ake dokazy "globalnej civilizacie" sa tam nasli?

A preco si tak fascinovany prave swastikou? Swastika pravdepodobne vznikla z krizika a ten spolu s kruhom patri k zakladnym jednoduchym symbolom starym ako ludstvo samo. Aj kruh je podla teba dokazom "globalnej civilizacie"?

A ako sa teda Homo Sapiens "vyskytol" na vsetkych kontinentoch, ked podla teba nie je pravda, ze sme migrovali z Afriky? Ake su archeologicke dokazy "globalnej civilizacie", ci sme opat pritom, ze ked viacero kultur malovalo swastiku v nejakej podobe a stavali nabozenske budovy v cca podobnom tvare, tak to ma byt ten dokaz, co mnozstvo kultur, ktore swastiku nepouzivali a nabozenske budovy alebo pohrobne ritualy mali inu podobu?

Akym sposobom spolu ludia v globalnej civilizacii komunikovali a prenasali informacie? Ake su na to archeologicke dokazy?
skjerp-deg
Medium Star
Medium Star

... ľudí z celého sveta.
Tu je ďalšia DNA štúdia - ďalšia tisícka z 52 populácií: Features of Evolution and Expansion of Modern Humans, Inferred from Genomewide Microsatellite Markers
Tu je štúdia na zuboch: Earliest evidence of modern human life history in North African early Homo sapiens

Zatiaľ je to 3:0 pre Afriku ;-)
Sini Stria
Amateur
Amateur

Ephramko

Swastika bola najdena na kazdom jednom kontinente staci otvorit google a hladat info o nalezoch z celeho sveta.
Preco som nou fascinovany? Niesom .. Je jednoducho sucastou mojej kultury, preto ten avatar a som clovek co sa zaujima o rozne kultury vratane tej svojej.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Sini Stria napísal:Ephramko

Swastika bola najdena na kazdom jednom kontinente staci otvorit google a hladat info o nalezoch z celeho sveta.
Preco som nou fascinovany? Niesom .. Je jednoducho sucastou mojej kultury, preto ten avatar a som clovek co sa zaujima o rozne kultury vratane tej svojej.
Tych otazok som mal podstatne viac a mohol by si postnut zdroje, nie sprostost typu "pogoogli si". To ti aj ja mozem napisat, ze trepes uplne sprostosti a ak pouzijes google, tak zistis, ze mam pravdu.
skjerp-deg
Medium Star
Medium Star

Tak ako to vyzerá s tými DNA dôkazmi vyvrátenia "Out of Africa"? ;-)
blacknod
Novice
Novice

Príspevok od používateľa blacknod »

Už som počul veľa teórii ohľadom mimozemštanov a nukleárnych zbraní - vravel o tom aj Edgar Mitchell ktorý bol astronautom posádky Apollo 14. Tvrdil, že Mimozemšťania zabránili nukleárnej vojne na Zemi. Nebudem to tu spamovať odkazmi, vygooglite si to keď tak.
Edit:Grammar
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Načo sa zaoberať takými blbosťami? Žiadni mimozemšťania nás nenavštívili. Neexistuje jeden jediný dôkaz, len bludy a konšpirácie, väčšinou za účelom zisku, alebo ide skrátka o výplody chorých ľudí.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Mne sa skôr páči názor, že použitie nukleárnych zbraní na zemi zväčšilo našu pravdepodobnosť kontaktu s inou civilizáciou viac, než akákoľvek naša úmyselná snaha o kontakt alebo pátranie po inom živote.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

ephramko napísal:Mne sa skôr páči názor, že použitie nukleárnych zbraní na zemi zväčšilo našu pravdepodobnosť kontaktu s inou civilizáciou viac, než akákoľvek naša úmyselná snaha o kontakt alebo pátranie po inom živote.
Zial fyzikalne, jadrove vybuchy su strasne slabe na to aby boli zaznamnatelne a rozlisitelne od okoliteho sumu a vybuchov inych veci na medzihviezdne vzdialnosti, plus stale sa o tom mozu dozvediet iba richlostou svetla, co je stale velmi pomale. Najblizsia hviezda je od nas vzdialena 4.5 svetelneho roku, prvy jadrovy vybuch sme mali cca pred 70-timi, to by museli byt naozaj nasi velmi blizky susedia.

Je ovela vacsia sanca ze nas najdu inymi sposobmi.

Nedavno som z nudy pozeral "odlaneia - Mimozemske spisy", kde hovorilo o stretnuti s mimozemstami, kde jeden chlapik po cceste stretol maleho milozemstana, ak si ho zobral do auta a doma v kuchyni pohostil, ale mimozemstan nechcel jest maslovy chleba tak zavolal serifa... :D A tomuto ti ludia veria :D
howhigh
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa howhigh »

..
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

Cez vykend padali Perzeidy ;)
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

howhigh, how high were you? :indian:
howhigh
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa howhigh »

..
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Lampión.
jackb
Redeemer
Redeemer

Navstivili nas mimozemstania?

Príspevok od používateľa jackb »

Perzeidy. Fenomeny nefunguju podla kalendara. Je proste doba, kedy ich je najviac, no su predtym aj potom.

Paci sa mi chalan, ktory odmieta spamovat odkazmi. Zrejme nas google dostane na weby kde je pracovna teoria “nie je to pravda, ale mohla by byt”
Napísať odpoveď