Nazor na situaciu, navrhy riesenia - parkovanie

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Soviet
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Nazor na situaciu, navrhy riesenia - parkovanie

Príspevok od používateľa Soviet »

No tak potom na vine nieje to, ze je to vsetko zdanene, ale to, ze tie dane niesu nikde realne viditelne. :)
Mne je popravde jedno kto ma kolko majetku, len vravim, ze ked ludom tak velmi vadia vsetky dane okolo aut a je to tak strasne drahe, tak ako je mozne, ze v rodine maju 2-3 auta. Ked kupuju auto vopred vedia co ich caka (dane, parkovanie, benzin, servis atd), tak somrat neskoro.
A mhd velmi draha? Uz vidim ako sa za 5eur dostanes na aute sam z BA do BB napriklad. Keby povies pomala, to uz je o inom. Nie kazdy sa ale ponahla, lebo potrebuje nic nerobit skor :)

Ale je to mimo temu toto.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Hegy »

Soviet, ja by som si to nevykladal vylozene tak, ze niekomu vadi to ze su vsetky dane okolo aut ale to, ze tam nie je druha strana mince, no napriek tomu parkovanie neberiem ako samozrejmost, len toto je cisty blud, vidim to tak ze niekoho caka dobra provizia tak sa snazi co to ide ...
baldorex
Addict
Addict

Príspevok od používateľa baldorex »

Soviet - no preto že tie autá potrebujú. Logické nie? Aj my máme v rodine 3 autá a čo? Všetky sú denne využívané.

Daň je súčasť života, ale pokiaľ je niečo danené 3x a nie je to nikde vidieť, tak je moje právo vyjadriť s tým nespokojnosť predsa.
Napísať odpoveď